חדשה פה..(קטנה)

noni2222

New member
חדשה פה..(קטנה)

יחסית קטנה.. בת 14... שמי נועה.. אני צמחונית מטעמים אידיאולוגיים (ככה כותבים?) לצערי המפשחה שלי לא ממש צמחונית.. בדיוק ההפך..=/

דומ4

New member
שלום

נעים להכיר. איך את מסתדרת עם זה שהמשפחה שלך לא צמחונית? בארוחות משפחתיות וכדומה?

פרם שי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הי נועה:) כיף שאת פה. הרבה מאתנו עברו או עוברים את התקופה הזאת עם המשפחה. אני מקווה שהוריך יבינו את העמדות שלך ואת המצב החדש ויתרגלו. בינתיים את מוזמנת להנות מהחברים פה ומהמתכונים המשובחים שלהם.

Applebite

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

נשמח לענות על כל שאלותייך ולספק תמיכה צמחוטבעונית מקצועית (טוב, בעצם די חובבנית
). ולמרות שאני לא אחת מהן, יש כאן הרבה אנשים פחות או יותר בגילך!

tamar brandy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

קבלי פרח לא רשמי-
את לא קטנה, בעצם את בגילי:) יש כאן הרבה בני נוער בגיל הזה... למרבה הצער גם אני חיה בתוך משפחה קרניבורית למדי ואני מסתדרת נהדר עם הטבעונות
נשמח לדעת עוד פרטים עלייך

tombenarye1234

New member
שלום ../images/Emo24.gif

אני תום בן אריה , טיבעוני בן 16 ממודיעין
אל דאגה , עם קצת שכנוע תוכלי להפוך גם את המשפחה לצימחוניים...
את מוזמנת לקומונה

S1988

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif

אני שגיא, בן 16 וחצי, גמני צימחוני מטעמים אידיאולגיים (כמו כולם כאן בעצם אאל"ט)

../images/Emo140.gifהייייייי:)

נייס טו מיט יו.... אני לילו:) גמני צמחונית אידיאולוגית בובי...
האמת שגם לי רק אחותי ואני צמחוניות... הם יתרגלו לזה אל תדאגי:)

noni2222

New member
נייס טו מי יו אול..

המשפחה שלי די מתחשבת בי.. כשאוכלים רק ארבעתנו הבשר יושב רחוק ממני. מה שכן שאוכלים עם אנשים אחרים.... יש מלא בשר וזה די מגעיל. ואבא שלי חולה בשר.. הוא בחיים לא יוותר על זה.

lol lypop

New member
היי...

אני רון (ארני בת) , 15 + מקנדה. גם המשפחה שלי לא צימחונית , אבל אני צימחונית 8 חודשים רשמית ! בהצלחה! יום נהדר כולםפ!

noni2222

New member
היי רון..

אני בת 14 מאוסטרליה (ואני פה רשמית חודש וכמה ימים) אני צמחונית מגיל 10... הרבה לפני זה רציתי להיות צמחונית אבל לא הסכימו לי כי עדיין הייתי ב"גדילה" (שטויות של ההורים שלי) בכל אופן אני לא טבעונית.. אבל הבעיה היא שאני לא אוכלת ופו כי זה מגעיל אותי... וההורים משתגעים..

glowingoak

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo42.gif ו...

בהחלט אפשר להיות צמחונית או טבעונית בלי לאכול טופו-אבל(!)- רואים שלא טעמת את הטופו שאני מכינה... P-:

lol lypop

New member
גם אני שונאת טופו...

אני שותה חלב סויה עם ונילה שזה הרבה מאוד פרוטאין <ואני גם דיי מכורה לזה :)> , אז אני לא צריכה טופו. <אולי אני כן אבל אני מעדיפה להשתמש בתרוץ ש"אני לא" כדי שאמאבא לא ילחצו>. איך באוסטרליה? אני בקנדה שנה וקצת...מקום מאוד יפה. אני אשמח אם תדברי איתי במסר...
יום נהדר!

למעלה