חווית קניה INFOCUS X1 ב סופטק
כמו שאתם בוודאי יודעים , מזה זמן אני מחפש לקנות מקרן קדמי (כתחליף לפאנסוניק TAU 34
). לאחר חיפוש ואין ספור השוואות , כמו רוב חברי הפורום הגעתי למסקנה כי במסגרת התקציב האפשרי כרגע ה X1 של INFOCUS הוא מציאה טובה וזולה . לאחר השוואת מחירים (פער של כמעט 40 אחוז בין מחיר היבואן הרשמי לבין מחירו באתר BUY4LESS) והפחד מלקנות "חתול בשק" מחנות וירוטאלית שכול מה שיש שם זה טלפון למוקד מחירות (חיצוני) של האתר , מצאתי להפתעתי , יבואן ותיק, מסודר ומוכר עם חנות מבלוקים במרכז תל אביב, אשר מיבא את ה X1 לארץ במחיר תואם ואף זול יותר מהמחיר ב BUY4LESS. למקום קוראים סופטק. היום, ניגשתי אני ואסתי יקירתי, לתצוגת תחליט של המקרן הזה , מבלי הרבה רעש וצילצולים (כדוגמאת תשלום מראש אצל חנות היבואן בכיוונים , לשם הצגת המכשיר !!) בתאום מראש, קיבלתי יחס מדהים, קפה טוב ושרות מעולה משלומי ואלון בעלי החברה. התוצאות לא הפתיעו אותי (איפה המקרן הזה ואיפה המקרן של רומן
) ותופעת ה קשת אומנם הכתה בי חזק ובאסתי יקירתי אבל זה לא הוריד כלום ,מחווית הקניה, מהיחס והסבלנות שקיבלתי, שלא לדבר על המחיר
ועל אופצית המסך והמתלה התאום להתקנה עילית של המקרן בעיסקה אחת. אני נהנתי מאוד היום בביקרו ב סופטק, בהחלט מקום מומלץ לכול השוקל לרכוש את ה X1 או כול מקרן אחר. אז לפני שאתם מחליטים לקנות את ה X1 (במחיר של טלויזה 29 איכותית) תנו לשם קפיצה , לא תתאכזבו. דרור. מצרף לינק לאתר הביית של סופטק (שמשום מה לא עולה כעת).
כמו שאתם בוודאי יודעים , מזה זמן אני מחפש לקנות מקרן קדמי (כתחליף לפאנסוניק TAU 34