חדשה

MeItOsH

New member
חדשה../images/Emo9.gif

מיתר,16. וגם אני התמכרתי,בצורה מפחידה ביותר ודי הפסקתי לחיות,לטוויליט. בשבוע וחצי קראתי את טוויליט,ניו מון ואקליפס ואני עכשיו די בדיכאון. *אני חייבת פריקה אז אתם לא חייבים לקרוא אתזה* אני שונאת את ג'קוב,ואקליפס גם גרם לי לשנוא את בלה ונמאס לי מזה. בשבוע וחצי האחרונים אני התנתקתי לחלוטין מהעולם.אנשים מסביבי לא מבינים מי אני, מה אני רוצה מהחיים שלהם,ולמה אני לא עושה כלום חוץ מלקרוא ספרים של 600 עמודים כל הזמן. הספרים האלה כל כך טובעניים שפשוט אי אפשר להפסיק,וזה עצוב,לי לפחות. זה הגיע לזה שבשיעור היסטוריה למדנו על הקונגרס היהודי האמריקאי,שנוסד ב1918 והתחלתי לצעוק "זה השנה שבה אדוארד הפך להיות ערפד!!" או שגיליתי שלי ולאדוארד יש יומלדת באותו תאריך [20.6] וזה מגניב בטירוף. אבל מה שמטריד אותי עכשיו זה ג'קוב.וזה שבלה מכאיבה לאדוארד. אני מתחרפנת.גם בניו מון וגם באקליפס אני קוראת ורק בוכה ובוכה ובוכה. וזה לא כיף
בקיצור אני צריכה קבוצת תמיכה,אז זה די הסיבה העיקרית שלי להצטרפות לפורום. אה כן,ורוב פטינסון פשוט יפה מדי.אני לא רואה מישהו אחר שהיה מתאים יותר לתפקיד של אדוארד. התקבלו אותי?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

חח וואי זו באמת התמכרות
אבל אני מתה מתה על ג'ייקוב, זו הדמות האהובה עליי.
ובלה זה משו אחר, אני שונאת אותה XD אה כן, אני קארין, 15.10 מאשדוד ^^

adi dion

New member
וולקאם! ../images/Emo13.gif

אני עדי בת 20. כל כך מזדהה איתך!!!
למרות שלא שנאתי את בלה אחרי זה, אני יותר מדי אוהבת אותה חחח התחלת כבר את הרביעי? *רוברט
*

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל. בת 19. קוראת את New Moon

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור:]

OverAndOver

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif |במבה|../images/Emo183.gif

מיכאל בת 15 מת"א D: שונאת גם את ג'ייקוב וגם את בלה XD אקליפס
כן ההתמכרות יכולה להיות מאוד קשה XD גם עלי כעסו שאני כל הזמן קוראת...

היי גמני חדשה!

ברוכה הבאה לשתינו! אני מה זה מזדהה איתך בנושא הספרים.. אני גם מצאתי את עצמי חושבת רק על הספרים וחולמת על זה בלילות וקוראת ללא הפסקה ונגיד חוזרת הבייתה ב5 בבוקר ובמקום ללכת לישון קוראת עוד איזה 100 עמודים... עכשיו אני משתעשעת עם הרעיון לקרוא את הספר הראשון שוב... סתם כי אני אוהבת לקרוא על בלה מתעלפת כשאדוארד מנשק אותה. אבל רק שאלה את ציינת שקראת את ה-3 הראשונים, לא קראת את new dawn? הסוף שם הרבה יותר משמח

YuvalSP

New member
New...מה? ../images/Emo203.gif

New dawn? קצת בלבלת בין New Moon ל-Breaking Dawn

YuvalSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif

New Dawn זה שם מעניין לספר

Johnni456

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

וואו חתיכת התמכרות
ואת בטח מכירה אותי מפראמור (למרות שדיי נטשת שם
) ובכ"ז - אני סתיו

MeItOsH

New member
Thnx guys../images/Emo13.gif

כיף לראות שאנשים מבינים אותי
את Breaking Dawn אני הולכת לקנות היום [התכנון המקורי היה לחכות קצת ולנסות לחזור לעצמי,אבל well זה לא ממש קורה].

vampire girl1

New member
מזדהה ../images/Emo9.gif

היי, אני תמר, בת 12 מהמרכז. גם אני השתניתי אחרי זה, אני אוהבת את השינוי, לא כמו אנשים אחרים. בכל מקרה, אני מקווה שתשתלבי מהר

Emergency Exit

New member
היי לך../images/Emo13.gif

אני ליאור בת 16 וקצת מנתניה ברוכה הבאה
[אני מכירה אותך כבר מהפורום של פראמור אם אנלא טועה.
]

Emergency Exit

New member
הא ושכחתי להגיד..../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif

וואו, את מ-כ-ו-ר-ה. XD אבל אפשר להבין אותך

ויינק

New member
ברוכה הבאה P:

מאי, 13 :) השתלבות נעימה D: וגמאני חווולללה על אדוארד, אין יותר חתייך ומווושלם ממנו !! (=

למעלה