חדשה כאן, ולא יודעת

ליה 43

New member
חדשה כאן, ולא יודעת

אם מקובל, אבל מותר לבקש אצלכם המלצות למסעדה שווה ורומנטית? באיזור המרכז, כמובן.... תודות... :)
 

uriler

New member
תוסיפי קצת פרטים...

מרכז - גוש דן, תל אביב או גדרה -->חדרה? כשרה / לא כשרה? רק קרניבורית או גם לצמחונים? תקציב...
 

ליה 43

New member
מוסיפה....

תקציב לא מוגבל, אין בעיית כשרות, לא נחרדים מצמחים, אבל בשר, בהחלט, מועדף. יש חיים בגדרה/חדרה? בצחוק, בצחוק.... רצוי, במרכז, גוש דן.... תודות... :))
 

uriler

New member
NG בנווה צדק ../images/Emo13.gif

תפריט מצומצם אבל מעולה, אוירה טובה, שכונה יפיפייה, אלכוהול טוב
 

שאולבשר

New member
מסעדת "קימל" של שאול השיף שאול בן אדרת!!!!!!

מסעדת שיף איכותית, אני ביקרתי שם פעמיים מחיר לזוג בערך 400 ש"ח, צריך להזמין ליום שישי כשבוע מראש,,,,,,חוויה!!!!!!!! לאכול לאט לאט כדי לא לפספס את הטעם
 

ליה 43

New member
כן, גמ'ני אהבתי את "קימל"

כך גם את NG, גם המסעדה מול קימל, "סטפן בראון" נדמה לי, שווה.... אבל, קרניבורים יקרים, רומנטיקה, מישהו מכיר מקום בין עצים? חיק טבע, משהו?
 

שאולבשר

New member
נשמה,, רומנטיקה ובשר לדעתי לא הולכים יחד!!!!!

ביקרתי עד היום בהמון מסעדות, בד"כ המסעדות הרומנטיות ובחייק הטבע.... עם אור נירות וכל התפאורה הן מסעדות של צמחונים.... או מסעדות של יפה נפש.... לא תמיד האוכל הוא שם העיקר,,,,,, בשר לא נחשב למזון בריאות אז לא מאמין שתמצאי מסעדה כזו ובשרית..... אבל יש משהוא באמצע וכדאי לך לדעתי להתפשר שאול
 

Master Stav

New member
רחוק מלהסכים אתך

1. אני מגדיר את עצמי כיפה נפש ( מתי זה הפך להיות כינוי גנאי <?> ) 2. NG שאול יוהזהר ואפילו עב בשר בהחלט יכולות לספק א הסחורה הרומנטית שולחן קטן בקבוק יין 2 נרות וכמה נתחים מדממים
3. מה רומנטי בחסה ?
 

ליה 43

New member
שאול, אל תשבור לי את הלב....

רומנטיקה הולכת בהחלט עם נתח מדמם, כמאמר המאסטר, וחסה הולכת יופי בצד הנתח.... אבל, הפעם, אפילו לי, היא לא נראית סקסית - חיים כהן וחסה.... ובוב, תודה על המקומות שהצעת, ברפאל הייתי, השניים האחרים, בהחלט אופציה.... :))
 

Rebeccan

New member
התכוונת למתכון "פרוסות עגל עם חסה" ?

פרוסות עגל עם חסה מנה טעימה להפליא, כאשר התוספת מובנית בה. המרכיבים: > קילו שייטל או סינטה עגל חלב פרוס דק מאוד > 2 ראשי חסה שטופים ומופרדים לעלים > קמח > מלח ופלפל > שמן זית הכנה: מקמחים את פרוסות הבשר ומנערים מקמח עודף. מחממים חצי כוס שמן זית במחבת גדולה ומשחימים בזריזות את פרוסות הבשר (בקבוצות, לא כל הפרוסות בבת אחת). מניחים את הפרוסות המושחמות בצד. ממליחים ומפלפלים. מניחים בתבנית עמוקה שכבת פרוסות עגל מושחמות. עליהן מסדרים שכבה עבה של עלי חסה ועליהם שוב פרוסות בשר וחוזר חלילה. השכבה העליונה צריכה להיות של עלי חסה. יוצקים לתבנית חצי כוס מים. מזליפים מעל מעט שמן זית. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים עשרים דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות. האתר http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,582,209,38665,.aspx (כשמצרפים קישור, צריך למחוק את מה שמופיע שם http://)
 

שאולבשר

New member
אני ואת חושבים אותו הדבר- אנו קרניבורים

כדלוק על בשר אני בהחלט מסכים שנתח טוב וגדול ורצוי עם העצם זה דבר רומנטי מאוד, ובהחלט בשר ורומנטיקה זה דבר ייצרי מאוד אבל........ כנראה שבעלי המסעדות לא חושבים כך,,,, ואני לא בעל מסעדה, ולכן כתבתי מב שכתבתי
 

sjarjar

New member
יש כאלה ויש כאלה

ובכלל, אני חושב, מסעדה רומנטית, ועוד יותר ארוחה רומנטית, תלויה במשתתפים, ולא במקום עצמו.
 

sjarjar

New member
חוויתי בה מפח נפש כזה שלא אכנס אליה יותר

וכבר כתבתי על כך בעבר.
 

bob68

New member
"רומנטי" ו-"שווה" הם מושגים יחסיים

ובכל זאת להלן 3 מקומות שונים לבדיקתך: "רפאל" – מסעדה יחסית יקרה אבל הבשרים בה מצוינים ובמיוחד צלעות הטלה שלטעמי הן מוצלחות מאד. "מקום של בשר" – כשמו כן הוא, מקום שצריך להתמקד בו בבשר. כמו NG גם הוא נמצא בנווה צדק. "שרקוטרי" – אני קצת פחות מתחבר אבל רבים טוענים שוינס (הנקניקן) יודע לטפל בבשר והאווירה הכללית היא כמו קפיצה קטנה לחו"ל. תהנו...
 
למעלה