חדשות הפורום - משחקים ברמת הגן

חרוז

New member
חדשות הפורום - משחקים ברמת הגן

אז מה היה לנו: 1. אישה אחת מרמת גן החליטה לתבוע את השכן שלה על הוצאת דיבה, על דבריו בפרוום וכך הלאה, ותבעה ממנו התנצלות עד חג השבועות. 2. השכן מרמת גן לא חושב שעליו להתנצל, כי כל דבריו אמת ויש לו הוכחות חד משמעיות בענין. עד כאן מערכה א` ההמשך יבוא............ אם מישהו חושב שמבשחקים ``ברמת הגן`` יוכל להפחיד מישהו טעות בידיו, לפני שאדם תובע את צידקתו שיחשוב טוב טוב אם הוא צודק, או שכדאי לו לקפל הזנב ולהיכנס למלונה. בברכה (*** חרוז ***)

חרוז

New member
עליך בטוח אין לי השפעה

מרקי יקר !!!! עליך בטוח שאין לי השפעה. הפניתי את תשומת ליבך לנקודות חשובות ועניניות ואתה בשלך. כנראה שגורמים מסוימים השפיעו עליך, הפכת להיות סומא ואינך רואה את העובדות לאשורן. כמו שאמרת גם אינך מעורה במה שקורה בצט ולא מעט דברים מהצט יש להם השפעה בפורום. אז אולי כדאי שתתעשת, תעשה רגע חושבים ותבדוק את העובדות לאשורן. אגב: אני בכלל לא דואג לגבי, בניגוד למה שאתה חושב הבחור שקול ויודע טוב טוב מה הוא עושה. בברכה (*** חרוז ***)

לאתה א דואג לגבי?

אבל בהודעה אחרת-הולך איתו באש ובמים? לאיפה הולך?-לאבדון? בחיי חרוז,חשבתי שיש לך יותר מהתאים האפורים האילו.. מרק.

חרוז

New member
מרק ידידי

מרק ידידי חברות זאת חבירות. אני לא דואג לגבי, הוא אדם מבוגר ואינו לדאגה. אך כאשר חבר נמצא במערכה ומיוחד משפטית, מה יותר טוב מעידוד ותמיכה של חברים, אני בטוח שגם אתה היית רוצה במצב כזה תמיכה מחבריך. בברכה (*** חרוז ***)

הולך על עיוור?

אני יכול לשפוט לפי מה שאני רואה בפורום שום הודעה בעלת משמעות לא פורסמה מטעמו רק ניגוח לשם ניגוח זה מה שחסר פה ? עוד ריב ומדון ? מרק.

למעלה