חדשות בקשר למרי-קייט (בערך)

חדשות בקשר למרי-קייט (בערך)

לפני כמה זמן בחדשות (אני באוסטרליה זה למה אני יודעת לפני
) דיברו על השחקן שמת שלשום בניו יורק (למי ששמע מכם) קיצר אומרים עכשיו שעוד לפני שהתקשרו למשטרה להודיע להם על הגופה הידידה של השחקן התקשרה קודם כל למרי קייט להתייעץ איתה (לפי התחקיר) קיצר מפה לשם מ י שרוצה לקרוא את הכתבה שילחץ פה (באנגלית)

tamar112

New member
את יכולה בבקשה להוסיף קישור?

תודה רבה על העידכון...אפשר בבקשה קישור לכתבה..?

Ortal D

New member
אגב, הוא מת בדירה שלה...

לא בדיוק שלה, היא לא גרה שם, אבל היא כן הבעלים של אותה דירה והיא השכירה לו אותה..... אז כנראה שבגלל זה התקשרו קודם אליה, כי אולי היא הייתה שם אולי היא יודעת משהו וזה.......

tamar112

New member
זו הייתה סתם שמועה...

הוא לא מת בדירה שלה, התקשרו אליה (לפי מה שהבנתי) כי הם היו חברים (לא קשר רומנטי...) והיא שלחה לשם את האנשים שלה שיבואו לעזור..

Brit22k

New member
חבר'ה ../images/Emo26.gif

האמת... שמעתי שקרה משהו עם מרי קייט וממש לא הבנתי מה זה , גם קראתי איזה כתבה בפיפול (האתר ההוא באנגלית...) שרשום משהו עם משטרהה... ומרי קייט... ולא הבנתי. אז עם מישהו יכול להסביר לי את הסיפור המלא בקצרה , אני השמח
תודה

0verpr0tected

New member
אומרים ש..

אומרים שמרי קייט והית' לדג'ר יצאו כמה חודשים לפני מותו,ושיכול להיות שהקשר שלו למרי קייט הוא זה שהביא את מותו. קיצר סתם שטויות! סתם מנסים לחפש סיבות, ולקשר כל מיני דברים ואנשים למוות שלו.

אני הסביר לך...

אחרי שידידה שלו ראתה שהוא בסדר והכל טוב היא עזבה אותו בדירה (אחרי שהוא עישן), ואחרי כמה זמן בגלל שהוא לא ענה לה בטלפון היא החליטה לקוף לדירה ואף אחד לא ענה לה, אז היא התקשרה למרי קייט כי הם היו בקשר במשך 3 חודשים (יזיזים אפשר לומר) ומרי קייט אמרה לה שהיא תשלך את השומרים שלה לראות מה קורה. קיצר מפה לשם עד שהיא התקשרה למשטרה עברו איזה 30 דקות קיצרגם יש קטעי וידאו של מרי קייט שפפרצי צילם באותו זמן שהידידה שלו דיברה איתה ק-י-צ-ר לא מאשימים אותה בכלום, רק סיפרו שלפני שהודיעו למשטרה הודיעו למרי קייט.... סבבה? ודי חופרים פה על זה כאן בחדשות (אני בסידני אוסטרליה)

למעלה