חדשות היום 6.2.2003

The Phenom

New member
חדשות היום 6.2.2003 ../images/Emo58.gif

חדשות ועדכונים.
למי ששאל, התשובה של ה WWE לשאלה שלו בקשר לקיין. הסיבה שה WWE נכשלו בהסבר איך קיין הצליח לצאת מהשריפה שבוע שעבר ב RAW היא שה WWE הרגישה שהם אלה שמספרים את הסיפור והם לא חייבים לתת לאף אחד הסברים.
למי שתוהה למה מייבן התנהג קצת בהיליות כלפי שון מייקלס ב RAW האחרון זה בגלל שיש שמועה שמייבן יהיה החבר החדש באבולושן בעתיד הקרוב. הרעיון של ה WWE עכשיו זה שטריפל אייץ' יחזור כבייביפייס אחרי שיחזור מהחופשה שהוא מתכוון לצאת אליה ולהכנס לפיוד עם רנדי אורטון. אחרי שטריפל אייץ' יהפוך לפייס ריק פלייר ככל הנראה ינהיג את החבורה. בנוסף לזה יש שמועות שבאטיסטה יחזור לקבוצה.
NWA TNA עכשיו במשא ומתן עם סטינג כדי להביא אותו לקרב נגד איי ג'יי סטיילס על אליפות העולם של TNA. וינס רוסו ועוד כמה מה TNA רוצים שסטינג ינצח ויזכה באליפות העולם, כידוע לכם סטינג חתם על חוזה עם TNA על 4 הופעות בלבד כך שסטינג יאלץ למסור או להפסיד את האליפות שלו אחרי 2 הופעות.
WWE עכשיו חושבת לעשות את הקרב של קיין נגד שיין באנפורגיבן לקרב "אינפרנו".
אם כבר מדברים על קיין, הסטורי ליין של קיין (כמה שהוא דפוק בעיני כולם) קיבל רייטינג גבוה של 4.2 בכבלים.
WWE כבר מפרסמת את נו מרסי 2003, ארוע בלעדי של סמקדאון שיתקיים ב 19 באוקטובר (בדיוק ביום ההולדת שלי), בנוסף לזה פורסם קרב אחד שיהיה בנו מרסי שהוא אנדרטייקר נגד ברוק לסנר, עוד יהיו שם כמובן קורט אנגל, אדי גוררו, טורי ווילסון, סטפאני מקמהון ועוד.....
טריפל אייץ' וסטפאני מקמהון מתכוונים להתחתן ב 25 באוקטובר הקרוב ב טריטאון, ניו יורק. מסיבת הרווקים שלהם תהיה ב 16 באוקטובר, יום לפני אנפורגיבן. כל כוכבי WWE מוזמנים והרוב כמובן יגיעו בגלל כל מיני סיבות פוליטיות.
יש שמועה שהקרב של ג'ים רוס נגד הקאוץ' יהפוך לקרב זוגות של ג'ים רוס וג'רי לולר נגד הקאוץ' ואל סנואו.
מיום ליום השמועות שגולדברג יצא המנצח באנפורגיבן ויזכה באליפות העולם במשקל כבד מתחזקות ומתחזקות בגלל שטריפל אייץ' יוצא לחופשה מיד אחרי אנפורגיבן. שאלת סקר – נגיד וגולדפאג יזכה באליפות, למי אתם חושבים שהוא יפסיד אותה ? - טריפל אייץ'. - קוין נאש. - שון מייקלס. - הרוק. - כריס ג'ריקו. - ריק פלייר. - רנדי אורטון. - בוקר טי. - קיין. - אחר..... מיהו האחר ? ביייייייייי.
 

DDN

New member
עבודה טובה אלכס!

אני עדיין חי באשליות שגולדברג מפסיד באנפורגיבן, עוזב את הWWE, ויום אחרי, טריפל H, בגלל פציעות נאלץ לוותר על החגורה.
 

AVIMC

New member
דיווח מצויין. בייחוד הסוף. THE MAN

יייישששש. לדעתי הוא לא יפסיד את התואר במשך הרבה זמן. זה פשוט מגיע לו.
 

Taker Sucks

New member
האאאאאאאאאא

הטיפשות של ה WWE!!!! הם לא חייבים הסברים? ברור שהם חייבים הסברים, כל האנשים בארצות הברית , קנדה , אנגליה , וכל מי שמשלם בשביל ה WWE מגיע לו לקבל הסבר! אני לא מבין משהו... בוא נעברו על השדרנים של הצד של ראו: היט: סנואו(מתאבק בנוני +) קואץ(שדרן גרוע) ראו: לולר(היה פעם מתאבק טוב , היום מתאבק סביר מינוס) , רוס(שדרן סביר מינוס) , אז למה לעשות קרב בין השדרנים?!! ולא לעשות קרב בין המתאבקים , אני מאמין שביחד סנואו ולולר יכולים לתת קרב סביר(או בטוח יהיה טוב יותר מג'י אר נגד קואץ)
 

guysc

New member
עבודה מצויינת אלכס!

