חדשות אירוויזיון

• פותח הנושא avox
  • פורסם בתאריך

avox

New member
חדשות אירוויזיון ../images/Emo124.gif

היי חברים!!! יש לי חדשות: מחר תתקיים הוועדה של היארוויזיון..מחר יקבע מי ייצג אותנו!!! *אמן אמן אמן הנרי וניקה!!!!!!!!!!!!*
אז אנשים תתפללו למחר..תדליקו נרות..או כל דבר...חח מחר נדע בעזרת השם .... העדכן בהמשך שבוע טוב

uk23

New member
../images/Emo13.gif מחזיק להנרי+ניקה אצבעות

אבל גם אם יבחרו בנינט למשל או מירי מסיקה או מאיה בוסקילה זה יהיה מעולה. למרות שלפי מה שהבנתי, 99% שזה יהיה סקעת.

gilad music

New member
יש הרבה דיבורים על סקעת...

אפילו קרן פלס פלטה בטעות שהיא כבר כותבת לו שיר לתחרות, עדיין לא ברור אם זה הוא למרות ש99 אחוז שכן אבל תמיד יש את האחוז הקטן שיכול ליקבוע .

maor ravid

New member
עם כל הכבוד להראל אני אישית

מת על השירים שלו יש לו יכולות ביצוע מדימים אבל די עם בלדות כבר חרשנו לא אני אישית תמיד אמרתי שצריך לשלוח משהו יותר קצבי יותר עכשוי שזה הנרי וניקה מספיק עם פסנתר עם כל הכבוד די חחח אבל בכל מקרה שההיה בהצלחה במי שיבחרו

uk23

New member
חייב משהו אחר. משהו בועט ושונה

משהו שמציג ישראל מודרנית... 4 מועמדים יכולים להביא את זה: מירי מסיקה - מביאה אותנטיות ישראלית בשילוב מודרניות עם קול ענקי ויכולת ביצוע לא מהעולם הזה. הכוח שלה הוא בעוצמה שלה. אם יבחרו בה זה יהיה צעד חכם ביותר נינט טייב - כובשת את הבמה והמסך בשניה שהיא מופיעה, הקול שלה טוב מאוד וגם לה יש עוצמות. עם שיר פופ רוק סטייל "אהבה קטנה" למשל, היא יכולה לקחת ובגדול. מאיה בוסקילה - מועמדת בטוחה להצלחה . קול גדול, דרמטיות, הופעה טובה. ואחרונים חביבים - הנרי וניקה. הנרי בתכלס הוא אחד מהדברים הכי טובים שקרו למוזיקה הישראלית. הסאונד שהביא הוא בינלאומי ומחדש המון. יחד עם ניקה הם יכולים לתת שואו כובש עם איזה קטע דאנס אבל בטעם ולא כביכול אירוויזיוני, אלא פופ עכשווי שיכול להיות להיט בכל מקום ולהיות מושמע בכל תחנה (כמו ששירי הושמעה בטרוף) ולקחת את המקום הראשון ואני לא מגזים. זאת דעתי. ללכת על סקעת זה כאילו ללכת על הבטוח כי יש לו אחלה קול, אבל הסגנון קצת מיושן. צריך לחדש ולרענן.

uk23

New member
תיקון לגבי מירי מסיקה ../images/Emo13.gif

התכוונתי לכתוב שהכוח שלה הוא בעוצמה של הקול שלה

../images/Emo34.gifאמןןןןןןןןןןןןן בעזרת השם

מחזיק להמלכה ניקה והמלך נהריייייייייי אצבעותו

אני מתקנת אותך תיקון אחד לגבי נינט:

נינט לא שרה את השיר "אהבה קטנה, אלא שירי מיימון.

uk23

New member
לא אמרתי שנינט שרה אותו.

אמרתי ששיר בסגנון כזה יתאים לנינט מאוד
ה ב נ ת ה נ ק ר א

giladgg

New member
חברה, רק הנרי וניקה!

לא סקעת, לא מסיקה, לא טייב ולא אלג'זירה! אף אחד מכל האמנים שהזכרתי לא מתאים לאירוויזיון! פנים חמודות, 5 ק"ג פחות, או פלולה- לא הם שיביאו את האירוויזיון הביתה- לישראל! בשיא הרצינות, ובלי קשר לאהבה שלי להנרי וניקה, הם היחידים שמתאימים! אז תתפללו שלא ישלחו אף אחד אחר, כי גם ככה העולם מחזיק מאיתנו "לא משהו".

למעלה