אתמול התארח בכוכב הבא מיקל הרפז מהיי פיב צפיתם ...
A ady18 Well-known member 3/12/25 #2 מי זאת האלופה מאיה בוסקילה הנידרה עם יוצר שיתוק מוחין מגיע לה שהיא נדירה שיר מושלם
F feldman89 Well-known member 3/12/25 #3 נכתב ע"י ady18: מי זאת האלופה מאיה בוסקילה הנידרה עם יוצר שיתוק מוחין מגיע לה שהיא נדירה שיר מושלם לחץ כדי להרחיב... שיר נפלא, בלדה קסומה. אני ממש אוהב את הכיוון המזרחי שהיא מאמצת לקראת האלבום החדש
נכתב ע"י ady18: מי זאת האלופה מאיה בוסקילה הנידרה עם יוצר שיתוק מוחין מגיע לה שהיא נדירה שיר מושלם לחץ כדי להרחיב... שיר נפלא, בלדה קסומה. אני ממש אוהב את הכיוון המזרחי שהיא מאמצת לקראת האלבום החדש
A ady18 Well-known member 3/12/25 #4 נכתב ע"י feldman89: שיר נפלא, בלדה קסומה. אני ממש אוהב את הכיוון המזרחי שהיא מאמצת לקראת האלבום החדש לחץ כדי להרחיב... זמרת מענינית גם בעייניך?
נכתב ע"י feldman89: שיר נפלא, בלדה קסומה. אני ממש אוהב את הכיוון המזרחי שהיא מאמצת לקראת האלבום החדש לחץ כדי להרחיב... זמרת מענינית גם בעייניך?
F feldman89 Well-known member 3/12/25 #5 נכתב ע"י ady18: זמרת מענינית גם בעייניך? לחץ כדי להרחיב... מאד מעניינת. אני אוהב אותה לפחות כמה וכמה שנים.
נכתב ע"י ady18: זמרת מענינית גם בעייניך? לחץ כדי להרחיב... מאד מעניינת. אני אוהב אותה לפחות כמה וכמה שנים.