סוף סוף מייבן מקבל פוש נחמד. אני אשמח אם הוא יהיה באבולושן,אבל אז זה יוריד מהערך שלו ושל אורטון,כי שניהם זה "העתיד". כשיש מתאבק עתיד אחד הוא זה שמקבל את כל תשומת הלב וככה עדיף. מייבן מדבר מצויין. קצת קצת עבודה והוא יכול להיות היורש של הרוק.
טריפל אייץ' לא יודע להיות פייס,למה לעשות לנו את זה? מה שיותר מדאיג זה מה יהיה עם האבולושן? יהיה לנו עתיד,ויהיה לנו עבר. איפה ההווה?
WOW,אני לא מאמין... מאז שהכריזו על החתונה,ופירסמו כאן הזמנה מזוייפת לחתונה,אני מאז זוכר את התאריך של החתונה. מה זה אומר עליי? בקשר לשאלת הסקר שלך,אני מאמין שגולדברג יפסיד את החגורה לטריפל אייץ'-אחרי החזרה,או לרוק,לקראת הפרישה שלו. מצד שני,היחיד מהמועמדים שרשמת באמת ראוי לחגורה הוא ג'ריקו,אבל אני לא מאמין שהוא יזכה,לפחות לא ייקח אותה מגולדברג.
 

The Phenom

New member
גיא זה אומר

שאתה מאוד רוצה להיות בחתנוה כדי למנוע מסטפאני להתחתן עם HHH.
 

pufpuf

New member
../images/Emo45.gif

חחחחח, התשובה אולי הכי מגוחכת בהיססטוריה- "אנחנו לא חייבים לתת הסברים". גם אם הייתי מנסה, לא הייתי יכול להכניס במשפט כל כך פשוט את כל הרע ה WWE. החתונה של טריפל וססטפני בדיוק שבוע אחרי היום הולדת שלי. למה זה קשור? זה לא, סתם תזכורת.
 

t-man

New member
עבודה מעולה אלכס ../images/Emo45.gif

החתונה של טריפל איץ' וסטאפני נראת כל כך מפוקפת-יהיה לי ממש מוזר ליראות את השניים כזוג נשוי,בכל רגע יהיה את המתח אם מישהו יביא ויהרוס את החתונה הרי זה עדיין WWE.
 

deathcaster

New member
מוזר מאוד

מוזר מאוד שקיין יצא " ללא פגע " מהשריפה , ו-WWE לא חייבים לנו הסבר לכך , אולי הם גם לא יהיו חייבים לנו הסברים אם בעתיד גולדברג יזכה
אלכס כרגיל עבודה טובה - באסטר נושף בערפך
ולשאלתך אלכס - גודברג ( אם יזכה , אני מקווה שלא ) יפסיד להאנטר ולא לאף אחד אחר , אבל נחמד יהיה לראות את האנטר חוזר בתור פייס כנגד האבלושן . מישהו אמר כאן שטויות שנוגעות למייבן אז אני אבהיר : 1. מייבן בחיים לא יגיע לכישורי המיק. של הרוק 2. מייבן בחיים לא יהיה ה"עתיד" כמו אורטון . אם אורטון לא יהיה " פריכיית אורז " כמו נאש - הוא יהיה ענק !
 

pufpuf

New member
אה?

לא מדובר באירוע טלוויזיוני...מדובר בחתונה אמיתית. זה לא ישודר או משהו...
 

t-man

New member
אתה רציני שלומי? לא ידעתי את זה

ברור שזאת חתונה אמיתית אבל צחקתי שזה עדיין חתונה מעסקי ההיאבקות ואתם יודעים איך החתונה הראשונה של סטאפני מקמהון התפתחה.
 
עבודה טובה אלכס!

שמעו, יכולים גם לקרות דברים טובים: גולדברג ינצח את טריפל אייץ', אייץ' יוצא לחופשה ארוכה אוכה ארוכה, מכיוון שלגולדברג נגמר החוזה (זה נכון?) יום אחרי בראו, הוא רב עם ג'ריקו על האליפות, ונכנע לחומת יריחו, וג'ריקו ניצח חלק ונקי ומוביל את ראו בחודשים הקרובים, ולגולדבר לא מחדשים את החוזה! אשליות.... סלאמת!
 
למעלה