0500RF זהו המחליף של ה-0404?חדשות : הגיעו שילדות!!!
אגד יקבל ממרצדס כ 20 שילדות של 0500RF כפיצוי לאחר המשפט שהתנהל בעיניין הגירים( אביתר כתב על זה ) השילדות הראשונות הגיעו. עדיין לא ראיתי אותן אבל הן בארץ!
מחליף איפה, באגד או במרצדס?0500RF זהו המחליף של ה-0404?
המחליף הרישמי של ה 0404 הואבמרצדס.
המחליף הרישמי של ה 0404 הוא
הטראווגו דגם מפואר ויוקרתי. לא כל הלקוחות מעונינים באוטובוסים מוגמרים ולכן במקביל מרצדס פיתחו משפחת שילדות בשם 0500XX שמשלבת את הטכנולוגיות של האוטובוסים המוגמרים לפי השימוש למשל: 0500LE הוא דגם עירוני LE=Low entry. גם הסיטארו שייך למשפחה וכיניו 0530. באגד ה 0500 ישמש בתחילה לקווי אילת השונים ויתכן וירכשו עוד שילדות בהמשך. מצ"ב לינק לאתר הדגמים של מרצדס ממולץ!
ה-OC500F היא השלדה...במרצדס.
ייייייישששש!!חדשות : הגיעו שילדות!!!
אגד יקבל ממרצדס כ 20 שילדות של 0500RF כפיצוי לאחר המשפט שהתנהל בעיניין הגירים( אביתר כתב על זה ) השילדות הראשונות הגיעו. עדיין לא ראיתי אותן אבל הן בארץ!
איזה מרכב יורכב עליהם?ייייייישששש!!
ברצינות?! אם כן, אז...![]()
![]()
![]()
סוף סוף... הלוואי וכמה מהם יגיעו לסניף בית-שמש... או לפחות י-ם...
מה נפח המנועים, אם ידוע לך?![]()
אני עדיין לא יודעאיזה מרכב יורכב עליהם?
קצת נתונים: 0500RFייייייישששש!!
ברצינות?! אם כן, אז...![]()
![]()
![]()
סוף סוף... הלוואי וכמה מהם יגיעו לסניף בית-שמש... או לפחות י-ם...
מה נפח המנועים, אם ידוע לך?![]()
תבהירו לי משהו...חדשות : הגיעו שילדות!!!
זו אותה שילדה אבל ירכיבו את המרכבתבהירו לי משהו...
האוטובוס ההוא של איריזר, זה שמיצר 500 כ"ס. אמרת שוא מורכב על דלדת OC500 של מרצדס, ואמרתם גם (בשרשור שדיברנו עליו) שאגד יקנו עוד כאלה בשביל הקו לאילת. השלדות שמדוברות בשרשור הזה הן אותן שלדות? האוטובוסים יהיו אוטובוסים אחרים? כי הרי האיריזרים מגיעים מוגמרים מספרד.. לא?
אז...זו אותה שילדה אבל ירכיבו את המרכב
בארץ ולא בספרד.
לא ירכיבו איריזר בארץ , כמו שכתבתיאז...
זה יהיה מארס? ברק? המרכב החדש של מרכבים? או ש...ירכיבו בארץ את המרכבים של איריזר - כמו שעשו עם המרכבים של הסיפנו?
נכון, כתבתלא ירכיבו איריזר בארץ , כמו שכתבתי
אני עדיין לא יודע איזה מרכב הם יקבלו!
לילה טוב לכולם ! נמשיך מחר.נכון, כתבת
אני אשם. תודה על התשובות
טעויות....תבהירו לי משהו...
האוטובוס ההוא של איריזר, זה שמיצר 500 כ"ס. אמרת שוא מורכב על דלדת OC500 של מרצדס, ואמרתם גם (בשרשור שדיברנו עליו) שאגד יקנו עוד כאלה בשביל הקו לאילת. השלדות שמדוברות בשרשור הזה הן אותן שלדות? האוטובוסים יהיו אוטובוסים אחרים? כי הרי האיריזרים מגיעים מוגמרים מספרד.. לא?
ישנן מס' גרסאות מנוע כפי שישנן מס'תבהירו לי משהו...
מצטרף לתקווה ומחכה כבר לנהוג עלישנן מס' גרסאות מנוע כפי שישנן מס'
גרסאות שלדה. ניתן להזמין מנועים מ- 340 ועד 600 כו"ס לאוטובוס. אבל, כו"ס אינו הקובע. המומנט הוא החשוב. אני מקווה שהאוטו החדש באגד יצליח ויקנו עוד. נאחל שלא יהיו בעיות עם הגירים כמובן![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.