חדש ישן עם שאלה

Mister Kav

New member
חדש ישן עם שאלה ../images/Emo17.gif

אחרי זמן מה מחוץ לנבכי האינטרנט, החלטתי לחזור ועם קושיה (שאלה) שמהדהדת בראשי זה מכבר:
האם גם לבחורים רזים יש סיכוי בפורום כזה
מנסיון העבר שלי אני יכול להגיד שלרוב הייתה לבנות שמנות או אפילו מלאות בעיה להפנים את זה שאני באמת נמשך אליהן ובלי קשר, למי שזוכר בעבר הייתי בפורום בשם צ'יפס שלכם, מר קו

Mister Kav

New member
אחרי שקראתי את התגובות...

אני מתחיל לקוות שאת צודקת
תודה

snopkeen

New member
כמה טוב שחזרת ה../images/Emo82.gif ../images/Emo23.gif

הפורום לא היה אותו הדבר עד שחזרת צ'יפס היקר או סליחה... מר קו
(אהבתי את הניק, אבל אולי היית צריך לקרוא לעצמך אל יווני יותר מתאים לך
) אז ברוך החוזר מר קו ומקווה שנראה אותך באחד המפגשים בהקדם, אני אישית, התגעגעתי

snopkeen

New member
אהההההמממממ

אני בטוח שתאודור לא היה מתנגד אבל אני מעדיף שמנמנות תודה

Mister Kav

New member
נוסטלגיה

אומנם לא דיברנו הרבה זמן
אבל גם אני מאוד מקווה שהג'מעה הירושלמית תתאחד בקרוב

Olga1986

New member
הנח לקושיות- מקומן בסדר פסח

הנח לקושיות, מקומן בסדר פסח. אני לא מכירה אותך "אדון צ'יפס"/"מר קו", אך ברוך השב לפורום. אולגה :)

ברוך השב לפורום מר קו היקר

דיםהורח לשםכצה חםאכח מהןגכוםשםכ חשכוםשכשגכח כן כן , זה בשפה של מר קו המקורי מקווה שהבנת מה כתבתי אם לא אני אתרגם מה זה לעזאזל רוב הבנות? מה ניסית את רובן? סתם נו ברוך הבא מקווה שתשאר בסביבה

Mister Kav

New member
אומנם אין לי יותר מדי ניסיון...

אני אני רוצה להגיד מהלב כמה מילים על קשרים שהיו לי : ליךדג וןםדשי פןו'כי, וםחיכ המבזלח םדשגון ה פםו וםן דש....
םןחדג כפםדח םדןגחש
םדגןשחכ םןחדכ
םןחגדש
כםןפח דגכ !!!! מר קו

../images/Emo6.gif שאני אתרגם?! אוקייי

הייתי כל כך שבור שהתחלתי לגלוש באתרי הכריות ולא תאמיני הכרתי בחורה ממש התאהבתי בה, הלב שלי פעם בחוזקה כל פעם שצ'וטטנו יחד. ואז קרה הדבר , נפגשו ופתאום גיליתי שהיא יפנית????????? אוי לא שלא נדבר על זה שהיא היתה גם יפנית וגם רזה חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo24.gifברוך החוזר../images/Emo24.gif

כמו שכולם/ן כתבו כאן: את הקושיות תשאיר לסדר פסח ואת עצמך תשאיר כאן. הפורום השתנה הרבה בשנה האחרונה כך שאתה יכול בכייף להשאר ואף להרגיש בבית. שיהיה לך המשך שהות מהנה בחברתנו. ודרך אגב, _________________| |__________ _________________| |__________ זאת אני מרחוק

Mister Kav

New member
אני מקווה שלא השתנה מדי../images/Emo70.gif

הפורום היה מלא באנשים נהדרים, אבל אני מתחיל להבין שגם עכשיו יש אנשים מקסימים במיוחד אחרי השרשור ששלחו בשבילי
תודה רבה

השתנה לטובה.

הגיעו המון חדשים שהוסיפו המון לפורום הזה. כל אחד מהם הביא איתו משהו חדש ונוצר כאן בית חם ואוהב.

מר קו איזה נשכחות

ברוך החוזר נכון לפעמים כשבחורה עדיין לא קיבלה את עצמה לגמרי אז קשה לה להאמין שבחור רזה באמת מתעניין בה וזה מנסיון אישי אבל תישאר לך תדע מה יהיה תמיד כיף כאן

למעלה