חדש: פינת ההתמודדות

BlackUnicorn

New member
חדש: פינת ההתמודדות ../images/Emo62.gif

בהמשך לשרשור כאן למטה, אני פותחת פינה חדשה שנקראת פינת ההתמודדות. כאן נעלה מדי כמה ימים סיטואציה כלשהי, שאליה תצטרכו להתייחס עם טיפים, רעיונות, סיפורים אישיים וכל מה שעולה על דעתכם. והסיטואציה להיום: איך מתמודדים בדייט ראשון? טיפים מה לעשות, מה לא לעשות, איך להתלבש, איך להתנהג, סיפורים אישיים וכל מה שעולה על דעתכם! בר - לטגלן!

תמי 20

New member
הטיפים שלי:

לבוש: בגדים שנוח וגם יפה בהם. לא חשוף מדי, אך גם לא להתעטף בסדין
שיחה לא לפחד משתיקות. לפעמים מעיק לדבר כל הזמן. אפשר לדבר על כל מה שנראה רלוונטי ומעניין את שניכם.לא כדאי לטחון כל נושא עד שהוא הופך למטרד.
תשלום לדעתי שני הצדדים צריכים להציע להתחלק או לשלם על מה שעשו (או אכלו)
אבל אם צד אחד מתעקש לשלם ואתם רואים שהוא באמת רוצה לעשות את זה בשבילכם אז במקרה של דייטים נוספים אפשר לפצות.
העתיד אם עלה בשיחה משהו ששניכם אוהבים שמתקיים בעתיד והיה ביניכם קליק, אפשר לרמוז על יציאה משותפת לאירוע. בסוף הערב אם היה כיף, אפשר להגיד משהו כמו "אני אשמח לעשות את זה שוב" אם זה נכון כמובן!
מגע לדעתי בדייט ראשון מספיק לסיים את הערב בנשיקה על הלחי אבל שיהיה בכיף אם זה זורם לנשיקה נשיקתית
בטח יש לי עוד אבל חייבת לסיים כרגע. העיקר ליהנות, להיות אמיתיים וספונטניים!!!

Naughty Girl1

New member
הממ ..

1. לא לשדר יותר מדי ביטחון עצמי, באופן מוגזם, אבל גם לא להתבייש טו מאטש ולשתוק על הפגישה. פשוט להיות באמצע . 2. לדבר, אך לתת גם לצד השני לדבר, להקשיב לו, להראות לו שהשיחה מעניינת אותנו. 3. לבנות - לא להגזים עם האיפור, ובגדים. לאלו שאוהבות להתאפר- לשים קצת וללבוש משהו פשוט. רוב הבנים אוהבים אותנו טבעיות. 4.בנים - תמיד להציע לשלם בסוף הפגישה.

JBR

New member
פשוט להיות מי שאתם

אין נוסחאות קסם! אם לא תהיו אתם יגלו את זה יותר מאוחר....

BlackUnicorn

New member
ועכשיו קצת משלי...

