חדשות רעות

Talia E

New member
חדשות רעות ../images/Emo7.gif

זוכרים את בית המחסה בו התנדבנו בשישי שמבאלה האחרון?... היום בבוקר האי-מייל הזה חיכה לי בתיבה: ונדאליזם והרס בבית המחסה של העמותה "שלום רב, הלילה 21/8/03 פרצו לבית המחסה לחתולים של העמותה למען החתול ונדאלים, הרסו את הגדרות ריססו על החתולים עם מטפי כיבוי האש ופצעו רבים מהם. הכלבים שנמצאו שם לשמור על המקום גם נפגעו קשה. מהמקום ברחו הרבה חתולים ונגנב הגנרטור שנקנה לפני כמה חודשים ע"י מתנדבי העמותה. בית המחסה של העמותה למען החתול הוא היחיד בארץ, מקום אשר מחזיק חתולי בית שנזרקו או עברו התעללויות קשות ביותר. המחזה שנגלה לעיני העובדים שהגיעו למקום בבוקר קשה מנשוא. בבקשה את עזרתכם בפרסום המידע. לקבלת פרטים נופסים רצ"ב הטלפון של ריבי מאייר מנהלת העמותה 220395 - 057 וטלפון של לבנה מנהלת בית המחסה 220405 - 057. רצ"ב ההודעה לעיתונות שהוציאה העמותה. בברכה, חגית רוסו מתנדבת 21/08/03 הודעה לעיתונות איזו מן מדינה זאת? גם חתולים שעברו התעללות לא יכולים לחיות בשקט ביום ה' 21/8 חדר אדם או קבוצת אנשים לבית המחסה היחיד בארץ לחתולים, פגע בעשרות חתולים חסרי ישע, זרע מהומה והרס סביבו, השאיר חתולים פצועים ומפוחדים וגנב את הגנרטור שסיפק חשמל למקום. בנינו גן עדן לחתולים אליו מתנקזים חתולים מכל הארץ. חתולים שעברו מסכת ייסורים אכזרית, ננטשו או עברו התעללות עד שמצאו מקלט אוהב, לדאבוננו לא מספיק בטוח. חתולים נרצחו במקלטם האחרון אך גם מי ששרד את התופת נגזר עליו להמשיך את מסכלת הסבל מכיוון שבית המחסה עומד להיסגר בסוף חודש זה מפאת חוסר תקציב!!! אלא אם יאספו מספיק תרומות בכדי שנוכל להמשיך להאכילם. אנו זקוקים בדחיפות לתרומות גם בכדי לשקם את ההרס, לרכוש גנרטור חדש ולטפל בחתולים שנפגעו. לפרטים נוספים- ריבי מאיר 057-220395 דנה גולדברג 058-392922 בקרו באתרנו www.cats.org.il

pinibs

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני לא מוצא מה להגיד... אני לא מצליח להכיל-לעכל-להבין את זה. למה...? כמה מעוותים יכולים אנשים להיות...? בעיני, זוהי אחת התוצאות (אחת מיני רבות, לצערנו) של החיים הפסיכיים במקום הזה. אנשים הולכים ומתחרפנים, צוברים מסה הולכת וגדלה של אלימות שאין להם איך לפרק אותה, ואז יוצאים למסעות הטרוף שלהם...! אותי זה מפחיד וגם מייאש. פ

Talia E

New member
לצערי התופעה לא ייחודית לישראל...

