חדשות : הגיעו שילדות!!!

• פותח הנושא 846
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

846

Active member

אגד יקבל ממרצדס כ 20 שילדות של 0500RF כפיצוי לאחר המשפט שהתנהל בעיניין הגירים( אביתר כתב על זה ) השילדות הראשונות הגיעו. עדיין לא ראיתי אותן אבל הן בארץ!

אורי404

New member
0500RF זהו המחליף של ה-0404?

אגד יקבל ממרצדס כ 20 שילדות של 0500RF כפיצוי לאחר המשפט שהתנהל בעיניין הגירים( אביתר כתב על זה ) השילדות הראשונות הגיעו. עדיין לא ראיתי אותן אבל הן בארץ!
0500RF זהו המחליף של ה-0404?

846

Active member
המחליף הרישמי של ה 0404 הוא

הטראווגו דגם מפואר ויוקרתי. לא כל הלקוחות מעונינים באוטובוסים מוגמרים ולכן במקביל מרצדס פיתחו משפחת שילדות בשם 0500XX שמשלבת את הטכנולוגיות של האוטובוסים המוגמרים לפי השימוש למשל: 0500LE הוא דגם עירוני LE=Low entry. גם הסיטארו שייך למשפחה וכיניו 0530. באגד ה 0500 ישמש בתחילה לקווי אילת השונים ויתכן וירכשו עוד שילדות בהמשך. מצ"ב לינק לאתר הדגמים של מרצדס ממולץ!

אורי404

New member
../images/Emo51.gif

הטראווגו דגם מפואר ויוקרתי. לא כל הלקוחות מעונינים באוטובוסים מוגמרים ולכן במקביל מרצדס פיתחו משפחת שילדות בשם 0500XX שמשלבת את הטכנולוגיות של האוטובוסים המוגמרים לפי השימוש למשל: 0500LE הוא דגם עירוני LE=Low entry. גם הסיטארו שייך למשפחה וכיניו 0530. באגד ה 0500 ישמש בתחילה לקווי אילת השונים ויתכן וירכשו עוד שילדות בהמשך. מצ"ב לינק לאתר הדגמים של מרצדס ממולץ!

JayZed

New member
ה-OC500F היא השלדה...

ה-OC500F היא השלדה...
...שעל גרסאותיהה השונות נבנים כעת הדגמים הבין-עירוניים/תיירותיים של מרצדס - התראבגו והטוריזמו (TRAVEGO, TOURISMO). הם ה"מחליפים" של דגמי ה-TOURING הקודמים, שהיו מבוססים על שלדת O404, ולא נשאו שם מיוחד (הם נקראו פשוט O404 ו-O404D). בשנה האחרונה שה-O404 היה עוד ביצור, ה-TOURISMO הופיע, והוא היה בהתחלה מבוסס על שלדת ה-O404, אבל שנה לאחר מכן הועבר ה-TOURISMO לשלדת OC500F החדשה והופסק פס היצור של ה-O404. כך שאפשר להגיד שה-OC500F היא שלדת ההמשך ל- O404 במרצדס. אבל יש לה הרבה גרסאות השונות במרכיבים, איכות וכמובן מחיר, ואני לא יודע איזה גרסה תהיה באגד.

JayZed

New member
ייייייישששש!!

ייייייישששש!!
ברצינות?! אם כן, אז...
סוף סוף... הלוואי וכמה מהם יגיעו לסניף בית-שמש... או לפחות י-ם...
מה נפח המנועים, אם ידוע לך?

846

Active member
קצת נתונים: 0500RF

ייייייישששש!!
ברצינות?! אם כן, אז...
סוף סוף... הלוואי וכמה מהם יגיעו לסניף בית-שמש... או לפחות י-ם...
מה נפח המנועים, אם ידוע לך?
קצת נתונים: 0500RF
דגם מנוע: OM 457 LA נפח מנוע: 11,970 סמ"ק 6 צילינדרים 354 כ"ס ( אני לא יודע כמה כ"ס רוצים באגד ) אבל זה הסטנדרט. בילמי דיסק בכל 4 הגלגלים מתלה נפרד לכל גלגל מקדימה. מערכות עזר : ABS EBS ASR ( האמת: אני לא מכיר את כל ראשי התיבות בע"פ )

NewName

New member
תבהירו לי משהו...

תבהירו לי משהו...
האוטובוס ההוא של איריזר, זה שמיצר 500 כ"ס. אמרת שוא מורכב על דלדת OC500 של מרצדס, ואמרתם גם (בשרשור שדיברנו עליו) שאגד יקנו עוד כאלה בשביל הקו לאילת. השלדות שמדוברות בשרשור הזה הן אותן שלדות? האוטובוסים יהיו אוטובוסים אחרים? כי הרי האיריזרים מגיעים מוגמרים מספרד.. לא?

846

Active member
זו אותה שילדה אבל ירכיבו את המרכב

תבהירו לי משהו...
האוטובוס ההוא של איריזר, זה שמיצר 500 כ"ס. אמרת שוא מורכב על דלדת OC500 של מרצדס, ואמרתם גם (בשרשור שדיברנו עליו) שאגד יקנו עוד כאלה בשביל הקו לאילת. השלדות שמדוברות בשרשור הזה הן אותן שלדות? האוטובוסים יהיו אוטובוסים אחרים? כי הרי האיריזרים מגיעים מוגמרים מספרד.. לא?
בארץ ולא בספרד.

NewName

New member
אז...

בארץ ולא בספרד.
אז...
זה יהיה מארס? ברק? המרכב החדש של מרכבים? או ש...ירכיבו בארץ את המרכבים של איריזר - כמו שעשו עם המרכבים של הסיפנו?

846

Active member
לא ירכיבו איריזר בארץ , כמו שכתבתי

אז...
זה יהיה מארס? ברק? המרכב החדש של מרכבים? או ש...ירכיבו בארץ את המרכבים של איריזר - כמו שעשו עם המרכבים של הסיפנו?
לא ירכיבו איריזר בארץ , כמו שכתבתי
אני עדיין לא יודע איזה מרכב הם יקבלו!

NewName

New member
טעויות....

תבהירו לי משהו...
טעויות....
1. האוטובוס שדיברתי עליו הוא 88-000-01 2. אמרת שוא - אמרתם שהוא

ישנן מס' גרסאות מנוע כפי שישנן מס'

תבהירו לי משהו...
גרסאות שלדה. ניתן להזמין מנועים מ- 340 ועד 600 כו"ס לאוטובוס. אבל, כו"ס אינו הקובע. המומנט הוא החשוב. אני מקווה שהאוטו החדש באגד יצליח ויקנו עוד. נאחל שלא יהיו בעיות עם הגירים כמובן

846

Active member
מצטרף לתקווה ומחכה כבר לנהוג על

גרסאות שלדה. ניתן להזמין מנועים מ- 340 ועד 600 כו"ס לאוטובוס. אבל, כו"ס אינו הקובע. המומנט הוא החשוב. אני מקווה שהאוטו החדש באגד יצליח ויקנו עוד. נאחל שלא יהיו בעיות עם הגירים כמובן
מצטרף לתקווה ומחכה כבר לנהוג על
האוטובוס החדש. עשיתי פעם סיבוב קצר על 88-000-01 ונהנתי מאד!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה