חדשה..

חדשה..../images/Emo13.gif

היי... אני ליאל..חדשה בפורום
מקווה להשתלב..יש לי שאלה.. יש למישהו קישור הורדה של השיר:"rock atady" של אול סיינס?

ערן1987

New member
נצל"ש

אני ברגילה (
) עד ראשון הבא ואני מתכנן לקנות לי לפחות דיסק אחד.. אשמח להמלצות,לא משנה לאיזה סוג מוסיקלי,חדש או ישן

MYHOT3

New member
המלצות על דיסקים :

Daydream - מריה קארי Some Hearts - Carrie Underwood Bad/Dangerous/Invincible - מייקל ג'קסון Prince - Greatest Hits בהישראלי - אריק ברמן או ניר פרידמן

MYHOT3

New member
היא רוצה להרגיש כוסית אבל בתכלס

היא יצא שמה מגוחך וחשפה את הפיטמה שלה. תמונה שעשתה הרבה רעש התמונה הזאת

MYHOT3

New member
היא זמרת מעולה

בקשר למראה שלה לדעתי היא מתלבשת זוועה. היא פשוט = פרחה. היא מתלבשת כמו בת 16 שיהיה לה בסבבה אבל היא שמנמנה מה שהופך את זה למגעיל. פרחה שמנה זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות. שלא נדבר על זה שהיא מלאה בניתוח לדוגמא הגדלת חזהה

mc lyte

New member
מאריה ניראת מעולה../images/Emo45.gif

היא יפה דווקא בתמונה בלי שום קשר לבגדים שלה , .

ofirshai

New member
לי יש!

טוב, הנה כמה המלצות: Sugababes- Overloaded The Singels Collection אחד המאוספים הכי שווים ומאגניבים שיצא בזמן האחרון (ויצאו מליונים!!) ללהקת הבנות של העשור (לא אני קבעתי את זה) All Saints- Studio 1 עוד להקת בנות שווה ומגניבה שחזרה מפירוק אחרי 6 שנות שתיקה. Scissor Sisters- Scissor Sisters/ Ta-Dha! תבחר איזה בא לך, שניהם מגניבים ומצחיקים בטירוף... Madonna- The Confessions Tour הDVD שיוצא בעקבות סיבוב ההופעות המצליח של המלכה. רציתי גם להמליץ על דיסקים של אלאניס, אבל בטח יש לך את כולם...

ערן1987

New member
יש לי גם את האוסף של השוגה וגם את

החדש של אול סיינטס.. בקשר לסיסטרס,אני לא כ"כ מת עליהם וצדקת לגבי אלאניס

Conviction

New member
ממ..

Live - Throwing Copper Daughtry - Daughtry [
] (אין אותו בארץ למיטב ידיעתי, אבל אם אתה מוצא יידע אותי!
) [יש לי עוד כמה המלצות, אבל הם אלבומים די ידועים ויש סיכוי גדול שהם קיימים אצלך כבר.
]

שני דיסקים ישראלים

אריק ברמן - הראשון. נינט טייב - יחפה. שני אלבומים מעולים

Eti No Name

New member
אעעעע התחדששששש!! ../images/Emo14.gif

נכון שאלבום מדהים?
במיוחד - Lolita כזה חמודדד
Beautiful, Loved & Blessed Love Black Sweat שאתה בטח מכיר... שיר ענק!! The Dance ממש אהבתי!
קיצור כל האלבום חח

ערן1987

New member
אלבום מושי-מושלם!! ../images/Emo47.gif

אגב,יצא לך לראות את הקליפ ל-Fury?

למעלה