חוגים לקטנטנים - זקוקה להמלצה

חדשה08

New member
חוגים לקטנטנים - זקוקה להמלצה

הפצפונים בני חודשים וחשבתי לצאת לחוג איתם. מישהי יכולה להמליץ? ניתן ללכת איתם לבד ולהניק??? נורא רוצה לצאת איתם אבל קצת חוששת בגלל ההנקה....

מיכל 2and1

New member
חוגים....

הי. סיימנו שבוע שעבר קורס של "ביבי יוגה"- שהיה שמונה מפגשים, שילמנו עבור אחד וחצי, בא איתי תמיד מישהוא, אבל לא תמיד אותו מלווה... ולרוב אחד מהילדים שלי היה הדוגמן שעשה את השיעור עם המדריכה...... מאוד נהננו, בעיקר מכך שיש שעה שבה אני לא בעיקר מטפלת בהם (מאכילה, מחליפה, מרדימה) אלה מפעילה אותם וזזה איתם..... כמו כן יש פעילויות בחינם בקניון שבעת הכוכבים בימי רביעי ו.....שלישי או שני???? ובקניון רחובות בימי ראשון ושלישי...גם לפעילויות האלו לרוב הלכתי עם חברה נוספת אבל פגשתי שם לפעמים אמהות לתאומים לבדן. שחיית תינוקות לא בדקתי איתם עדין.......עם הגדול עשתי את זה היה נחמד עד שהוא היה מנצל שיעור אחד מתוך ארבע בחודש (מחלות) בחודש השלישי שניצלנו רק שיעור אחד הפסקנו. לגבי שאלת ההנקה..כמובן שהנקתי בחוגים האלו בהתאם לצורך....אפשר להישתדל לכוון אותם שבזמן החוג הם לא יהיו רעבים או עיפים מידי ואז מצליחים לרוב לעשות את רוב החוג....

מיכל 2and1

New member
רצוי מלווה

המדריכה בביבי יוגה ביקשה שאבו עם מלווה גם אם הוא לא הישתתף בפעילות והיא תירגלה עם אחד משני הילדים שלי.... בפעילות בקניון ראיתי אמהות לתאומים לבדן.. אני היתי עם חברה.

את מגיעה לקניון ברחובות? שלחי לי מסר ונפגש

מתי שתרצי... אין לי אומץ לצאת איתם לבד באוטו אבל מחר אני צריכה לצאת לאן שהוא עם שלושת הילדים כלומר התאומים והגדולה בת ה5 ואחות של סבא שלי שהיא בת 80++++ אמנם היא עצמאית אבל עדיין אני יוצאת עם 4 שבאחריותי פעם ראשונה לבד מאז הלידה... לפחות לאן שאני הולכת תהיה לי עזרה... :)

ochenta

New member
צעד ראשון

יש להם אחלה חוגים, והמדריכה יכולה לקחת אחד מהם בזמן השיעור, או שיש הרבה פעמים סטאז'ריות שמתלוות למדריכה. אני באתי תמיד עם עוד מישהו אבל תיאורטית אפשר לבד. לי היה קשה לוגיסטית. העגלה אצלנו לא נכנסת למעלית וכל יציאה כרוכה בהרבה סחיבות וקיפולים, וגם לא הרמתי אותם ביחד אז כל "שינוע" היה מסובך בלי עזרה. בנוסף - הילדים שלי לא ישנו בלילות והעייפות גרמה לזה שלא רציתי לנהוג. אם אצלך המצב בסדר פיסית, אני חושבת שתוכלי ליהנות מהחוג גם בלי מלווה. זה עדיף מאשר להישאר כל היום בבית...

למעלה