חוויות משיעור בכתה ג

motyka

New member
חוויות משיעור בכתה ג

מאחר ונאמר לי שהכתה כבר למדה שיעורי מחשב, ביקשתי מהילדים להכין תעודת זהות דיברנו על המושג, והסתבר שמיומנויות המחשב די טובות. רובם ידעו להכין כותרת בוורדארט רובם ידעו לשנות גופן וצבע כמובן שחלקם כתבו תהודת זעות או שיבושים דומים. הכיות (אחיות) וכו´ אבל היה נחמד. תודה לכל המשיבים

udiyulis

New member
מוטי, לא השתתפתי בהצעות ובדיון

המקדים לשיעור, גם אם נהניתי לקרוא את כל ההצעות וההכוונות שניתנו לך, אך שותפה ושמחה שנהנית בשעור הראשון ושיש לך המון רעיונות נוספים לשעורים הבאים. בהצלחה ובהמשך ההנאה

karin a

New member
למוטי

הצעות לפעילויות בכיתה ג´ - מחשבים : הכנת דומינו כחלק מהכרת סרגל הכלים "ציור" , רצוי קודם להקנות לתלמידים את הדרך להוספה והורדה של הסרגל דרך התפריטים , אח"כ להסביר מהו דומינו ומהו העיקרון העומד מאחוריו , כגון : הפכים אזי שלא יהיה רשום על כרטיסיה אחת קר וחם ביחד אלא על כרטיסיות נפרדות . מקווה שהבנת . ניתן להכין דומינו בנושא חגים או כל נושא אחר . את הדומינו מכינים בעזרת מלבן גדול ובתוכו שני ריבועים ושימוש בפקודה "הוסף טקסט " , צריך כעשרה מלבנים לדומינו . ניתן לצבוע מילוי וקו על מנת להקנות את הפקודות הנ"ל. לאחר מכן כל זוג יכול לשחק בדומינו של זוג תלמידים אחר. אם המשחק לא הובן - אשמח להעלות דומינו לדוגמה . ביי קארין נ.ב בניית המשחק אורכת יותר משיעור אחד.

motyka

New member
תודה, מה אתך? נעלמת?

אשמח לקבל דומינו אחד לדוגמא על מנת להראות לילדים / למורה

Elishabb

New member
היי מוטי - מה עם נושא מאגר

פרוייקטים מתוקשבים? מאגר כזה היה פותר לך ולאחרים את הבעיה. אלישע

karin a

New member
ראשית הכל בסדר

שנית , מעלה קובץ דומינו ויש לי עוד רעיונות חלקם הורדו מהרשת מוכנה להכניס למאגר... ביי קארין אה... ולא נעלמתי אני כאן כל הזמן כל יום כל שעה רק פשוט לא תמיד יש לי מה להגיד...

karin a

New member
מה רע באתר הזה?

יש כאן פעילויות נהדרות משולבות מחשב שים לב ללשון זה מתאים לגילאים צעירים

למעלה