חדשות טובות

carby for ever

New member
חדשות טובות

עיקר החדשות עם מאורה חזר כל יום במקום תהרוג אותי וזהו בשעה עשרים לאחת (בלילה) איזה כיף שוב מאורה וביללללל :)

מיכל ק

New member
מתי זה התחיל?

למה לא אמרו לי
יש יש יש יש יש יש יש יש יש יש ליסה ודייב שולטים ביל השולט אני ממש מאושרת

מיכל ק

New member
עכשיו שנרגעתי

תודה רבה ל carby for ever על ההודעה כי אני ממש שמחה היום הפרק השני ואני כל כך שמחה כי רציתי להקליט פרקים שלא היו לי אני מקליטה הכל כדי שאני לא אצטרך לסמוך יותר על שידורים חוזרים

~*~gaL

New member
I LOVE YOU!

אני לא מאמינה שפספסתי את הפיילוט! (למרות ש..כן, ראיתי אותו בעבר) דווקא ראיתי אתמול את כל הפרק של הבית הלבן שלפני זה.. באסה! מאורה כל יום! דייב כל יום! פיל כל יום! אנדי כל יום! כולם כל יום! YAY!! תודה תודה תודה שהודעת! ומיכל - אם רק תוכלי להודיע לי מתי הפרק עם תיבת ההצבעה ישודר, אני ממש אודה לך.. אני מתה להקליט אותו, הוה היה ע-נ-ק-י-!

מיכל ק

New member
אני ממליצה לך

להקליט הרבה יותר מאחד, כי שי המון מעולים במיוחד בעונה השניה והשלישית

mprb

New member
מיכל, איך חזרת אלינו במרץ...

רק שמעת "עיקר החדשות" והתעוררת... את מנסה לרמוז לנו משהו?

מיכל ק

New member
חחחחח

סתם התלהבתי ועצרתי הכל כולל המון עבודה את האמת שאין לי זמן לכלום
יש המון עבודה, שזה דבר טוב כי עד עכשיו היה לי בערך כלום לעשות כל היום. אבל אמרתי שאני אחזור וזהו אני כאן

~*~gaL

New member
הלוואי והייתי יכולה להקליט *הכל*,

פשוט לא יתנו לי. אבל נראה לי שכמה פרקים זה בסדר.. אני רוצה כאלו שממש ממש ממש מצחיקים, כלומר, בלתי נשכחים.
(טוב, כל הפרקים שם הם כאלו, אבל את יודעת למה אני מתכוונת.. :)) *שמחה שמיכל כאן*

מיכל ק

New member
גל

מה זה לא ייתנו לך? צריך לקבל רשות על דבר כזה? גם אני שמחה שאני פה

~*~gaL

New member
ההורים שלי יחשבו שאני משוגעת..

עד שנתנו לי אישור להקליט את כל הפרקים של אי. אר.?! רק באלף הבא יתנו לי להקליט את כל עה"ח.

ייאי!:):)

ראיתי איזה תמונה של מיש´ו מהמושב שלי אני חושבת, שמשום מה הזכיר לי מאוד - מאוד את דייבo_O (אין לי מושג איך קוראים לו..
) רק שהוא היה יותר מבוגר...

איזה במבה!

מעניין עם ביל (ז"ל) היה אוהב במבה? ולמה דייב לא היה בסוף עם ליסה? זה משגע אותי איך? איך הם יכלו להיפרד?

למעלה