חדשה פה בפורום...מבקשת לשמוע דעתכם..

שקרטה

New member
חדשה פה בפורום...מבקשת לשמוע דעתכם..

מה דעתכם? לדעתי יש כמה גישות. אפרט את המקרה וגם את מה שאפשר לעשות, כמובן על פי הבנתי...אשמח לשמוע דעתכם. העניין הוא כזה: הוא במערכת יחסים ארוכה. 3 שנים. הם לא גרים יחד. היא רווקה. הם מכירים ממש במקרה, גרים בשכנות. הוא לא מספר לה על הקשר שלו הקיים. הם מבלים שעות רבות יחד, מדברים על נושאים רבים, צוחקים מלא, כל רגע פנויי הוא איתה, אם הוא לא בעבודה - הוא איתה! אין בינהם שום קשר פיזי. רק סיעור מוחות וגירויי מנטאלי. גם אין גילויי רגשות. פשוט כמו ידידים. כעבור שבועיים הוא מספר על הקשר שלו. הוא פותח את הלב ואומר שהוא ממש ממש ממש לא חשב שזה מה שיקרה, ומתוודה ומספר שהגירוי המנטאלי גבר וכבש אותו. הוא גם אומר שלא תיכנן שיקרה לו דבר כזה...הוא פשוט התאהב! התאהב בה כבן אדם. עוד לפני שהיה בינהם כל מגע פיזי ! הוא מתוודה שהוא הפתיע את עצמו. זה היה ממש אמיתי. פתיחות ושיתוף. היא מקשיבה לו. הוא מתאר את גודל הרגשות שלו אליה. היא פותחת את ליבה ומגלה לו שגם אצלה קרה אותו הדבר. גם לה רגשות חזקים אליו. הוא נבהל! נולדה לה אהבה גדולה. אהבה אמיתית. לא גירויי פיזי - אלא אהבה של לב אל לב. הם לא יודעים מה לעשות. הפרט היחיד שהיא רוצה לדעת "אם טוב לו בקשר הקיים"...הוא מתוודה ואומר שיש הרבה בעיות. במקרה רגיל, היא אמורה להתרחק. אך הלב שלה מעורב חזק ויותר מכל היא רוצה להיות לו ל"חברה" ל"אוזן קשבת" ולתמיכה. הוא מבולבל מאוד! הם מעבירים יחד שבוע נוסף. כל רגע ביחד. גם מתחילים לגעת..קצת חיבוקים ונשיקות סוערות. אך לא מעבר לזה. שניהם מאופקים. הוא מכבד אותה מאוד ולא יגרור אותה למגע פיזי - הוא יודע שזה יכאיב לה יותר היא מפחדת על עצמה - אם תתנה עימו אהבים- יהיה לה קשה יותר להתנתק במידה ולא יהיה שלה לגמרי. עכשיו נשאלות השאלות שנשאלות מתוך נקודת הנחה שהיא ממש ממש ממש מעוניינת בו , לא רוצה לפספס אותו אך גם לא מעוניינת להיות ה"חברה הסודית". האם עליה להתרחק לגמרי ולתת לו להתמודד לבד עם מה שעובר עליו? האם עליה להתרחק כדי לגרום לו לגעגועים ולמחשבות על מה שהוא מאבד? או, אולי עליה להיות לו למשענת דווקא במערבולת בה הוא נתון? אולי עליה דווקא "להישאר בסביבה" כדי שלא יישכח מה היא ומה היא יכולה להיות עבורו? איך עליה לנהוג? מהי דעתכם? תודה! מעניין איך תגיבו.

yuli c

New member
טוב אז...

