חדשה

מיועדת10

New member
חדשה

שלום, קראתי קצת בפורום ונראה שטוב כאן. אני מיועדת לניתוח שרוול רציתי לשמוע במאנשים שעברו את הניתוח איך ההרגשה אחרי? מה היה לכם קשה? מה היה קל? איך ההחלמה מהניתוח? איך ההסתגלות? וכמה ירדתם בהתחלה? השאלות האלה מטרידות אותי לקראת המשך התהליך. אני כיום במשקל 100 (לפחות מס' עגול.. חח..) עם BMI 42 אחרי הרבה דיאטות וכישלונות החלטתי ללכת על הניתוח. בעז"ה בעוד 4 חודשים אני מתחתנת ואני ממש רוצה להגיע לניתוח לפחות 20 קילו פחות.. האם לדעתכם יש סיכוי? תודה רבה!:)

שמחה37

New member
ברוכה הבאה בצל קורתנו../images/Emo24.gif

אני עברתי ניתוח שרוול לפני שנה ועשרה חודשים. איך ההרגשה אחרי? אושר, מופלאות, הגשמה,העצמה ועוד ועוד. מה היה קשה? ברמה הפיסית ההחלמה לא זכורה לי כטראומה חודש אחרי אפשר לאמר שכבר שכחתי שהיה. ההסתגלות ? ההסתגלות היא תהליך מופלא תהליך של הטמעת הרגלים חדשים , קבלת המראה החדש, התמודדות עם הסביבה (חברים משפחה) בקיצור לידה מחדש. לגבי ירידה אני התחלתי ב125.50 ק"ג bmi 49 היום שוקלת 50-52 ק"ג פחות (תלוי באיזה יום בחודש) את מרבית הק"ג השלתי אחרי 10 חודשים, השאר אחרי פלסטיקה. מקפידה מאוד על ספורט ותזונה בריאה. האמת את מתחילה רזה יחסית. מזל טוב לחתונה, ואני בכוונה לא מתייחסת למספרים. איפה את עוברת את הניתוח ומתי? לכל שאלה הארה אנחנו פה. בהצלחה שמחה

מיועדת10

New member
=]

עדיין לא קבענו תאריך לניתוח.. אני עדיין בשלב המקדים עם כל הבדיקות. היום נפגשתי עם הרופא והוא אמר שבעז"ה נעשה את הניתוח בזמן הקרוב. בעיקרון אעשה את הניתוח בבי"ח השרון בפ"ת.. אצל ד"ר מינץ. ממש מעניין אותי כמה מורידים בחודשים הראשונים. אני רוצה לדעת אם כדאי לפנטז על שמלת כלה פחות 10-15 קילו..

זוהי777

New member
שלום לך

מזל טוב לחתונה ובהצלחה בניתוח! למה עדיין לא קבעת תאריך? זה לא בא מהיום למחר, יכול לעבור כמה חודשים טובים... אם תספיקי לעשות ניתוח ברור שאת יכולה לפנטז על שמלת כלה במידה קטנה יותר. אני חודש אחרי שרוול(מחר) 12 קג פחות, אבל זה לא רק ירידה. את חייבת לדעתי לעשות ניתוח לפחות חודש וחצי-חודשיים לפני החתונה, תחשבי על מה תוכלי לאכול בחתונה שלך, לא תבוא להתחתן אם יוגורט או מרק, נכון? את צריכה להיות בשלב שבו מותר לאכול הכל, וגם לשתות קצת אלכוהול ( אם את שותה ), ומה שחשוב את צריכה להיות מספיק חזקה פיסית לעבור את היום של חתונה, אני חודש אחרי עדיין מרגישה עייפות יתר, למרות שניתוח וההחלמה עברו בהצלחה. אז לפני שאת מפנטזת על השמלה, תקבעי תאריך ותעברי את זה בשלום. הירידה לא תאחר להגיע, תהיה בטוחה! בהצלחה

למעלה