חדשה כאן, צריכה עייצס
הי לכל יושבי הפורום החשוב הזה, תודה מראש על התמיכה, עזרה ותחושת החברות שאתם מקנים, זוהי הפעם הראשונה שלי פה, קצת רקע : בני 36, גרים בקנדה שניי IVF שנכשלו, התחלנו תהליך אימוץ מרוסיה, גילינו שבהריון ספונטני, הבת שלנו בת 3 בעוד חודש. עכשיו אנחנו שוב בשלב של רצון לאמץ . מכיוון שרצינו תמיד לאמץ ואנחנו עדיין רוצים אבל עם הבת שלנו עלו כמה נושאים חדשים שלא היו קודם לכן, אשמח לעיצה ממנוסים, אני גם מבינה שהמצב בארץ אולי שונה מבקנדה אבל אנחנו ישראלים בדם אז אני מקווה שתוכלו להתייחס
1. מה לדעתכם יותר טוב לאמץ ילד יותר צעיר מביתנו, אותו גיל או יותר מבוגר, בכמה שנים? ואם כן לדעתכם יש הבדל לגבי מין הילד?? 2. נושא היהדות בוודאי נדון פה הרבה אבל בגלל שאנחנו בגולה, יש גם אפשרות לא לגייר ולהשאיר את דת הילד כפי שהיא ( בהנחה שהוא לא יהודי, מה שיותר סביר שיקרה) , לדעתכם זה יגרום בעיות של שייכות אלינו? ואולי כשיגדל יכעס שלא גידלנו אותו לפי הדת שנולד איתה ( בעיקר אם זה בן ונערוך לו ברית) נורא מתלבטים בנושא הזה, ואולי זה סתם נושא שאין מה לחשוב וללכת על תחושת בטן וזהו. 3, האם כדאי לשכן את שני הילדים בחדר אחד בהתחלה? או בהמשך? טוב זה יספיק להפעם , יש לי ראש מלא שאלות...
אלינה
הי לכל יושבי הפורום החשוב הזה, תודה מראש על התמיכה, עזרה ותחושת החברות שאתם מקנים, זוהי הפעם הראשונה שלי פה, קצת רקע : בני 36, גרים בקנדה שניי IVF שנכשלו, התחלנו תהליך אימוץ מרוסיה, גילינו שבהריון ספונטני, הבת שלנו בת 3 בעוד חודש. עכשיו אנחנו שוב בשלב של רצון לאמץ . מכיוון שרצינו תמיד לאמץ ואנחנו עדיין רוצים אבל עם הבת שלנו עלו כמה נושאים חדשים שלא היו קודם לכן, אשמח לעיצה ממנוסים, אני גם מבינה שהמצב בארץ אולי שונה מבקנדה אבל אנחנו ישראלים בדם אז אני מקווה שתוכלו להתייחס