חדש- Dalmore Cromartie

tom127

New member
חדש- Dalmore Cromartie

השלישית בסדרה של מהדורות מוגבלות שיצר המאסטר דיסטילר ריצ׳רד פטרסון כמחווה לשבט מקנזי. הוויסקי קרוי על שם קרומרטי, שהיתה ממלכת השבט העתיקה. הוויסקי עצמו זוקק ב- 1996, התיישן בתחילה בחביות עץ אלון אמריקאי לבן ואח׳כ הועבר לחביות שרי אולורוסו מיקב שקרכלשהוא. רק 7,500 בקבוקים בוקבקו ונעטפו באריזת שקרכלשהיא. £98.99 לדאלמור בן 12(בקושי)

רק לי זה מתחיל להיראות מגוחך?

אני גאה להכריז על כך שהחומוסייה החדשה שלי מוציאה מהדורה מיוחדת של חומוס, שתיקרא קולי-זן-אלפא, כמחווה לקוליפורמים שנמצאו בתחקיר כלבוטק בחומוסיית טעמי בירושלים. קופסת הפלסטיק הפשוטה תחליף את מקומה לקופסת שנהב מהודרת בצורת כוס פטל ותוצע במספר מצומצם של גדלים (חצי קילו, קילו ושני קילו). ישנה גם מהדורת אספנים בשם טוני, על שם המלצר שלא אהב לתת שירות, להיות מלצר או חומוס (באופן כללי). הפריטים יוצעו עד התערבות משרד הבריאות. רק 100 יורו לקילו חומוס. החומוס, אגב, לא משהו... אבל תראו איזו קופסה אחו שילינג!

matroz

New member
זה טעות

אם תציע דוגמיות של 100 ג', במחיר שווה לכל נפש של 20-25 יורו, תגדיל את קהל היעד שלך בקלות.

matroz

New member
ברור. אני רק מקווה שאף אחד לא יעשה

את זה לפנינו.

נו באמת...

מילא המחיר הלא פרופורציונלי, אני לא שופט וויסקי לפי גיל בהכרח. אבל למה, למה דווקא פטרסון מתעקש להישאר מאחור ולמכור ככה ״וויסקי״ כשבעצם רבע מהבקבוק זה מים (45% חוזק), וצבע מאכל E150. תראו את הצבע של זה, וויסקי בן 12 לא נראה ככה. ובחוזק כזה הוויסקי גם בטח מסונן. לא הייתי קונה את זה גם ברבע מהמחיר, כשאפשר לקנות את ברוקלדי 10 החדש למשל, או אברלור אבונה.

knappertsbusch

New member
זה כנראה הקטע של פטרסון...

מאסטר בלנדר נהדר, על כך אין ויכוח, אבל כל שני וחמישי רואים את השם שלו על איזו שהיא גרסה "מוגבלת" ו"חד פעמית". נו טוף, רעש וצלצולים הם חלק בלתי נפרד מהתחום הזה, אין פה חדש.

foodnwine1

New member
אלו אנשי השיווק שאונסים אותו

לשים את שמו על כל בקבוק שני כסדרה מוגבלת. הם משתמשים בו. והוא נראה מרוצה

foodnwine1

New member
אכן מגוחך

דלמור לרוב מוציאים סדרות "מוגבלות" אבל בחוזק ממש מוזר רק לפניח כחודש סקרתי את המהדורה החדשה שלהם והתלוננתי על כך. אכן מוזר. בטח נטעם ממנו בקרוב. אבל אין לי ציפיות.

foodnwine1

New member
אגב, הם מוציאים מחר גם גרסה חדשה של CIGAR

CIGAR MALT RESERVE, מסתבר שהכל בימינו זה רזרב או לימיטד אדישן. בכל מקרה מדובר על גרסה מחודשת לויסקי המאוד מוצלח (שיווקית) שלהם הסיגר נאלט שיצורו הופסק לזמן מה משום מה. ישי לי דוגמית שלהם, אבל טרם נדגם. לא מצפה לגדולות אבל אמור להיות טוב. אין מה לדבר על צבע מקורי או חוזק חבית. לא בדאלמור.

למעלה