חוות דעת

dmagidor

New member
חוות דעת

טוב, אז אחותי הקטנה, שהיא אמנית די מוכשרת ומעצבת אתרי אינטרנט בשעות הפנאי, עושה ניסויים בעיצוב הזמנה בשבילנו. לא בטוח שבסוף נשתמש בהזמנות שהיא תעצב (כלומר, יש לנו אופציה חלופית למקרה שזה לא יצליח), אבל זה יכול להיות נחמד אם כן. בכל מקרה, זה אומר שבטח בשבועות הקרובים אני אציק לכם מדי פעם עם דוגמאות, כדי לקבל חוות דעת של עוד מישהו חוץ ממני והמיועד. הרעיון של הגרסא הזו (וחשוב לדעת שזו טיוטא, ולא גרסא מוגמרת) היא להכניס להזמנה את הפרחים האהובים עלי (חמניות) ועליו (סחלבים). אז תגידו מה אתם חושבים (אבל באמת.. אני לא אעלב). וכמובן תתעלמו מהמחיקות (הדי גסות) שעשיתי לפרטים האישיים. תודה

orian24

New member
עדין חמוד ו....

החסכון הופך את זה לעוד יותר חמוד...

dmagidor

New member
ללא ספק ../images/Emo13.gif

למרות שביחס לעלויות הכלליות של החתונה, העלות של ההזמנות מתגמדת. אבל זה תמיד נחמד לחסוך כזה עדיין יוצא יפה.

orian24

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

השאלה איך תדפיסו? זה לא הופך את כל העניין לפחות משתלם?

noreenie

New member
זה משתלם, לדעתי

עשינו הדפסה דיגיטלית בצבע מלא וזה עלה פחות משקל וחצי להזמנה (בלי מעטפות).

pelos

New member
לפי דעתי זה שתשתמשו בעיצוב

של אחותך זה רעיון מדהים! וזה גם חיסכון גדול (גם אני עיצבתי את שלנו והיא תצאה הרבה יותר זול) אני בטוחה שכולם מאוג ישמחו לתת לך דעות על הזמנות שתעלי כדי שנראה... אני אגיד את דעתי הכנה כי זה מה שביקשת... אני לא כל כך אהבתי את הפרחים, לא יודעת, לא כל כך קשורים... אולי אם הפרחים בצבע אפור היו בצבע בולט כמו האפורות יכול להיות הרבה יותר יפה! טוב, כמו שאומרים על טעם וריח...

oshkale

New member
בהחלט...

ההזמנה יפה (הכיתוב מדהים
) אבל יש בעיה של חוסר איזון צבעים

Mikella

New member
לפי דעתי יפה ולא יותר. מקווה שאת

לא נעלבת. חלגבי עלות של ההזמנה אין ספק שזה חיסכון עצום. גם אנחנו עשינו לבד וההדפסה עלתה לנו גרושים בכל מקרה תמשיכי עם הדוגמאות

1טינטין

New member
לדעתי יפה.. ואת הצבעים של הפרחים

להדגיש עוד קצת וחוץ מזה זה בסך הכול הזמנה !!!! נכון שאת רוצה שהיא תהיה מיוחדת (והיא באמת מיוחדת) אבל בסופו של דבר זה אחד הדברים הכי שוליים ( לדעתי..) ואם תשאלי כל זוג שהשקיע אחרי החתונה הם יגידו לך שבעצם כל ההשקעה הזאת היא בדיוק ל2 דקות שהאורחים פותחים אותה ..מתלהבים ..ואז שומרים... ואחרי החתונה לפח. גם אני חשבתי להשקיע בזה וישבתי ועיצבתי משהו חמוד לנסיון ראשון כדי לקחת לדפוס ובסוף ההזמנה נשארה איך שהיא בלי לשנות כלום כי הבנו שזה בסוף מאמץ לחינם.

איושי

New member
../images/Emo39.gifמדהים!!!

וואו איך אהבתי, גם אני מתה על חמניות ונותנת לאבא של בעלי לעתיד לעצב לי הזמנה עם חמניות הוא גרפיקאי לכי על זה, מיוחד ומקורי

sipor

New member
הזמנה יפה מאוד הכתב לא ברור

אני מכירה את הכתב הזה הוא מאוד קשה לקריאה. ממליצה להחליף את הפונט! ובכלל רעיון מדהים !

dmagidor

New member
תודה על כל התגובות

אנחנו גם חושבים שצריך למצוא סחלבים קצת יותר מודגשים, ולנסות להפוך את הפונט ליותר ברור (אני לא ממש רוצה לשנות אותו כי הוא מדהים בעיני). בכל מקרה, אם יהיו עוד דוגמאות אני אשלח.

למעלה