חוות דעת

SHAoool

New member
חוות דעת

שלום, עיצבתי לוגו לחברה שעוסקת ברפידות לכף הרגל. אשמח לקבל תגובות והערות. תודה

אנוביס

New member
חוות דעת

עודף הצבעים והשילוב שלהם צורם לי את העין. תנסה לבטל את הצהוב ולהתאים את הכחול של הרפידה עם הכחול של הטקסט. נסה לבחור בגוון כחול כזה שישתלב עם האדום. כדאי לבדוק איך זה נראה בשחור לבן. הייתי מקצר גם את ה- P של כף הרגל, אבל ממש מעט. יש איזו בעיה ב- F של המילה Feet או שזה נדמה לי? שים לב גם שהטקסט ירוץ בדיוק במקביל לרפידה. כרגע ההתחלה יותר קרובה מאשר ההמשך. רואים את הדברים האלו...

xfwind

New member
../images/Emo66.gifמרוב עצים....

תחליט על איזה אלמנט ויזואלי אתה הולך ותתמקד בו. מכיוון שיש שניים דומיננטיים (האופקי/חתך והאנכי/הכף) הם יוצרים ויכוח שמחליש אותם.

integ

New member
הסקיצה השנייה

יפה, מאוזנת וזורמת. מדברת ישר לעניין וגם משדרת רכות. אולי תהיה בעיה עם לוגו ארוך כזה, אבל זו לא סיבה לדפוק אותו. בעניין הצבעים - אתה בברוך. תנסה עוד שילובים.

מיכאל ג

New member
אני לא מכיר את החברה

אז אני לא יודע מה ערכי המותג שלהם, אבל לרוב חברות לרפידות מתגאות בכל מיני מדידות ממוחשבות וחומרי היי טק. הלוגו לעומת זאת, משדר לי שנות השישים, היפים, דברים עשויים ביד מרפיה וכו'. תבדוק אם זה באמת מתאים למוצר, מבחינת פונטים וצבעים. אבל שוב - אני לא מכיר את החברה אז כל מה שאמרתי זה ניחוש.

SHAoool

New member
כוונת המשורר

תודה על ההערות. בבריף סוכם על העברת תחושות רכות, נינוחות וזרימה. לכן נבחרו הפונט הזה וצורת הנחתו. גם על הצבעים אני עדיין מתלבט.

gingerdesign

New member
חוות דעת

הייתי עובדת קצת על הצבעים ומקטינה משמעותית או מגדילה את ה-P www.gingerdesign.co.il

אורןאל

New member
לא טוב שה For הוא עם ...

F גדולה. זוהי מילת קישור. צריך להפחית מחשיבותה. אני בכלל הייתי עובד חזק על ה perfect ומדגיש אותו על חשבון ה for feet. כי השילוב של שלושתם ביחד ארוך מדי ולא קליט. אחת מן השניים: או שתוותר על גל, תדגיש את ה perfect עם הרגל שלה, בגדול, ומתחת for feet בחצי או שליש גודל. או שתוותר על כף הרגל ב perfect, תתמקד בגל, תעצב אותו כך שיראה יותר כמו קימור של כף רגל. תפשט אותו (בלי שני צבעים, בלי שתי שכבות אחת בתוך השניה), ואז המילים perfect ו feet יכולות להיות באותה היררכיה.

למעלה