חדשה.. זה נכון שהם מתפרקים????
M mrs paddington New member 17/3/05 #2 שלום! ולפי מה שאני יודעת..אז עדיין לא הוציאו הודעה רשמית שכן. בינתיים תתיחסי לזה כאל חופשה. וקוראים לי קרן. ואני בת 14 וחצי. enjoy! =] דרך אגב...הכינוי שלך זה של סימפל, לא? אם כן...אז את בקומונה? *שולטת דרך אגב..* טוב נו גם של בלינק!
שלום! ולפי מה שאני יודעת..אז עדיין לא הוציאו הודעה רשמית שכן. בינתיים תתיחסי לזה כאל חופשה. וקוראים לי קרן. ואני בת 14 וחצי. enjoy! =] דרך אגב...הכינוי שלך זה של סימפל, לא? אם כן...אז את בקומונה? *שולטת דרך אגב..* טוב נו גם של בלינק!
S sp girl New member 17/3/05 #3 ../images/Emo13.gif היי קרן... אני שקמה בת 15 וכן, הכינוי שלי של סימפל... יש להם קומונה?? לא ידעתי... אני רצה להצטרף.... sp שולטיםם...
../images/Emo13.gif היי קרן... אני שקמה בת 15 וכן, הכינוי שלי של סימפל... יש להם קומונה?? לא ידעתי... אני רצה להצטרף.... sp שולטיםם...
M mrs paddington New member 18/3/05 #12 ../images/Emo12.gif חשבתי שלא ענו לך עוד על הקומונה...טוב בכל זאת הבאתי קישור בהודעה הקודמת.
S sp girl New member 18/3/05 #8 מסכימה עם הסוף של החתימה שלך!! רק ששחת את good charlotte....!! הם טובים..!
S Satla ruleS New member 18/3/05 #9 חחחח גמאני מסכימה עם החתימה שלך! וגוד שארלוט באמת טובים..פעם מאוד מאוד מאוד אהבתי אותם.. אבל עכשיו לדעתי-רק דעתי..הם קצת נהרסו \=
חחחח גמאני מסכימה עם החתימה שלך! וגוד שארלוט באמת טובים..פעם מאוד מאוד מאוד אהבתי אותם.. אבל עכשיו לדעתי-רק דעתי..הם קצת נהרסו \=
S Satla ruleS New member 18/3/05 #13 בערור כל אחד וטעמו אה ותגידי איך לא ראיתי אותך בקומונה סימפל?? או שאני פשוט עיוורת עם זכרון קצר [ אני באמת כזאתתת]
בערור כל אחד וטעמו אה ותגידי איך לא ראיתי אותך בקומונה סימפל?? או שאני פשוט עיוורת עם זכרון קצר [ אני באמת כזאתתת]
S sp girl New member 19/3/05 #14 ../images/Emo6.gif לא ראיתי אותי כי עדיין לא הצטרפתי... אל תדאגו... אני רק מחכה לרגע המתאים.....חחחחח....
../images/Emo6.gif לא ראיתי אותי כי עדיין לא הצטרפתי... אל תדאגו... אני רק מחכה לרגע המתאים.....חחחחח....