ובפוזה אחרת...חדש וישן ב"דן" ו"יונייטד טורס".
את האדום החדש הזה כבר ראיתם בתמונות של אנדי, ושם גם יש פרטים על הסידרה החדשה הזאת, אבל לפני שעה קלה הוא ממש התחנן שאצלם אותו כשחנה ליד פארק רעננה אז הנה הוא...
תמונות נפלאות של אוטובוס יפה!חדש וישן ב"דן" ו"יונייטד טורס".
את האדום החדש הזה כבר ראיתם בתמונות של אנדי, ושם גם יש פרטים על הסידרה החדשה הזאת, אבל לפני שעה קלה הוא ממש התחנן שאצלם אותו כשחנה ליד פארק רעננה אז הנה הוא...
טוב, סביבה ירוקה תמיד מוסיפהתמונות נפלאות של אוטובוס יפה!
תודה רבה ארז! הרבה יותר יפה לראות אוטובוס ליד סביבה ירוקה מאשר בתוך חניון של אוטובוסים...
תמונות נפלאות של אוטובוס יפה!
תודה רבה ארז! הרבה יותר יפה לראות אוטובוס ליד סביבה ירוקה מאשר בתוך חניון של אוטובוסים...
תמונה טובהתמונות נפלאות של אוטובוס יפה!
תודה יורם !תמונה טובה
זו תמונה טובה ומזוית נכונה - תראו ותלמדו! Thanks! Yoram
ביררתי את הנושא תקשיבותמונות נפלאות של אוטובוס יפה!
אלירן, עם כל הכבוד, ויש לי כבודף ליביררתי את הנושא תקשיבו
3629 אכן עבדה בקו 4 אבל ימיה היו קצרים מאוד והיא הועברה ל31 אחרי בערך חודש
ביררתי את הנושא עם אבא שליאלירן, עם כל הכבוד, ויש לי כבודף לי
זכור ש- 3629 עבדה על קו 4 הרבה הרבה יותר מאשר חודש אחד.
והנה 3408 עליו המנוחה והשלום ז''לחדש וישן ב"דן" ו"יונייטד טורס".
זה הדגם עם ה"שפם" מקדימה?והנה 3408 עליו המנוחה והשלום ז''ל
בושה וחרפה איך שהוא זרוק ליד בית לוינשטיין. לצערי היה בלתי אפשרי לצלם בפנים.
תסביר איפה בדיוק ערןזה הדגם עם ה"שפם" מקדימה?
כמו 3 פסים מחולקים לשניים? אם כן יש כמה כאלה מושבתים של התח"צ ז"ל שעומדים במוסך שלהם לשעבר מול בית נועם.... אני בספק אם אפשר יהיה להכנס לצלם אותם.... אני אנסה...
איפה מה? הם חונים ?תסביר איפה בדיוק ערן
המיקום המדוייקחונים
בכיף אני אבוא אבל...המיקום המדוייק
רחוב שדרות שז"ר בבאר שבע.... שם נמצא המוסך של התח"צ ב"ש ז"ל. לפני לא מעט שנים הושבתו כל המאנים האלה עם הגג העגול....אחד מהם ניתן לזהות לפי הגג שמציץ מעבר לגדר. לאחר שנסגרה החברה הוחנו כל האוטובוסים שלה בחניה של אותו מוסך....לא יודע איך אבל דחסו את כולם שם ומטרודן משתמשת בחניות שנמצא בסוך לתחנה המרכזית אם אתה מתכנן להגיע לשם..... אם אתה בא ברכב מכיוון תל אביב אתה פונה שמאלה בצומת של העיריה ונוסע ישר. אתה עובר רמזור אחד ומצד שמאל אתה תראה תחנת דלק של פז, אתה ממשיך עוד 100 מטר קדימה ומצד שמאל תראה שני בניינים לבנים בגובה של איזה 10 קומות (בית נועם ובית פריזמה) המוסך נמצא בצד השני של הכביש ממש ממול שני הבניינים אם אתה בא בתחבורה ציבורית מהתחנה מרכזית עקרונית זה מרחק הליכה אבל אני מאמין שאתה תרצה לנסוע במטרודן קווים 4ו5 יביאו אותך עד לסוכנות היהודית....אתה יורד בתחנה שם והולך לכיוון הרמזור, ברמזור אתה פונה ימינה והולך ברגל איזה 100 מטר...שוב אותו דבר אתה תראה את התחנת דלק ושני הבניינים, המוסך ממול לקו 14 יש תחנה ממש מול בית נועם אבל התדירות שלו מעאפנה (מאז ומתמיד) ובכלל מה אתה מסתבך...אם אתה בא, תגיד לי אני אבוא איתך![]()
רחוק לכם?בכיף אני אבוא אבל...
תגיד אין אתר כזה קרוב בת"א שידוע לך? כי אנחנו התל אביבים רחוק לנו ב"ש אחי
כן האוטובוס עם הגג העגול מציץ זההמיקום המדוייק
רחוב שדרות שז"ר בבאר שבע.... שם נמצא המוסך של התח"צ ב"ש ז"ל. לפני לא מעט שנים הושבתו כל המאנים האלה עם הגג העגול....אחד מהם ניתן לזהות לפי הגג שמציץ מעבר לגדר. לאחר שנסגרה החברה הוחנו כל האוטובוסים שלה בחניה של אותו מוסך....לא יודע איך אבל דחסו את כולם שם ומטרודן משתמשת בחניות שנמצא בסוך לתחנה המרכזית אם אתה מתכנן להגיע לשם..... אם אתה בא ברכב מכיוון תל אביב אתה פונה שמאלה בצומת של העיריה ונוסע ישר. אתה עובר רמזור אחד ומצד שמאל אתה תראה תחנת דלק של פז, אתה ממשיך עוד 100 מטר קדימה ומצד שמאל תראה שני בניינים לבנים בגובה של איזה 10 קומות (בית נועם ובית פריזמה) המוסך נמצא בצד השני של הכביש ממש ממול שני הבניינים אם אתה בא בתחבורה ציבורית מהתחנה מרכזית עקרונית זה מרחק הליכה אבל אני מאמין שאתה תרצה לנסוע במטרודן קווים 4ו5 יביאו אותך עד לסוכנות היהודית....אתה יורד בתחנה שם והולך לכיוון הרמזור, ברמזור אתה פונה ימינה והולך ברגל איזה 100 מטר...שוב אותו דבר אתה תראה את התחנת דלק ושני הבניינים, המוסך ממול לקו 14 יש תחנה ממש מול בית נועם אבל התדירות שלו מעאפנה (מאז ומתמיד) ובכלל מה אתה מסתבך...אם אתה בא, תגיד לי אני אבוא איתך![]()
*ישןכן האוטובוס עם הגג העגול מציץ זה
אוטובוס מספר פנימי 92 יש מאוד ואם משהו רוצה להיכנס לשם אז היה ניראה לי אישור מיוחד כי יש שם שומר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.