לתופעה של התעללות בבעלי חיים יש למיטב הבנתי שורשים עמוקים מאד... נראה לי גם שהשורשים מסתעפים לכיוונים שונים... אני אשמח להעלות את הנושא לדיון כאן, על-מנת להעמיק את ההבנה שלי כדי שאוכל לעזור בצורה טובה יותר. אם אני "חושבת בקול רם" (או ליתר דיוק, חושבת תוך כדי כתיבה...), אז ההפרדה שאנשים עושים בין בני אדם לבין בעלי חיים אחרים, מזכירה לי את ההפרדה שבני אדם עושים כשהם מסתכלים על עצמם: הפרדה בין מחשבות לרגשות, בין ראש לגוף... יש חיתוכים מאד חדים שאנשים עושים בתפיסה שלהם את עצמם... בני אדם ממשילים את השכל לשלוט... השכל יכול לייצר מודלים... השכל חושב מחשבות... מחשבות כמו: - בעלי חיים לא יודעים לחשוב - בעלי חיים סובלים פחות מבני אדם, כי הם לא מבינים, אין להם פסיכולוגיה - בעלי חיים נבראו נחותים מבני אדם אחרים - מכיוון שאנחנו מגדלים אותם בכלובים ומרבים אותם - יש לנו זכות על החיים שלהם - אנחנו חייבים לשלוט בבעלי חיים ועוד כל מיני. אנשים כ"כ מנותקים מעצמם ומהסביבה שזה גורם להם להכאיב לאחרים ללא הכרה. וחלקם אולי זקוקים להכאבה לאחרים, כדי להרגיש קיימים בכלל... מה שכתבתי כאן זה לא משהו מגובש, פשוט נתתי למחשבות שלי לזרום, כמו מן "סיעור מוחות" של עצמי. אני מאד אשמח אם אחרים גם יתרמו לסיעור המוחות הזה.

kung fu

New member
כואבבבבב ומעצבן וכואב ומתסכל

נכנסתי לאתר שלהם גם. ראיתי את התמונות.

Talia E

New member
המשך דיווח + יום התנדבות נוסף

כתבתי לחגית, מתנדבת בעמותה, את האי-מייל הבא: "היי חגית, קראתי בכאב וזעזוע את האי-מייל ששלחת בנוגע לחורבן בבית המחסה. חברה שלי שאלה אם היא יכולה לעזור באמצעות שיחות טלפון (מעין "טלמרקטינג" לתרומות, או משהו כזה). הפניתי אותה לטלפון של מנהלת העמותה. אם יש צורך בעבודה פיזית - אנחנו כאן ונשמח לעזור. אני מאד אשתדל גם לגייס תרומות. מה הסטטוס של המקום כעת? האם הוא פרוץ לחלוטין? לאיזה דברים נזקקת העמותה? אשמח אם תהיי בקשר, טליה" וחגית ענתה לי: "היי טליה, כן אכן די מתסכל. אין לי הרבה יותר ממה שכתבתי לספר. אין ספק שמי שעשה את זה בא מוכן וידע טוב מאוד למה הוא בא. הרסו שם לגמרי את הקרוון שהיה שם עם הציוד, את הגנרטור שקנינו מתנדבים ב-15,000 ש"ח גנבו ואת שאר המקום הרסו סתם בשביל הכיף. נפצו את כל קירות הגבס אפילו אלו שהיו מחוברים בקרוון. את הכלבים סיממו מסתבר, בחתולים פגעו "סתם בשביל הכיף". חלק מהחתולים כמו שכתוב נפצעו, חלק ברחו וחלק מתו. העניין הוא שלא ברור אם כל החתולים ברחו באזור בגלל הריסת הגדרות או שאת חלקם לקחו. את הגדרות דבר ראשון סידרו ע"מ שלחתולים יהיה קצת יותר בטוח ואפשר יהיה לרכז את הנמצאים. מה אומר לך.... יום שישי העדפתי להעביד את עצמי בעמותה באבן יהודה מאשר ללכת לשם... לא היה לי את הכח הנפשי לנסוע לחדרה.... מן הסתם את משערת שצריך דברים.... טרם העבירו לי רשימה של מה צריך אבל צריך. אבקש רשימה כזאת. לגבי טלמרקטינג. התחילו לעשות טלמרקטינג בצורה מסודרת בתל-אביב אצל דנה בבית להלן הטלפון של דנה 058-392922 היא מנהלת טלמרקטינג. כמובן שזה תמורת עמלות. לגבי גיוס עובדים ליום עבודה נוסף... הו כן צריך מאוד. מתי שאתם יכולים יהיה נפלא... אכן אהיה איתך בקשר (אמרתי לעצמי לשלוח לך מייל ולספר לך ביום ראשון, קרי היום אבל.... הקדמת אותי). חגית" אז... בנוסף לתרומות הכספיות שמאד נחוצות, עכשיו יותר מתמיד (ניתן לעשות הוראת קבע בסכום חודשי קטן, שכנראה אפילו לא יהיה מורגש) - אנחנו נארגן יום נוסף של התנדבות שמבלאית! כמובן, כל מי שתוכלו להביא בנוסף יתקבל מאד בברכה. אני אהיה אתם בקשר לתאם תאריך מדוייק ואדווח לכם; זה יהיה כנראה ביום שישי כלשהו. בואו נתמיר את הצער והכאב לעשייה!

