חדשות טובות היום

חדשות טובות היום

היום בחדשות http://www.haaretz.com/print-edition/news/tau-find... קינמון מונע התפתחות של אלצהיימר. וזאת בתנאי שמתחילים להשתמש בו כתבלין מגיל צעיר. 30 זה בסדר. אי אפשר לקחת קינמון בכמויות גדולות ומורכזות יותר, כי אז יהיה רעיל. אבל תיבול קבוע, ישמור עלינו. ועכשו לשימושים הפשוטים בקינמון שיעלו כאן. תה קינמון. חלב עם קינמון ריבה עם קינמון סילן עם קינמון דבש חרובים עם קינמון. עדשים ירוקים ובטטה עם קינמון. וגם בטטה בנפרד עם קינמון. חצי אשכולית בגריל עם קינמון. אבוקדו ודבש עם קינמון. דיסת קוואקר עם קינמון. וגם אורז או קינואה או פסטה עם קינמון. ומה עוד?
 

שושונלה

New member
חבל שאני כבר בת 41 ../images/Emo10.gif

אבל באמת אכניס את התבלין הזה לשימוש יותר... הוא טוב גם לויסות הסוכר בגוף. אני מאוד אוהבת יוגורט עם קינמון וממתיק (סטיביה במקרה שלי). ורד
 

למבי

New member
אני שמה בצ'ילי...

ותה - אבל במקום תיון רק מים רותחים עם דבש וקנמון... יאמי!
 
מאיפה המידע הזה?

אני מבשלת עם דבש כל הזמן (מן הסתם מעל 40 מעלות) ומעולם לא קרה כלום. אני קונה דבש ישירות מהכוורן הוא אמר לי שבחימום הדבש מאבד רבות מסגולותיו - זה דרך אגב ההבדל בין הדבש הנוזלי למוקשה -המוקשה לא מחומם. אבל על רעיל מעולם לא שמעתי.
 

g a l i t b

New member
זה גם מה שאני יודעת

דבש מחומם=סוכר, בלי סגולותאבל לא רעיל (אלא אם כן מתיחסים לסוכר כרעל אבל זה כבר עניין אחר)
 

ללילילל

New member
כמי שכבר שנים כל יום לפחות 3-4 פעמים

מוסיפה כפית דבש לתה רותח, הייתי אמורה כבר לסבול מהרעלה חמורה אם זה היה נכון... אני מוכנה לקבל שזה פוגע בערכים התזונתיים של הדבש (אין לי מושג, אבל נשמע אפשרי), אבל רעיל?
 
לא נורא. מדובר בתבלין שנחקר, אבל זה מזכיר לנו

תבלינים רבים אחרים שלא נחקרו. תזונה עשירה ומגוונת במקורות טבעיים בודאי מכילה מכל טוב.
 

lcNlc שלה

New member
החדשות הרעות

שהיה צריך לגרום לעכברים להיות חולים באלצהיימר לצורך המחקר.
 
למעלה