קצת בעניין בטחון (+נוחות) - אם זו פגישה ראשונה עם אדם שלא מכירים כל כך טוב (משמע - לא הייתם ידידים לפני) - רצוי להגיע לבד וגם לחזור לבד. בכל זאת לא יודעים מי עומד מולנו, כך שזה מסוכן להכנס למכונית עם אדם זר. רצוי גם להיפגש במקום ציבורי. בנוסף, אם הפגישה לא הולכת משהו - לא נתקעים במכונית יחד בנסיעה חזרה וכל אחד יכול ללכת לדרכו. הכנה לפגישה: להתלבש נוח אבל יפה.. ובהתאם למיקום שבו בחרתם להיפגש.. לפעמים שוכחים את זה ובאים לים עם ג'ינס ארוך למשל או עם עקבים.. איפור - עדיף משהו עדין בהתחלה. כשנפגשים ולא יודעים אם לתת חיבוק/נשיקה וכו' - פשוט לזרום עם הצד השני.. אם רואים שהוא ביישן - לוותר על החיבוק/נשיקה על הלחי. לא לחשוב על זה פשוט לזרום. גם אם קורית פדיחה - בקטנה :) כשיושבים ומדברים - מעבר לזה שרצוי לעשות את זה קליל, אם רוצים לנסות ולהכיר את בן הזוג קצת יותר לעומק ולא בשאלות משעממות - אפשר לשחק קצת משחקי סיטואציה מצחיקים כדי לראות איך בן הזוג היה מגיב בכל מיני מקרים. למשל - האם היית מוכן למכור את אמא שלך עבור דייט החלומות שלך?
אם היית מוצא 100 ש"ח ורואה למי הם נפלו - היית לוקח לעצמך או שומר? וכן הלאה. אפשר ללמוד הרבה על מוסריות של אדם, מהי דרך המחשבה שלו, האם הוא חושב על אנשים אחרים או שהוא אגואיסט וכן הלאה. תמיד לגרום לצד השני לרצות עוד. לא לשפוך כמויות היסטריות של מידע עליכם כבר בפגישה הראשונה, על ההורים והאחים ואיפה כל אחד עובד ומתי הוא נולד ובלה בלה בלה. את הפגישה הראשונה אתם צריכים לרושם טוב - לכן צריך שהיא תהיה קלילה, תכלול מידע רלוונטי וחשוב, ולא שטויות. לדבר אפשר על 1001 דברים - החל מאקטואליה ופוליטיקה, למזג האוויר, על דברים שאתם אוהבים (אצלי בע"ח למשל), על מוזיקה, סרטים ומה שעולה לכם בראש. אה ועוד דבר בעניין בטחון - תמיד תספרו לעוד מישהו לאן הלכתם ועם מי, לכל מקרה. אם אתם חוששים מפדיחות וצריכים תירוץ לברוח באמצע - תסדרו שמישהו יתקשר אליכם באמצע. אני לא אוהבת את זה אבל יש כאלו שמעדיפים את השיטה הזו... זהו נראה לי :) בהצלחה!

בר

New member
../images/Emo62.gif

בואו ונראה.מה עושים בדייט ראשון ? איך מתכוננים ?! טוב הטיפים שלי בטח יהיו זהים לשלכם. 1. להתלבש בגדים נוחים בצבעים נעימים לעין,שחור,כחול,לבן. לא צבעים שמושכים עיניים כמו אדום,צהוב או כתום חזק. 2. אומרים שלום בחיבוק קל ו/או לחיצת יד נעימה. 3. קובעים על מקום ישיבה מראש כשר/לא כשר,זה חשוב מאוד ! 4. נותנים לבחורה להזמין קודם
5. בזמן הדייט עצמו,לשוחח ולזרום על כל נושא ונושא,לא להתווכח ולא להצטדק ! 6. אם יש שקט קצר,אפשר לשבור את הקרח בעזרת איזה סיפור מהחיים;ילדות/צבא/בית וכו'.אפשר גם בעזרת בדיחה,אבל רצוי שתהיה מצחיקה ! 7. לקראת סוף הדייט,התשלום יכול להתחלק לשניים או להישאר אצל אחד,הכל תלוי במי אתם ומה אתם ?! 8. לפני שנפרדים,מחליפים רשמים על הדייט,מוודאים כיצד הרגיש הצד השני בדייט ואם יש מצב לדייט נוסף,במידת הנדרש
9. בזמן הפרידה,נשיקה על הלחי זה מספיק נעים ונחמד ומשאיר קצת טעם לדייט הבא,אם יהיה. 10. ללכת לישון שמחים וטובי לב.

luda88

New member
העצה שלי :

לזרום
לא ללכת לדייט עם ציפיות מעל ומעבר
לא להילחץ - אתם כולה הולכים לפגוש עוד מישהו. אם ילך- סבבה, אם לא ילך- לא נורא.. ואולי רכשתם לעצמכם ידיד חדש

tapuzman23

New member
תגובה

1. להיות פשוט אתה. אמיתי ככל האפשר. 2. להיות ענייני. 3. לא לפר על הטעויות שלך... 4. לגעת בנושאים שנראים מעניינים את בן/בת הזוג ותמיד לתת טעם של עוד. בהצלחה

תגובה

שומרים להיות עדינים מנומסים ונחמדים, מתחשבים בבת הזוג וקשובים לרצונותיה. נותנים לה להזמין בעצמה במסעדה. מדברים אתה בענין ובהנאה ולא מציקים.

omer73

New member
2 עצות:

הראשונה- להיות אתם עצמכם, בלי מסכות, בלי כל הקטע של היחצנות, ו-"אני, אני ואני"... השנייה- לא לפתח ציפיות בשלב מוקדם, פשוט לראות איך זה מתקדם, לא לבנות ציפיות וחלומות כי פגישה אחת או השנייה היו מוצלחות, אלא לחכות ולראות שהדברים נבנים לאט ושקשר מתבסס.

למעלה