Talia E

New member
ויש גם תמורה למאמץ הרב...

אחרי החלטת בג"ץ שהחליטה לאסור על פיטום אווזים בישראל (!), באה כעת החלטה נוספת, המחייבת לפי חוק חופש המידע לפרסם מידע אודות ניסויים בבעלי חיים הנערכים בארץ וכמו כן לערוך רשימת חלופות לניסויים (עד היום, הועדה האחראית על ניסויים בבעלי חיים לא אישרה אפילו חלופה אחת מבין החלופות המקובלות בעולם... רק שלושה מתוך 21 חברים שייכים לארגונים להגנת בעלי חיים, ואין להם שום כוח בועדה, אשר רבים מחבריה קשורים ישירות לניסויים בבע"ח וחלקם אף עורכים אותם בעצמם). זהו צעד חשוב מאד, שכן השקיפות תאפשר להראות את הנעשה ליותר ויותר אנשים שלא מעלים על דעתם מה שקורה כל הזמן ליד ביתנו... יותר פרטים על ההחלטה תוכלו לקרוא בלינק. והנה שתי דוגמאות מוחצות לדברים שלא היו קורים, אם כמה אנשים (ובפירוש מדובר בקומץ אנשים) לא היו מזיזים את הדברים ומקדישים את הזמן והמאמץ לכך...

Talia E

New member
../images/Emo26.gifשישי שמבאלה חירום-לעזרה במקום

היום או מחר (בתיאום עם העמותה) נדע אם שישי שמבאלה חירום לסיוע במקום יהיה בשישי הקרוב או בשישי הבא. אנא השתדלו בינתיים לשריין לכם את שניהם, אם אפשר. כשכתבתי לחגית על כך שאני מארגנת יום התנדבות נוסף היא כתבה: "היי טליה, אה.. זה נפלא... יופי יופי!! התקשרתי ללבנה לברר מתי עדיף להם ונ"ל תחזיר לי תשובה היום או מחר. (פשוט חלק מהדברים שתיכננו לעשות נהרסו). חשוב לי שתגיעו למקום יהיה בצורה מסודרת עבודה ושאפשר יהיה להשתמש ברצונכם הטוב לעזור בצורה כמה שיותר מועילה. ברגע שאדע היום או מחר איזה מימי השישי אודיע לך. כל הכבוד על הרצון! חגית" לכל אלה שסבלו מחוסר עבודה בשישי הקודם, אתם יכולים להיות בטוחים שתהיה לנו עבודה הפעם... ולו רק כדי לטפל ולנחם את החתולים הפצועים והמבוהלים. אנחנו נדאג גם הפעם שיהיה אוכל אחרי ההתנדבות... בואו בהמוניכם והביאו את חבריכם! טליה

צריך לקשור אותם לעמוד ../images/Emo46.gif

ולשלוק מהם שיערה שיערה עם פינצטה ואחכ להתאמן עליהם בבעיטות מסוגים שונים לאיברים מוצנעים ועצמות בקיצור לשבור לבני &*%&^$#%^#%$#%$ את כל העצמות בדיוק כמו שהם עשו לחתולים.
.

Talia E

New member
איך שאני רואה את הדברים

אלימות לא פותרת אלימות...

למעלה