יוסי bret hart
New member
חדש !!! משחק מכור בפורום 'זינה'
שלום לכולם וברוכים הבאים למשחק מכור בפורום 'זינה הנסיכה הלוחמת' |איקון של מחיאות כפיים| והיום בתוכנית המשתתפים הם כל חברי הפורום וביניהם:
'אני אדומה ,אני מציפה ובכלל אני בצבא' Shiri from the block |איקון של מחיאות כפיים|
'לא רק עם טד אלא גם עם האדסון יום יבוא גם טאפרט יצטרף לרשימה' Ambious |איקון של מחיאות כפיים|
'קוראים לה גילי והיא רק בת 17 ואם תריץ את הכינוי שלה בגוגל תקבל קרוב ל7,800,000 תוצאות' 2461 |איקון של מחיאות כפיים|
'רנה כשרון , מציירת בעפרון ושונאת אכפת לי דובון' sharabigfan |איקון של מחיאות כפיים|
'חובב TEKKEN ,שונא גבריאל ומבקר פרקים למופת , squad leader תעשה לי ילד' |איקון של 'תרגע זה בצחוק !!! - אני סטרייט-הייתי חייב להכניס קטע של גורי| squad leader |איקון של מחיאות כפיים|
'טוי מתוק ... ואתה תלחץ על ctrl+w ' |אייקון של יוסי עצבני כשלחץ על ctrl+w ויצא מהפורום | matan warrior prince |איקון של מחיאות כפיים|
slaiter the Mighty עם Gabby as his sidekick (מי זה לעזאזל גבי?!) he's slaiter, slaiter the Mighty." |איקון של מחיאות כפיים|
עם שיער ארוך וכינוי כשקוראים אותו...כבר נהיה לי פה חם p a s s i o n a t e תעשי לי ילד
|איקון של מחיאות כפיים| ... כולם מוזמנים להשתתף ורצוי שכך ...סורי על כך שלא כתבתי את כולם ... אני אשלים ואכתוב על כולם בתמונות הבאות (אם כמובן יהיו תגובות לשרשור) והמשחק הוא : לפניכם תמונה ...על מה הם חושבים ?
שלום לכולם וברוכים הבאים למשחק מכור בפורום 'זינה הנסיכה הלוחמת' |איקון של מחיאות כפיים| והיום בתוכנית המשתתפים הם כל חברי הפורום וביניהם: