חדשות טובות לכל בעלי הT68I

• פותח הנושא 2eb
  • פורסם בתאריך

2eb

New member
חדשות טובות לכל בעלי הT68I

השגתי סוף סוף את הגירסה R2B025 שמאפשרת לעבוד עם BT פתוח.אני אשלח אותה,נכון לעכשיו, רק לחברי הפורום הוותיקים שיודעים מה לעשות איתה.אני מבקש מכל חברי הפורום ה"צעירים" לא לבקש את הגירסה ממני מהסיבה הפשוטה שעדיין לא ניסיתי אותה בעצמי(כי קיבלתי אותה לפני מספר דקות בלבד) ואינני מוכן להיות אחראי להרס מכשירים עקב חוסר ידע.

Fatach

New member
מה עוזר לי BT?

מה בדיוק אני יכול לעשות עם VT שכל כך מיוחד? (חוץ מאוזנייה אלחוטית שזה גימיק מאוד נחמד)

2eb

New member
מתאם BT

העברת מידע אלחוטית ואוזניית BT אינה גימיק! כלי עזר מאוד שימושי לפי דעתי

Fatach

New member
כאילו מה? ככה זה לא אלחוטי?

חוץ מהקטע שאני יכול לשלוח הודעה/מידע למישהו שנמצא לידי או דיי קרוב אליי, יש לזה עוד שימוש? (כאילו זה ממש מגניב, אבל בנתיים לא להרבה אנשים יש BT...ז"א גם כשזה יהיה מאושר בישראל...)

2eb

New member
יש ליותר אנשים....

ממה שאתה חושב. אתה יודע כמה מתאמי BT מכרתי?

יש עברית אגב בגירסה הזו../images/Emo35.gif

2eb

New member
מבדיקה של חבר עולה שאין עברית

אבל יש BT ולפי דעתי זה יותר חשוב.מקסימום תסבלו חודשיים בלי עברית

2eb

New member
כל מי שרוצה לעזור לי ו...

לגלות אם יש עוד גירסאות שתומכות בBT ועברית מוזמן להכנס לאן: ftp://ftp.marketgroups.com/pub/firmwares/ להוריד את כל הגירסאות ולנסות אחת אחת. אם אני אספיק לעשות זאת לפניכם אני אודיע לכם מה התוצאות אם לא אתם תודיעו לי מה עובד ומה לא. אני ממליץ להתחיל עם R2B013 משום שהיא הכי קרובה לגירסה שאנחנו צריכים.

ranzz

New member
מכניסים את הכתובת ב WAP לא?

2איבי החמוד חושב שכולם פה מסתובבים עם סרביס קייבלז של סוניאריקסון...

™I©Eman

New member
יש לי כבל (אבל אני לא יודע אם אפשר

לצרוב איתו תוכנה).. באיזה תוכנה משתמשים בכלל

2eb

New member
יש כמה אפשרויות

או שאתה משתמש בDIV פרוץ-בכל מקרה אתה צריך שיהיה לך Terminator Dongle או שאתה משתמש עם Ericlient,אבל בשביל התוכנה הזאת אתה צריך שיהיה לך חשבון עם קרדיטים. בכל מקרה,ידוע לי על מספר אנשים בפורום שיש להם את התוכנות עליהן אני מדבר ויכולים להשתתף בניסוי. חוץ מזה שסרביס כבל לא כל כך יקר.קונים בeBay ב15$ כולל משלוח.

2eb

New member
Ericsson Terminator dongle

http://www.cellpoint.co.il/Product.asp?productid=76&catcode=23 זה מה שצריך לקנות כדי להשתמש בDIV.למרות שאני לא מציע לקנות את הדונגל מסלפוינט משום שאפשר לקנות אותו בין 40$-60$ בחנויות מקוונות בחו"ל. בכל מקרה,למי שיש את הציוד הזה יכול לצרוב גירסאות עם תוכנה מקצועית כמו DIV 8.2 (פרוצה כמובן). לרן: זה הציוד שמיכאל משתמש בו,רק ההבדל שלו יש את המקורי ולא את החיקוי.

ranzz

New member
כן ראיתי.. הייתה לו DIV פרוצה

אבל איך אתה יודע אם היו לו דונגל מקורי או מזוייף?

2eb

New member
אתה אמרת לי

שהוא אמר לך שהוא קנה את הציוד במאות דולרים לפני הרבה זמן(וזה נשמע הגיוני כי אם עכשיו התוכנה עולה 200$-250$ אז לפני חצי שנה היא עלתה כפול). קח לדוגמא שSE-Fighter PRO עולה בסביבות ה500$-700$.בעוד חצי שנה היא תעלה חצי מזה(עדיין מאוד יקר).זאת תוכנה יותר טובה ומקצועית מDIV. אם אתה רוצה עוד דוגמא קח את Universal samsung tool)UST- תוכנה לסמסונגים.תוכנה מעולה שנכתבה ע"י מתכנת איראני בן 19.זאת אחת התוכנות הכי טובות ומקצועיות שראיתי! אם מיכאל משתמש בתוכנה הפרוצה אז הוא סתם אמר לך שהוא שילם עליה מאות דולרים כי היא ניתנת להורדת בחינם! הדונגל המזוייף עולה גג 60$!(לא כולל משלוח)

2eb

New member
../images/Emo26.gif

עכשיו קיבלתי הצעה לקנות את הדונגל ב35$ כולל משלוח מפולין. כנראה שאני קונה.

2eb

New member
לכל מי ששלחתי לו את הגירסה

אני מבקש מאוד שלא יווצר מצב שתתחילו לדרוש כסף על קובץ שאני סיפקתי אותו! אם מישהו מבקש עזרה תעזרו לו ללא תשלום!

למעלה