חדשה כאן

ELIN R

New member
חדשה כאן

רציתי לחלוק עם משהו מוזר שחוויתי שאין לי מושג למה לשייך את זה חלמתי שאני מתעוררת בבית שלי באמצע הלילה והולכת לסלון, ואבא שלי היה שם, וראיתי שהוא יושב ורושם משהו בלוח שנה, שיש לו מחר תור לבדיקות, והיה ברקע תוכנית טבע, ושאלתי אותו למה הוא עוד לא ישן והוא לא הגיב, וזה נראה לי מוזר וממש נבהלתי, ואז התחלתי להרגיש שאני כאילו מאבדת הכרה ונרדמת. בבוקר התעוררתי והרגשתי שזה היה מאוד מוחשי, אבל לא הייתי מודעת לזה שחלמתי. אבל כשבאתי להדליק טלויזיה היא הייתה על ערוץ 8.. ואז הסתכלתי על הלוח שנה וראיתי שכתוב שם איזשהו תור לרופא.. זה היה ממש מוזר. יכול להיות שהחלום התערבב לי עם המציאות?

makron2

New member
מה הכוונה?

עולם החלום מושפע מהמציאות,ז"א פרטים מהמציאות היום יומית שלנו עלולים להופיע בצורות שונות בעולם החלום. חלום יכול להשפיע על החולם,לדוגמא:חלום מוזר שגורם לחולם לחשוב עליו לאחר מכן.

ELIN R

New member
פשוט התור לא היה רשום שם קודם

ואבא שלי אמר שאכן ישב בלילה וראה תוכנית טבע, מוזרררר

makron2

New member
מוזר,אבל בעצם לא כל כך.

אני לא מנסה להפריך את מה שנאמר כאן,אך עובדה מוכחת היא שעולם החלומות הוא עולם של מציאות פנימית,דוגמא קלאסית היא מצב(צלילות חלקית)שהחולם רואה חבר טוב בחלום ומנסה לשכנע אותו שהם חולמים ויכולים לעוף,אפילו החולם "מלמד" את חבר שלו בחלום איך לעוף,כמובן מיותר לומר שאם בבוקר החולם ישאל את חבר שלו "איך היה לעוף?" החבר יסתכל עליו כמו משוגע מאחר והארוע התרחש רק במוחו של החולם.

למעלה