חוות דעתכם שווין רוקט 1

avima11

New member
חוות דעתכם שווין רוקט 1

אני עומד לפני קניית אופני שווין רוקט 1 . האם הן מתאימות לרכיבת קרוס? האם הן יעילות בשטח ולא כבדות מידי ? מה דעתכם\ן ?

avima11

New member
המחיר ועוד פרטים

קודם כל רוצים עליהם 4990 ש"ח. מעביר קדמי ואחורי מסוג LX . מעצורי דיסק הידראוליים "הייז " . בולם קדמי מסוג ג'ודי XC שאותו אני רוצה להחליף לפיילוט SL - מה דעתכם ? בולם אחורי מסוג רוקשוק BAR - לא ידוע לי כלום עליו . מה שמעניין אותי בנוסף הוא האם המשקל שלהם שהוא בערך 14.5 ק"ג משמעותי לגבי רכיבת שטח וטיפוס עליות .

avima11

New member
אז הנה קצת יותר פרטים

קודם כל רוצים עליהם 4990 ש"ח. מעביר קדמי ואחורי מסוג LX . מעצורי דיסק הידראוליים "הייז " . בולם קדמי מסוג ג'ודי XC שאותו אני רוצה להחליף לפיילוט SL - מה דעתכם ? בולם אחורי מסוג רוקשוק BAR - לא ידוע לי כלום עליו . מה שמעניין אותי בנוסף הוא האם המשקל שלהם שהוא בערך 14.5 ק"ג משמעותי לגבי רכיבת שטח וטיפוס עליות .

chuku3

New member
שלא יעבדו עליך... במקור הם באים...

עם פיילוט...!!! אני לא יודע למה מוכרים לך אותם עם גודי.

gilallon

New member
קניה איכותית

לי יש את העונג לרכב על זוג כזה בנות כחודש . לא ציינת איפה נרכשות האופניים שזה לא פחות חשוב, אני רכשתי בבית אורן בגלל שני חברה שעובדים שם. שדרגתי במעמד הקניה למעצורי שימנו דאור הידראולי ולקליטים שימנו 520 ללא כל תוספת. חסרונות: תבדוק את הצמיגים- אצלי האחורי היה מעוות דבר שגרם לי לאי נעימות קלה לאור התעקשות שלי להחליפו. תבדוק את האוכף- איכותי מאוד רק שבשלי היה עיוות קל דבר שגרם לו להיות נטוי על הצד בכמה מעלות . קיים איזשהו חופש בבולם האחורי שנובע מקסבות לא הכי מתאימות-לא מפריע ברכיבה לא מורגש כשאתה על האופניים. לפי האתר של החברה האופניים באות עם בולם rockshoxs bar מתכוונן בפועל ראיתי אופניים שיש להם "ברז" כיוונון -בשלי משום מה אין? שלחתי מייל לחברה טרם קיבלתי תשובה. סה"כ למרות הדברים ה" קשים" שאמרתי דע כי מדובר בעסקה עם התמורה הכי רצינית שאני מצאתי בטווח המחירים הנ"ל. אופניים שעושות את כל טווח הפעילויות שאני עושה עם האופניים- מ XC ארוך טווח 50 ויותר ק"מ דרך רכיבה "גרוזינית" (שבילים) -כרמי יוסף, מיר"ב, בן שמן, בריטניה, וכו'. מצורף מבחן דרכים שעשה מיקי בר אור וחבריו על הדגם הקודם שיחסית אליו שופרו מס' ליקויים כמו שפשוף השרשרת לפחות כך נדמה לי. אם יש לך אפשרות לשדרג בולם קדמי תבוא עליך הברכה - אגב כמה עולה לך התענוג? קניה מצויינת לאופני תקציב.

