חווית נסיעה באגד

Zמבוש

New member
חווית נסיעה באגד

חווית נסיעה באגד
היום יצא לי לנסוע מבייתי לחיפה \עם אגד
אז ככה : הגיע אוטובוס עירוני ,המזגן עבד במרץ אך ממש לא הורגש למרות שהרכב היה חדש ,בין היתר בגלל שהיו כמה חלונות עליוניים פתוחים ולנהג זה מן הסתם לא הפריע , החלונות הם ענקיים והשמש הורסת את שארית ההשפעה של המזגן והופכת את הרכב לחממה איומה , אולי רכב כזה מתאים לאירופה חסרת השמש אך לא למדינה קייצית כשלנו . כמו כן על ניקיון חס מלדבר במיוחד החלונות שאולי נוקו לפני הגשם האחרון שהיה באזורנו אחרת קשה להסביר את טיפות המים שנשארו על החלונות .
האמת לא היתה לי ציפייה גדולה מהתחבורה הציבורית אבל הרי הממשלה רוצה לעודד נסיעה בתח"צ ,איך היא תעשה זאת עם תנאים כאלו ??

גם הרכבים שאגד שולחת להסעות מפעלים הם לא במצב טוב יותר למען הסר ספק .

846

Active member
אם היית סוגר את הוילונות

חווית נסיעה באגד
היום יצא לי לנסוע מבייתי לחיפה \עם אגד
אז ככה : הגיע אוטובוס עירוני ,המזגן עבד במרץ אך ממש לא הורגש למרות שהרכב היה חדש ,בין היתר בגלל שהיו כמה חלונות עליוניים פתוחים ולנהג זה מן הסתם לא הפריע , החלונות הם ענקיים והשמש הורסת את שארית ההשפעה של המזגן והופכת את הרכב לחממה איומה , אולי רכב כזה מתאים לאירופה חסרת השמש אך לא למדינה קייצית כשלנו . כמו כן על ניקיון חס מלדבר במיוחד החלונות שאולי נוקו לפני הגשם האחרון שהיה באזורנו אחרת קשה להסביר את טיפות המים שנשארו על החלונות .
האמת לא היתה לי ציפייה גדולה מהתחבורה הציבורית אבל הרי הממשלה רוצה לעודד נסיעה בתח"צ ,איך היא תעשה זאת עם תנאים כאלו ??

גם הרכבים שאגד שולחת להסעות מפעלים הם לא במצב טוב יותר למען הסר ספק .
אם היית סוגר את הוילונות
השפעת השמש היתה קטנה.........

Zמבוש

New member
על אילו וילונות מכובדי מדבר

אם היית סוגר את הוילונות
על אילו וילונות מכובדי מדבר
משום מה שלא ראיתי בשום מקום וילונות,
מה התירוץ לאי ניקיון האוטובוס ?
נראה כי ניקוי הוא לא ראה מאז החורף האחרון

scooby5

Member
ג'קי - זה לא קשור לוילונות

אם היית סוגר את הוילונות
אני נוסע יומיום באוטובוסים (לפחות 4 ביום) של אגד בחיפה ובקריות.
המזגנים במאנים הישנים פשוט לא מספקים את הסחורה, במיוחד בחלק האחורי של האוטובוס. לא יודע אם זה קשור למזגן חלש, למידת הכהות של החלונות או לסידור פתחי המזגן באוטובוס - העובדה היא שלא נעים וחם למדי.
להבדיל אלף אלפי הבדלות - הסקאניות עם מרכבי הפיוניר. יש להן מזגן מעולה ותמיד נעים להיכנס לאוטובוסים הללו.

Holy Falafel

New member
בדן דווקא המצב טוב יחסית

אני נוסע יומיום באוטובוסים (לפחות 4 ביום) של אגד בחיפה ובקריות.
המזגנים במאנים הישנים פשוט לא מספקים את הסחורה, במיוחד בחלק האחורי של האוטובוס. לא יודע אם זה קשור למזגן חלש, למידת הכהות של החלונות או לסידור פתחי המזגן באוטובוס - העובדה היא שלא נעים וחם למדי.
להבדיל אלף אלפי הבדלות - הסקאניות עם מרכבי הפיוניר. יש להן מזגן מעולה ותמיד נעים להיכנס לאוטובוסים הללו.
בדן דווקא המצב טוב יחסית
יוצא לי לנסוע מדי פעם בגוש דן ובחיפה, האוטובוסים בחיפה הרבה יותר חמים.

scooby5

Member
יש משהו שונה בדן

בדן דווקא המצב טוב יחסית
יש משהו שונה בדן
חלונות כהים או סידור יציאות מזגן שונה, משהו כזה.

alantan

New member
חוץ מזה שתמיד יש איזה חוכמולוג שמתעקש לפתוח

בדן דווקא המצב טוב יחסית
חוץ מזה שתמיד יש איזה חוכמולוג שמתעקש לפתוח
את החלון שלו...

למעלה