חדש: "השאנטיה" בגדים שאנטים גם לנו

liorag

New member
חדש: "השאנטיה" בגדים שאנטים גם לנו

שלום, כשהתחתנתי השנה נעזרתי רבות בפורום הנהדר הזה. עכשיו אני שמחה לבשר לכולם - בעלי ואני פתחנו לפני שלושה שבועות דוכנים בשווקים לבגדים הודים, תאילנדים ושאר מדינות המזרח ויש לנו גם מידות בשבילנו הגדולות והגדולים. אני שמתי לי למטרה,מעין האתגר הפרטי שלי - שגם לנו הגדולות ניתן יהיה להשיג בגדים שאנטים בדוכנים שלי. האמינו לי שזה אתגר, אני משגעת את היבואנים שידאגו לי ויביאו מידות גדולות. אתמול כשרכשנו סחורה חדשה בעלי (שהוא צעיר, יפה ורזה...) מחייך ואומר לי "ליאורה, אל תשכחי גם את הרזים והקטנים...."). היבואנים מספרים שרוב הסוחרים לא מוכנים לשלם את המחיר הנוסף לבגד XXL, כאשר במידות הקטנות הסחורה זולה יותר. למרות זאת יש לי בשבילנו הגדולות והגדולים חולצות, ג'אלביות, שמלות, טוניקות, שארוולים שונים, מכנסי ושמלות דייגים, שמלות חוף, לונגים ועוד. כרגע אנחנו בתחילת הדרך, וניתן למצא אותנו בימי שישי בשוק "רמלה לוד" בנתניה (אזור תעשיה ישן) עד 15:30 אחה"צ. בימי שבת בשוק טירה עד השעה 19:00 השאיפה שלנו שאם זה נצליח, נוכל לעזוב את העבודות הרגילות שלנו וננדוד בשווקים השונים ברחבי הארץ, כך שנגיע אחת לשבוע כמה שיותר קרוב לכולם. מחירי הבגדים שלנו הם מחירי שוק, משארוולים ב20 ש"ח עד לבגד הכי "יקר" (בינתיים...) 49 ש"ח. מקווה לראות אתכם, ואשמח אם תגידו לי שאתם מהאתר, ולשמוע עצות, בקשות וכו'. להתראות ב"שאנטיה" בימי שישי ושבת. ליאורה

ר V י ט ל

New member
האם אתם מגיעים גם לשוק רמלה לוד

בחיפה בימי שני ? שיהיה לכם המון בהצלחה !

liorag

New member
מקוה שבקרוב

עדיין לא. כמו שכתבתי השאיפה שלנו לעזוב את העבודה הרגילה ולהגיע גם לחיפה, ראשון, אשדוד, ועוד. אבל כרגע העסק עוד לא מצדיק ביטול ימי עבודה. יתכן וניקח שבוע חופש לנסות, ואז אודיע באיזה שווקים אהיה. שמעתי שהשוק בחיפה מוצלח וססגוני, מקווה להגיע אליו בקרוב. ליאורה

ליאורה! בשורות טובות בפיך!

אני מתה על בגדים שאנטיים. בשוק ראש העין, אחת הבנות בדוכן הודי, כבר שומרת עבורי מידות גדולות. עד אילו מידות יש לכם? האם תוכלי לשלוח לי במסר את המספר הטלפון שלך שאם לא אמצא אותך בשוק אוכל לטלפן להוראות? בעלי רצה לנסוע לשוק בטירה על מנת לקנות כלי עבודה, אולי סוף כל סוף אסכים לנסוע איתו -הוצאה שלו תמורת הוצאה שלי
שיהיה בהצלחה!

החתולית

New member
איזה יופי :)

כבר ביום שישי אני אתייצב בשוק בנתניה (אם אצליח להידחף בפקק המעצבן שיש בכניסה לאזור התעשיה). אני נורא רוצה איזה שתי גלביות וכמה מכנסיים. שתי שאלות: 1) לאילו מידות את מתכוונת בגדולות ? 2) האם אפשר יהיה למדוד ?

mitzi20

New member
מעולה!!!

