חדש בפורום! הייתי בתחרות ברעננה

koby1230

New member
חדש בפורום! הייתי בתחרות ברעננה

וגם באוסישקין אני רוצה להודות שנהנתי מאוד וברעננה אפילו יותר מהסדר והאירגון של התחרות. הקרב המעניין היה במשקל הכבד שנגמר בנוק אאוט מטורף בסיבוב הראשון אני חייב לציין שהבחור שניצח הוא שקול ומנוסה אם אני לא טועה שמו רן נקש אשמח לקבל פרטים נוספים על הבחור תודה.

mikiz123

New member
אני יכול להגיד לך על הבחור:

שהוא כבר מנוסה מאוד ומתאמן הרבה שנים...לפי מה שאני יודע הייתה לו הפסקה של בערך שנה (הפסקה רק מלהתחרות) בגלל שלא היו לו מתחרים וה"מוחמאד" הזה שעלה מולו עשה פשוט טעות...הוא לא ידע מול מי הוא בדיוק עולה... בקיצור לבנאדם לא יהיה יותר קרבות בארץ סביר להניח אחרי מה שקרה עם הנוקאאוט ד"א הוא מתאמן אצל מורדי גלאם

MikeTyson

New member
יניב לא מזכיר לי איש מכירות

בעצם... קצת. אבל עם כל הקטע של אירגון הקרבות וההפתעות הוא דיי מזכיר לי את דון קינג

MikeTyson

New member
חחחחח איזה שיער יש לו

הוא בטוח שזה יפה !! בעצם.... הוא עושה מיליונים רק בגלל הסמל המסרחי שלי - שיער שיער שיער.

BROWN BOMBER

New member
יכול לצאת ממנו לפיד יפה...

מה יקרה עם נצית לו את הראש ........ חחחחחחחחחחחח...

koby1230

New member
ליניב מנהל הפורום

למה רן נקש עם הניסיון שלו לא כותב או מגיב להודעות בפורום זה. לפי דעתי אנשים פה בפורום ישמחו לקבל את חוות דעתו על תחום הלחימה בארץ.

לא חושב שבכלל יש לו מחשב....

אבל יש כאן את המאמן המכובד שלו מורדי גלאם.... למרות שאני חושב שמורדי כרגע נמצא בחו"ל... יניב

ברוך הבא לפורום,

אני מאמין כי תמצא עניין רב בפורום זה בכל הקשור לאומנויות הלחימה בזירה. במקביל,שמחתי לשמוע כי נהנית באירוע "הזירה" האחרון.אירועי "הזירה" מתנהלים בקפדנות ובדבקות במטרה תחת הכללים הנוקשים בינ"ל של ניהול תחרויות מגע מלא בזירה. תקנות אלו נועדו בעיקר להגן על הספורטאים הנוטלים חלק בתחרויות אלו,ובמקביל לתת לקהל הצופים ליהנות מאירוע ספורטיבי מקצועי ומכובד. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה