חדש

matanky

New member
חדש ../images/Emo13.gif

היי, אני מתן מחיפה בן 15.. חח אני מאמין שאני אהיה פה הכי קטן
אבל בכל זאת, אני מקווה להשתלב יפה
אני דיי מחוץ לארון, פורום שלם יודע עלי... ההורים יודעים, אחיות שלי יודעות, כמה ידידות וכמה חברים
אבל עדיין לא ממש לגמרי בחוץ. מי ששואל אני פשוט אומר שאני כן
טוב אני לא אחפור
מקווה להשתלב יפה .. שבת שלום וחג שמח לכולם
מתן.

../images/Emo88.gifברוך הבא

יהיה מעניין לשמוע איך ההורים הגיבו כשיצאת מהארון בגיל כה צעיר

matanky

New member
אמ.. ../images/Emo4.gif

עזוב את זה שלא יצאתי מהארון, אלא הוציאו אותי בפני ההורים שלי... אני עדיין לא יודע מי.. אמא שלי אמרה שמישהי אמרה לה.. אבל זה יותר טוב כי לי היה קשה ללכת ולספר להורים שלי אז זה הסתדר. בקיצור דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שהם תמיד יאהבו אותי, לא משנה מה אני, ושזה בסדר מבחינתה וזה. והם אפילו הולכים לטיפולים.. [
] רק כדאי לדעת איך להתנהג אלי או משהו כזה אבל אני יודע בבירור שהטיפולים זה בגללי .... והיא אמרה לי גם שאם אני רוצה משהו או אם משהו מפריע לי אני תמיד יכול לדבר איתה, אז אמרתי לה שהיא האדם האחרון שאני אפנה אליו, אז היא שאלה אותי למה?! ואמרתי שלדעתי לא מדברים על זה עם הורים כאילו אני לא מתכוון ללכת ולדבר איתה ולהגיד לה שיש לי חבר וזה.. אולי שיהיה לי חבר אני אגיד לה אבל אני לא אדבר על זה יותר מדי... וזהו.. כל המשפחה קיבלה את זה ממש יפה ואני שמח כי שמעתי המון סיפורים. ופחדתי מהתגובה
חחח וואי איזו חפירה... אממ.. מי שרוצה אני אשמח להכיר אתכם יותר
אז אם יש לכם msn או ICQ תוסיפו אותי
211364381 [email protected] ותודה על הקבלת פנים היפה חח.... נראה בינתיים די נחמד פה

וולקאם ../images/Emo13.gif

שימוש מרובה באייקונים, אה?
אגב, אתה ממש לא הכי צעיר פה... יש יותר צעירים... נראה לי ש-13 זה הגבול התחתון כאן...

matanky

New member
פשש מגניב ../images/Emo3.gif

ואין לי הודעה אחת בלי אייקונים

למעלה