אולי אולי הוא כבר "לייזר" את עצמו לגמרי
GoldenEyes Well-known member 28/7/26 #2 נכתב ע"י אבחי: אולי אולי הוא כבר "לייזר" את עצמו לגמרי צפה בקובץ המצורף 149185 לחץ כדי להרחיב... כשאתה כותב מריטה עולות לי אסוציאציות מילדותי כאשר היו מורטים את הנוצות לתרנגולות ולידיעה כללית, אין אתה יודע אם זאת מריטה או לייזר ? אין חלקים טבעיים?
נכתב ע"י אבחי: אולי אולי הוא כבר "לייזר" את עצמו לגמרי צפה בקובץ המצורף 149185 לחץ כדי להרחיב... כשאתה כותב מריטה עולות לי אסוציאציות מילדותי כאשר היו מורטים את הנוצות לתרנגולות ולידיעה כללית, אין אתה יודע אם זאת מריטה או לייזר ? אין חלקים טבעיים?
אבח"י Well-known member 28/7/26 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: כשאתה כותב מריטה עולות לי אסוציאציות מילדותי כאשר היו מורטים את הנוצות לתרנגולות ולידיעה כללית, אין אתה יודע אם זאת מריטה או לייזר ? אין חלקים טבעיים? לחץ כדי להרחיב... למעט אותה מחלה נדירה שבנדירות שבה לא גדל שיער על הגוף, פניו עטורי הזקן, היעדר שערה אחת סביב זרגו ובין רגליו, ואינני מתייחס לזרועות או לרגלייים.. היתה מריטה או היה לייזר.. לא יודע. והיתה באופן רציני ביותר.
נכתב ע"י GoldenEyes: כשאתה כותב מריטה עולות לי אסוציאציות מילדותי כאשר היו מורטים את הנוצות לתרנגולות ולידיעה כללית, אין אתה יודע אם זאת מריטה או לייזר ? אין חלקים טבעיים? לחץ כדי להרחיב... למעט אותה מחלה נדירה שבנדירות שבה לא גדל שיער על הגוף, פניו עטורי הזקן, היעדר שערה אחת סביב זרגו ובין רגליו, ואינני מתייחס לזרועות או לרגלייים.. היתה מריטה או היה לייזר.. לא יודע. והיתה באופן רציני ביותר.