חדש

חדש../images/Emo92.gif

אני צריך מידע כל מידע לגביי גלישה גלשנים , מכירים חופים שאפשר לגלוש (איזור הרצליה , ת-א ) וכו' תודה , דרור .

blueshark09

New member
הנה כמה אתרים

משו שיעזור לך בגלישה בארץ אז יש את ישראקם עם מצלמות וכתבות, יש כמה כתבות פה בפורום (רייש שיחק אותה) כנס גם למגזין אדרנלין תמצא שם כמה דברים וגם במגזין סורפאוואי שם יש גם מידע על חופים, תהנה בחור

MidNight Kiss

New member
../images/Emo41.gif

חופים בהרצליה
זבולון-חוף המרכזי בהרצליה, (הוא מקום מצויין לגלישה, דבירת חוף רחוקה)
דבוש-נימצא בין זבולון למרינה, (מעט גולשים שם)
מרינה-חוף מרכזי בהרצליה, (טוב לגלישה בתנאי ים גבוה, עדיף מעל 70 ושבירת נומרת רחוקה מהחוף)
אכדיה דרום-דרומית (נראה לי =\) למרינה, (מקום טוב לגלישה) בת"א
חוף הצוק-קאנטרי-חוץ צפוני לת"א (אבל יש ישנה חיסכון עולה כיף להיכנס)
תל ברוך-חוף הים של שכונת תל-ברוך (מקום די טוב)
חוף הילטון- חוץ בחלק הצפוני(?) של המלונות
מערבי- הוא נימצא בקצה דרומי של הטיילת -מגיעים דרך הרברט סמואל)
גלשנים
גלשן פיש גלשן קצר עם זנב בעל מבנה משולש כלפי פנים, מיועד לביצועים גבוהים על גלים חלשים
גלשן שורט-בוארד גלשן הקצר יחסית, המכונה גם שותר, בד"כ רק קצת יותר מגובה האדם (מקובל שיהיה גבוה בכ-10 ס"מ)משמש לגלישה על גלים קטנים ובינוניים. בלתי אפשרי להגיע איתו לביצועים על גלים של יותר משתיים וחצי מטר, דגמים של סוף שנות התשעים ואלפיים הינם בעלי יכולת ביצועים מרשימה לגלים קטנים.
גלשן סמיגאן גלשן שזהה כמעט לגלשן הרגיל השורט-בוארד פרט לכך שגדול יותר - הוא גבוה ביחס לאדם ומיועד לשמש לגלישה על גלים יותר גבוהים וגודלו מעניק יציבות יתרה לגולש
גלשן פאן-בוארד אורכו קצר-בינוני, בניגוד לשורטבוארד אינו נגמר בקצה חד מקדימה אלה מעוגל, מה שנותן לו יציבות הרבה יותר טובה כנגד פגיעה בביצועים, משמש לגלישה על גלים קטנים ובינוניים, יכול לשמש גם לגלישה על גלים של 4 מטרים באורך גדול מספיק.
גלשן ארוך - לונג-בוארד לוח גדול ומעוגל שאורכו כשניים וחצי מטר, ומשמש לגלישה על גלים בינוניים וגבוהים, בגלל גודלו אין בו נוחות יתרה, אך בשילוב עם גלי ענק הוא נותן חוויה חסרת תקדים- רק למקצוענים.
תספות לגלשן
ליש זהו חבל שקושר את האדם לגלשן. מחובר לחיבור מתכתי שנעוץ בלוח גלישה, מורכב מגומי חזר וגמיש ומסתיים בליפוף סקוטש לרגל. אורך זמנם נשאר לכמה שנים, רק צריך לשמור על סקוטש נקי ואת הגלשן לשמור במקום מוצל שהגומי לא יתייבש.
אסטרודק על מנת למנוע שפשוף לעור ולתת יציבות מגע בין הגולש לגלשן הומצאו 2 שיטות כשאחת מהן זה אסטרודק-זהו גומי שמודבק על פני הגלשן ברצועות.הוא חייב לבוא בשילוב עם חליפה או שורט וחולצת לייקרה, בשום פנים לא גולשים עליו ללא כיסוי גוף, אם לא רוצים לקבל שפשופים מטורפים. את הרצועות קל להדביק עם דבק מגע או דבק אחר, נהוג לא להגזים כי לפעמים רוצים להוריד אותו. מומלץ למי שאין לו כוח להשקיע בטיפול הגלשן- כי אסטרודק מחזיק חודשים רבים בשימוש ובמחסן זה יכול להיות שנים.
שעווה השיטה השניה לייצב את המגע של הגולש עם הגלשן שעווה זה בעצם ווקס, ואפשר למצוא את זה בכל חנות גלישה וגם במקומות אחרים. מצפים את הגלשן בחומר זה ואם לשמור על ציפוי הוא יחזיק כמה שבועות. אם בחרתם באפשרות זו אפשר ללכת לגלוש בבגד ים תחתון בלבד אם בא לכם, הרבה יותר נוח לקיץ שלנו כשים מתחמם מעל שלושים מעלות ואפילו לייקרה זה יותר מדי
. חיחי אין לי כל כך מידע על גלישה כי מה שבעיקרון צריך לדעת בגלישה ושיהיה לך... יציבות רבה שיבוי מישקל, ואתה צריך לדעת משכיבה על הבטן לעמוד על שני הרגליים ולהצליח לעמוד ישר בלי ליפול (יאלה הופ הופ להתחיל להתאמן בבית
) מקווה שעזרתי
ובהצלחה

יו את מדליקה

וגם נחמדה כזה דבר אני צריך להכיר שלחי כתובת טלפון משהוא מסנג'ר

את עדיין מדליקה

אז בואי נפגש בחוף היים עדיף בשקיעה את תביאי תגלשן כנראה גם לי יהיה נשב על ............ ונהנה מהשקיעה והגלים ...........

MidNight Kiss

New member
../images/Emo46.gifדווקא לא...

למה העתקתי? כבר קשה לקבל בנות שדיי מבינות בתחום...
חוץ מהחופים.. (שכתוב לי את כל החופים בכל הארץ באיזשהו מקום) השאר זה ממני.. וטיפ טיפונת נעזרתי באח שלי (אסור?
) אז מאמי בפעם הבאה.. לא צריך ישר לשלול דברים, ולשאול מאיפה זה לקוח אפשר לאמין לאנשים שזה הגיע מהם ולא מאחרים

cast a

New member
אסור לגלוש על אסטרודק בלי חליפה?

מה פתאום אם יש רק אטרודק אחורי זה בכלל לא מפריע

למעלה