מן הסתם ידידים הם כבר לא :) מה דעתי? שהבחורה צריכה להתחיל לדאוג לעצמה, משמע לא להיות איתו בקשר בשלב הזה. נראה לי מקום מאוד לא בריא להיות בקשר עם אדם שאוהבים בזמן שהוא מזגזג ומתנדנד בינה לבין עוד קשר... מעבר לזה זה משהו שהוא לדעתי אמור להיות עם עצמו ולהחליט בראש נקי. מעבר לזה במאמר מוסגר אומר, שמכיוון שאני לא מכירה את הבחור ואת מערכת היחסים שלו, בכל אופן דרך ההתנהלות שלו בעיני היא די בעייתית אני במקומה אם מדובר באדם שהיא רוצה כבן זוג לחיים הייתי חושבת גם על זה...

too addictive

New member
אממ

למה זה כל כך מפתיע שנולדה אהבה לפני שהיה מגע מיני? רק לי זה ניראה מוזר...? בכל מיקרה, אני חושבת שעליה להתרחק. זה רק יעזור לו. וכמובן להגיד שיחליט, כי היא לא תמשיך איתו באותו מצב כל עוד הוא מנהל מערכת יחסים קבועה. אגב...זה לא עיצבן "אותה" שהוא סיפר לה רק אחרי שבועיים שהוא במערכת יחסים?

too addictive

New member
במחשבה שניה

עצם העובדה שהוא לא סיפר על העובדה שהוא במערכת יחסים 3 שנים (!!!) במשך שבועיים, גורמת לי לחשוב שלבן אדם היו כוונות ניסתרות כל הזמן. לרחרח, לבדוק אופציות. הרי אנחנוף בתור אנשים, ממהרים להצהיר על המעכות יחסים שלנו בשביל שחלילה לא נשדר רמזים כפולים. אז למה הוא מבלה פתאום שבועיים כאלה הדוקים ורק אז ניזכר לספר? הקיצר, הוא זגזגן, וזגזגנים אולי יכולים להגיע לגמר, אבל לא לזכות בפרס!!!

BlackUnicorn

New member
../images/Emo45.gif

ואם יש מלה טיפת כבוד עצמי היא לא תזרום איתו למצב של מאהבת.

אותי היה מפחיד ומטריד

שאם הוא מסגל גם לנשק אותה (מי אמר שזה לא מגע פיזי?) לחבק וכדומה בזמן שיש לו בת זוג שלא יודעת מכך שום דבר, מי אמר שכשתבוא אחת אחרת בעוד שנתיים-שלוש לא תהיה מישהי אחרת שהוא יתאהב בה והסיפור יחזור על עצמו? זה מרתיע.

מפתחSoul

New member
שאני אבין,

עם החלק ה"קטן" הזה את כן סבבה? למה את מחכה לסיבוב השני? זה לא מספיק בגידה בשבילך? זה לא מרתיע?

איזה חלק קטן?

העניין הרגשי? לא הבנתי את השאלות שלך אבל... בהחלט גבר שמסוגל להקשר רגשית למישהי אחרת ולתת לזה להגיע למצב כזה זה אכן דבר מרתיע. קורה שנקשרים מידי פעם לבני אדם, אבל ברגע שההקשרות הזו הופכת למשהו בעל גוון רומנטי, כשחושבים יותר מידי על אותו אדם אז יש כאן בעיה. אם "מתעלמים" מזה וממשיכים כרגיל, אז בהחלט יש פה בעיה.

מפתחSoul

New member
אז פספסתי שלא פספסת.

אבל שאלתי עוד נשאלת - מה שכבר קרה, לא מספיק מטריד?

אם לא היה ברור מדבריי ../images/Emo13.gif

אז בהחלט מה שקרה מטריד!! על זה התבססתי, שמה שקרה עד עכשיו כשיש לו בת זוג זה מטריד כי זה אומר שהוא מסוגל גם לעשות לה את זה כשהיא בתפקיד בת הזוג, ומישהי אחרת תופסת את המשבצת שלה עכשיו.

לא נראה לי שהבנת

לפני הוידוי לא היה מגע פיזי. אחרי.. זה נהיה קצת חיבוקים, נשיקות וזהו וזה כן כבר מגע פיזי.

הבנתי מאוד

וגם אחרי הוידוי זה לא תקין כי הוא תפוס, את מבינה? זה אומר שהוא מסוגל לגלות חיבה למישהי כשיש לו בת זוג, לא רק בצורה רגשית גם פיזית. הדבר חמור, גם אם זה היה רק עניין רגשי.

כן זה ברור

אבל אם זה קרה , זה קרה.. אין שליטה על זה. עכשיו הבעיה היא מה עושים עם זה.

מפתחSoul

New member
../images/Emo216.gif

איך אני שונאת את השלב שבו אתה הופך להיות סנוב. כלום.

למעלה