חד יומי ללא צלילה...עלק!

yochaib

New member
חד יומי ללא צלילה...עלק!../images/Emo140.gif

אז זהו, אל תטמינו למה שאומרים לכם באינטרנט!
מסתבר שבאילת היה גם חד יומי רטוב במקביל ל חד יומי יבש. ולי יצא שוב באופן נדיר לצלם מתחת למיים! אז החלטתי לשתף אותכם בכל ההצלחות החלקיות שלי ושוב תודה לאילןבט על הטרמפ המארז שיעורי הצילום וכל התמונות המופלאות תחלים מהר שנוכל לצלול גם איתך :+)

yochaib

New member
../images/Emo18.gifרק בנות בצאט../images/Emo18.gif

כולנו שמענו את קריאת התיגר הזו ורצנו מהר ל"היות זבוב על הקיר בשיחת נשים" אז ככה זה נראה בעולם הלא ווירטואלי והראשונה... מוקדשת לפזית שיהיה בהצלחה עם האתר החדש צולם בסטיל

yochaib

New member
ועוד אחת

אמנם הבטחתי דולפין אבל לא היה... מוקדש לסטאר-פיש שהבריזה..

Star Fish

New member
אני הברזתי? ../images/Emo12.gif

תודה על ההקדשה. כמו שאמרתי פעם הבא אני מבטיחה!

yochaib

New member
ועוד אחת../images/Emo19.gif

מוקדש לגרזנית (לא שאני מכיר אותך אבל זה ה "catch off the day" אז הרווחת)

ilanbt

New member
אתה ישבת מולה במפגש בירושליים

היא הגיעה עם אמיר.

yochaib

New member
אה כן ...כמעט שכחתי!

תמיד כשיש את ההודעה הזו "רק בנות בצאט" אני מגיע לצאט ומגלה שם הפתעה מישהו תמיד משיג אותי אז כהכרה במהירות המקלדת שלך חיבור האינטרנט ו הF5 שלך אני מקדיש גם לך תמונה

תודה יוחאי על התמונה על ההקדשה

האתר החדש ממריא :זוגיות מיניות ואהבה ואיך זה קשור לצלילה? הרי זוגיות ומיניות מתקשרים לצלילה והכל נעשה באהבה אמיתית ועד כאן הקשר לצלילה זהו אתר בת של מיתוס למעשה חנות ספרים מקוונת - לשמחת כל אוהבי הספרים והם רבים גם כאן.

יוחאי אחלה תמונה !!

אני מחכה בכליון עיניים למצוא את הדיסק על הווישר של האוטו שלי ואילן... קבל ח"ח על הדריכות עם הרגל על הברקס בעת הצורך :) וכמו שיוחאי אמר להבא רק עוגת הבית :+)

אילוניק

New member
יוחאי אחלה תמונות ביכורים

כל התמונות ממש יפות אהבתי במיוחד את זו ל הכוכב שבת שלום

yochaib

New member
ועל החד יומי עצמו../images/Emo19.gif

ירדנו לאילת אני אילןבט ו"טיגריס בלי פסים" בהתחלה חיכינו יפה לאילן שיקנה מצלמה חדשה ואז נכנסו לצלול בדקל בצלילה סתמית למדי לאורך הקיר הצפוני זו היתה צלילה קשה למדי בגלל סחף דרומי מה שגרם לנו לצאת קצת מדרום ולטלף בצלילה השתתפו טיגריס בלי פסים ועוד חברה שלא קוראת את הפורום.. אני התקשיתי בהפעלת המארז של אילן ולכן אין תמונות :+) מהראשונה הדבר המרשים היחידי שראיתי היה שושנת ים ענקית ללא ה"נימו" ששומר עליה בצורת כדור שעטפה את האלמוג שעליה היא ישבה. במדוזה פגשנו כמה חברים בפורום סקוויד
סטארפיש
noamke יניב Abrand ו אושרוש
שגם הצתרף אלינו לצלילה השנייה בסטיל לזכות מדוזה יש לומר שהלקחים הופנמו וקיבלנו גם פירות וגם תה הפעם...והרבה קצת על הצלילה השניה ירדנו לסטיל בטמפרטורות ניעמות וראות מצויינת בלי לחץ צוללים באתר צלילת צילום קלאסית בדרך אני ואושרוש עשינו בוק לכל דג אומלל שעבר מסביבנו כולל טיגריס בלי פסים (ראה תמונה מצורפת) בסטיל פגשנו שני צוללים עפ כסף שצללו עם רברידרים של דראגר ומצלמה עם שני פלאשים ו DOME מצטער שבהיתי בכם לא כל יום רואים כזה ציוד...:+) חזרנו לחוף ומשם למדוזה. להפגש שוב עם כל האנשים אז לצלילות בטוחות

yochaib

New member
תודות ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ואת התמונה הזו אני מקדיש לצלמי הפורום הרבים והטובים ביקו אבונפחא גוברפיש טלפלנצמן אילוניק הנקאים ברווזגומי, שי ואחרים שיסלחו לי אם שכחתי אותם שמאפשרים לי "לצלול" מהבית ובמיוחד למורי רבי והבאדי המועדף אילןבט שלא התיאש מתלמיד חסרי כשרון ובינה שכמוני והרביץ בי תורה גם על צילום.. תודה יוחאי מקדיש לכם תמונה

אילוניק

New member
תודה רבה על ההקדשה

גם אני מחכה למארז החדש שיגיע כבר מחו"ל מה שבטוח שכנראה יצא לצלם איתו רק אחרי הקורס

shayhi

New member
יופי של תמונות ...

התפקשש לנו הפעם!!! אבל לבטח יהיה בקרוב שוב .. וכמובן תודה על ההקדשה והכי חשוב שנהנתם ... שי

../images/Emo41.gifכוכב נולד יוחאי

יופי של תמונות ביכורים אפשר לקוות שהמארז נשאר אצלך וזרם התמונות היפות יגבר

למעלה