ממ..לדעתי
אני בטוח שיתקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי אם אתה מתאמן מתחיל, אז תתחיל לשלב דרופ-סט קודם כל רק בסט האחרון בכל תרגיל, ורק בתרגילים של קב' שרירים גדולות. אחרי תקופת היסתגלות מסויימת לעומס החדש (שבועיים?) תעבוד בדרופ-סט גם בסט האחרון של כל תרגיל לקב' שרירים קטנה. ואח"כ בהתאם לתחושה שלך. אם אתה מרגיש שהאימון לא היה עצים מספיק ושהיית יכול יותר, אז אתה יכול לעבוד בדרופ-סטים בעוד סטים. אתה יכול גם להגביר את העצימות (בזהירות!) בדרכים אחרות. כמו להוסיף עוד משקל, עוד חזרות (בטווח החזרות הרלוונטי למטרותיך), לעבוד בפירמידות, סופרסטים. ואפשר גם לשלב. כמו המשוגעים (*שיעול* עידו *שיעול*) שעובדים עם משקל מטורף בפירמידות דרופ-סטים סופרסטים
אני אישית מאוהב בפירמידות דרופ-סטים (יורדות). עצימות לשמה! שלא נדבר אם אתה עושה סט אחרון בכוח מקסימלי, ואז בכלל חבל"ז על השרירים
בכל אופן, הגברת עצימות האימון זה משהו שצריך לעשות אותו בזהירות(!!) ולאורך זמן. כמובן שמיותר לציין שמבלי תזונה נאותה ומספיק שעות שינה שיתמכו בהעלאת העצימות, אין לנו על מה לדבר. בנוסף, העלאת העצימות מגבירה את הסיכון לפציעות, כך שיש להקדיש תשומת לב יתרה לבחירה נכונה של תרגילים ולביצוע נכון.