איזה בשורות טובות!!! אני מתה על בגדים שאנטיים ותמיד כ"כ מתבעסת שיש רק במידות פיציות.... עד לאיזה מידה השלל מגיע? האם אתם מתכוונים גם לקפוץ לשוק רמלה לוד בירושלים? אני יודעת על כמה אנשים טובים שישמחו!! מחכה לתשובה

gallish

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

אין לך מושג כמה אני מחפשת בגדים כאלה ולא מוצאת בשום מקום
האם יש סיכוי שתגיעו גם לשוק ראש העין בקרוב? האם יש בגדים גדולים גם לגברים? עד איזה מידות הבגדים ו... האם מתאימים גם לחזה גדול? כל הכבוד ובהצלחה

לא מפחיד להגיע לטירה?

פעם הייתי מגיעה דיי הרבה לטירה. מאז כל הבלאגנים דיי הפסקתי. זה בטוח להגיע? תודה

liorag

New member
תודה על הברכות והרי מספר תשובות

אענה על השאלות: בשני השווקים יש הרבה חניה. בטירה מעולם לא היו בעיות עד כמה שידוע לי, יש שמירה מוגברת שם, ומכל הסביבה מגיעים ישראלים. יש לי בגדים גם למידות מאוד מאוד גדולות, לחזה גדול. אמנם המבחר לא גדול כמו שהיתי רוצה, כאמור גם אנו בתחילת הדרך וגם קשה להשיג. אבל יש בהחלט ג'אלביות ענקיות, חולצות ושמלות, אני חושבת שכל מי שאוהב את הסגנון ימצא לעצמו/עצמה בגד נחמד. ושוב - לגבי שווקים אחרים בארץ, בעתיד. לילה טוב, צריכה לקום בחמש בבוקר (אמאל'ה...). להתראות בשאנטיה ליאורה

miru2

New member
לליאורה - תודיעי כשתהיו בשוק הקריות

שוק רמלה לוד של חיפה והקריות הינו שוק גדול. מגיעי אליו המון אנשים. זהו אחד השווקים המוצלחים באזור, לכן באמת כדאי לכם להגיע. וכמובן תודיעי לטובת כל החיפאיות, שנבוא לקנות. נשמח לקבל גם תמונות של דגמים וכמובן מה המידות של החולצות והג'אלביות?

אתי 188

New member
שוק בשבת בטירה ?

יש דבר כזה ?ממש דוכנים וכאלו ... אם את יודעת ויכולה לפרט אני אשמח עשית לי חשק לבדוק את המקום ועוד שאלה יותר חשובה איפה זה טירה ואיפה אתה נמצאים בכל המקום הזה
תודה לך

לא ליאורה, אבל אנסה לעזור.

קודם כל,עבורי בכל אופן, שוק טירה אינו מפחיד. בשבת, לדעתי, יש שם יותר יהודים מערבים. הייתי שם לא מעט פעמים בשבת גם במסעדות וגם בשוק ונחמד שם. השוק קטן יחסית, אבל נחמד. הכי קל להגיע לטירה מתוך כפר סבא. מאיפה את באה? את צריכה להגיע לרחוב טשרניחובסקי בכפר סבא (הרחוב של בית חולים מאיר)ולהמשיך ישר כל הזמן (לכיוון בית ברל) עד שאת נכנסת לטירה. השוק נמצא ממש בהתחלה מצד שמאל שלך.יש חניה בצמוד לו.

מעיין©

New member
רעיון מצוין../images/Emo70.gif

אני חולה על בגדים כאלה, ואף פעם לא מוצאת במידה שלי... אפשר לדעת עד איזה מידה יש לכם
כי זה מאוד רחוק לי, ולפחות אני רוצה לדעת שיש את המידה שלי אם אני מגיעה במיוחד .

athena84

New member
אפשר בבקשה..

קצת פירוט למיקום של השוק בטירה... אני מקווה להגיע מחר...

berry23

New member
את מגיעה גם לאיזור אשדוד? רחובות?

משהו בסביבה? אם כן אשמח לדעת מתי...

החתולית

New member
הייתי וקניתי ../images/Emo13.gif

קנינו שני שרוולים לבחור שלי (שלא נחשב מהרזונים), ולי רכשנו גלביה שנראית כמו כתונת הפסים של יוסף, ושני מכנסיים עם שרוך. נעימים מאד על הגוף, לא לוחצים, לא יקרים ומאד צבעוניים. חוץ מזה, ליאורה היתה נחמדה ועזרה בכיף :)

למעלה