חדש !!! משחק מכור בפורום 'זינה'

חדש !!! משחק מכור בפורום 'זינה'

שלום לכולם וברוכים הבאים למשחק מכור בפורום 'זינה הנסיכה הלוחמת' |איקון של מחיאות כפיים| והיום בתוכנית המשתתפים הם כל חברי הפורום וביניהם:
'אני אדומה ,אני מציפה ובכלל אני בצבא' Shiri from the block |איקון של מחיאות כפיים|
'לא רק עם טד אלא גם עם האדסון יום יבוא גם טאפרט יצטרף לרשימה' Ambious |איקון של מחיאות כפיים|
'קוראים לה גילי והיא רק בת 17 ואם תריץ את הכינוי שלה בגוגל תקבל קרוב ל7,800,000 תוצאות' 2461 |איקון של מחיאות כפיים|
'רנה כשרון , מציירת בעפרון ושונאת אכפת לי דובון' sharabigfan |איקון של מחיאות כפיים|
'חובב TEKKEN ,שונא גבריאל ומבקר פרקים למופת , squad leader תעשה לי ילד' |איקון של 'תרגע זה בצחוק !!! - אני סטרייט-הייתי חייב להכניס קטע של גורי| squad leader |איקון של מחיאות כפיים|
'טוי מתוק ... ואתה תלחץ על ctrl+w ' |אייקון של יוסי עצבני כשלחץ על ctrl+w ויצא מהפורום | matan warrior prince |איקון של מחיאות כפיים|
slaiter the Mighty עם Gabby as his sidekick (מי זה לעזאזל גבי?!) he's slaiter, slaiter the Mighty." |איקון של מחיאות כפיים|
עם שיער ארוך וכינוי כשקוראים אותו...כבר נהיה לי פה חם p a s s i o n a t e תעשי לי ילד
|איקון של מחיאות כפיים| ... כולם מוזמנים להשתתף ורצוי שכך ...סורי על כך שלא כתבתי את כולם ... אני אשלים ואכתוב על כולם בתמונות הבאות (אם כמובן יהיו תגובות לשרשור) והמשחק הוא : לפניכם תמונה ...על מה הם חושבים ?

sharabigfan

New member
חחח יוסי ../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק!
נשמע אחלה של משחק,בנתיים אני אחשוב על התמונה המדהימה ששמת
עד שאני אחזור מצבא ריישלה
בוקר טוף לך

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!! אוי, קרעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif אני גם אנסה לחשוב יותר מאוחר על משפט, למרות שאני מזה גרועה במשחק הזה../images/Emo122.gif

sharabigfan

New member
בגלל שאני לא מכירה את המשחק...

אפשר לומר על כל דבר שרוצים?

sharabigfan

New member
אוקי ../images/Emo13.gif

קווין,נראה לי שהוא דווקא חושב על אוכל ומחכה להפסקת הצהריים שלו ורנה חושבת איך לשחק את הסצינה BIG TIME,זה מה שעלה לי בראש...

sharabigfan

New member
מממ הייתי יכולה לחשוב על משהו יותר

טוב
חחח כנראה שאחרי יום של "בילויים" בצהל מוחי לא היה יכול לחשוב על משהו יותר נחמד

slaiter

New member
וקבלו את המנחה שלכם להערב

יוסי "ההריון הבא של רנה חייב להיות ממנו"bret hart |איקון של מחיאות כפיים ושריקות מהקהל|
ארס:"בוא'נה גבריאל הזאת מזה עושה לי את זה...גגררר..." גבריאל:"אוךךךך איפה זינה כשצריכים אותה...."
רנה:"זו רק החרב שלו או שהוא פשוט שמח לראות אותי
...." קווין:"אמממ...מעניין למה מוכרים 10 נקניקיות בחבילה ורק 8 לחמניות בחבילה
....."
רנה:"אני כבר מתה שנתחיל.....תמיד לוסי מקבלת את החלקים הכיפים" קווין:"בוא'נה הצלם הזה מזה עושה לי את זה.....גגגררר..."
(חחחח סתם).
אחלה משחק יוסי!!!!!!

תודה ...../images/Emo99.gif

גם אני משתתף ... קוין : 'לא מספיק היא מטר וגפרור גם כשהיא עומדת על שרפרף היא מגיעה לי לכתפיים ?' רנה : 'שיט שיט שיט ! ידעתי שהייתי צריכה להביא עקבים' רנה לקוין : 'דוגרי ? אתה רקדן גרוע ...' קוין לרנה : 'תשמעי , גם את לא רונה לי שמעון'

Shiri from the block

Active member
*מנסה* "אממ, הלוו.. אנחנו רוצים קצת פרטיות כאילו דה??" חח זה פשוט נראה כאילו הם כועסים על מישו פה../images/Emo3.gif

sharabigfan

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

ליאל ממש נכנסת לזה
ואני רוצה עוד להיות תסריטאית בושה לי כפליים על חוסר היצירתיות שלי! אהבתי...

slaiter

New member
חחחח כן אה../images/Emo6.gif

טוב האמת אני פשוט אוהב לצחוק...אני אוהב כשמצחיקים אותי ואני אוהב להצחיק
ואני גם רואה הרבה "משחק מכור" ו"היכל התרבות" אבל הכי אהבתי את "ערב אדיר"
היתה אחת המצחיקות......

למעלה