eni9ma12

New member
אין קשר

אין קשר בין השווין רוקט המדוברות לבין השווין במיבחן השווין רוקט המדוברות במיבחן הם מהשנה האחרונה ששווין באמת הייתה חברה נחשבת ובאמת הוציאה אופני איכות.. (לפני פשיטת הרגל ולפני הקניה שלה ע"י פסיפיק) הדגם המדובר הוא "rocket 88 stage 3" ואילו האופניים שאתם מדברים עליהם הם רוקט 1 *אני דרך אגב בעליהם הגאה של שווין rocket stage 4 שהוא דגם אחד מתחת ל3 והוא הגיע אם מערכות דאור מעביר קידמי LX ובולם אחורי FOX ואנילה

gilallon

New member
תן לי להבין-או קוריוז קטן

לפי מה שאתה אומר, היום שווין אינה מייצרת אופניים טובות כפי שעשתה, והיום שווין הינה חברה לא נחשבת או דרעק בפי החברה. לפי הבנתי בהיקש לוגי של פסיכומטרי אתה אומר לא לקנות - סתם קוריוז להזכירך רוזן ומינץ הם היבואנים של הדרעק הזה-שווין. כמדומני פה למטה כתוב שאתה עובד ברוזן ומינץ- יעני אל תקנו ממני? או הגדר מהם אופני איכות?

DANNY011

New member
שווין אינה אותה חברה שהייתה

החברה הזאת עברה מספר גלגלולים ופשיטות רגל ולבסוף נקנתה עיי חברה שמחה במכירת אופניים זולים לרשתות(כמו מגה ספורט וחנויות כל בו דומות) שווין וGT שייכים לאותה בעל בית ולמעשה אינך יכול לשייך את המונטין של חברות אלה לקו המוצרים הנוכחי,זה רק מדבקה עם שם מפואר מהעבר.

eni9ma12

New member
למרות שGT

למרות שGT אומנם כבר לא גדולים כמו פעם אבל עדיין עושים אופניים ברמה די טובה ולדעתי יכולים להיתחרות בכבוד מול כל חברה אחרת!

eni9ma12

New member
קובי כנס

ידוע לי שגם האיכות של GT ירדה אבל בגלל העובדה שפסיפיק רצו להשאיר לפחות חברה אחת ברמה יחסית גבוהה GT ניבחרה להיות זאת שתיהיה ברמה הגבוהה ואת שווין הם הורידו לרמה יותר "עממית" כדי למנוע תחרות פנימית בין החברות או במילים אחרות הרמה של GT לא ירדה בהרבה ממה שהייתה.. למרות ששוב, אני לא מכיר את ה"דור הקודם" של GT. וכל הנ"ל נאמר מתוך מידע שקראתי\סיפרו לי אנשי מקצוע וסך הכל ידע כללי דרך אגב אם "הדור הקודם" של שווין כן יש לי ניסיון אם כי מועט

צרנוחה1

New member
שלום לך דני!

בתור אורח חדש שאך לפני שבוע חיפש כאן מידע בדיוק על האופניים האלו מס' שאלות לי אליך: * האם דני רוזן איננו חלק מ"רוזן ומינץ"? * ככזה למיטב הבנתי היה עליך להציג את עצמך כפי שעושים יבואנים ואנשי מקצוע אחרים בתחום. * מתשובתך ומתשובת חן רוזן שטרח להציג את עצמו כאיש רוזן ומינץ עולה איזשהי תחושה של נסיון להתכחש לאיכות מוצר וזאת כתגובה לדבריו של גיל, כאחד שעוסק בשיווק יש כאן מעין הקדמת תרופה למכה לבעיות עתידיות? בשורה תחתונה עולה בי ריח לא נעים של שיטת שיווק שעדיין לא הצלחתי לתהות על קנקנה. ושאלה לקובי -במה מתבטא איכות השלדה הירודה? למיטב ידיעתי מדובר בשלדה דומה מאוד חיצונית לדור האחרון שהיה לשווין זה שנקרא ds1 או משהו כזה וכל אשר שמעתי הוא חיובי

DANNY011

New member
לא מבין אותך..

אין לי קשר לחן רוזן או לרשת רוזן ומינץ,לא שאלתי שאלות לגבי אופניי שיוון או GT ואני לא קשור לענף האופניים,כנראה יש כאן אי הבנה

gilallon

New member
נ.ב.

כל ה"ליקויים" כביכול שציינתי טופלו או בטיפול: צמיג הוחלף אוכף הוחלף הקסבות שרק אותי מעצבנות -מחכים לחלק מתאים שיגיע אני גם מחכה בולם אחורי בבדיקה

למעלה