חדשה(;

חדשה(;

אז שלום לכולם,אני עמית בת 16 ואני חדשה ישנה בפורום. יעל אומנם נראית תמימה אבל היא יכולה להיות מאוד מאיימת והיא הכריחה אותי להציג את עצמי. שיחקתי מייפל לפני מלא מלא זמן (רק כשיצא הפיראט) ושמעתי שמלא דברים השתנו ואני רוצה לפתוח משתמש חדש אשמח לדעת מה התחדש ומה כדאי לי לעשות. אה כן,ותקבלו אותי בברכה,יש לי חרדות!

ווינגז

New member
מוהאהאהא ../images/Emo123.gif

יעל, 21, כרגע לא באמת משחקת (שלא מבחירה) את כבר יודעת את זה אבל
כולם פה מקסימים, את תראי

dDanielle1

New member
שלוםםם ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה ואין מה להיות בחרדות! =] קוראים לי דניאל ויש לי כרגע שתי דמויות פעילות אחת בקהיני wind archer lvl 39 ובברה בלייז וויזרד רמה 34

../images/Emo209.gifברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

או ברוכה השבה? XD אני אנה, 16 וחצי ^^ אני בעצמי לא שיחקתי כבר 4 שנים וחזרתי לא מזמן לשחק, ואז גיליתי שפתאום יש דבר כזה איוונים אראנים ואבירי סיגנוס

Macbook

New member
ברוכה השבה עמית!../images/Emo24.gif

זכור לי הכינוי שלך מאיפשהו. אני רועי, בן 14 חודש הבא (אגב, פרסמי את היום הולדת שלך בשרשור!
) ומשחק בברה (נו, כמובן...) בקוסם קרח מכובד ברמה 152 בברה. השתלבות נעימה

yonVata

New member
ברוכה הבאה!...

יונתן בן 23, פריסט בברה ברמה 97 (אני חושב) נראה לי שיהיה יותר פשוט אם את תשאלי מאשר אם נתחיל להסביר לך מה השתנה - כי באמת שהשתנה המווווווווווווווווווווווווווון מאז.... בילוי נעים :)

היי עמית../images/Emo24.gif

אני נעמה, בת 29, משחקת בברה עם קוסמת קרח/ברקים ברמה 98. ואין לך מה לחשוש, כולם כאן מאוד חברותיים

Hasselblad

New member
שלום עמית

אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 162 בברה. אכן אין לך מה לחשוש יש פה אחלה חברה בפורום! השתלבות נעימה.

Annnnnn15

New member
היי עמית ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאהD: אני נסטיה בת 17 משחקת בבלוקן, ברה, ויש לי שחקנית נידחת שאני הולכת אלייה כשמשעמם לי במרדיה
אם תהיי באחד מהשרתים האלה אני אשמח להוסיף אותך:)

Guid

New member
היי עמית! D:

אני עידן, בן 23, משחק בריינג'ר רמה 86 בברה. השתלבות נעימה~

שריתושי

New member
שלום עמית

אני שרית ויש לי קשתית ברמה 45 בווינדיה (וגם פייטרית שעזבתי למען הקשתית כי היא יותר כיפית)

למעלה