חדשה כאן וזקוקה לעידוד ועזרה...

MiraD1

New member
חדשה כאן וזקוקה לעידוד ועזרה...

אנחנו מנסים כבר יותר משישה חודשים להיכנס להריון.. אני כרגע ללא ביטוח רפואי עד שבוע הבא (סופסופ נכנס לתוקף, אני מתגוררת בקנדה וכאן כשמגיעים בתור תושב קבע חדש צריכים לחכות שלושה חודשים לביטוח רפואי). החלטנו לנסות לפני שהביטוח יכנס לתוקף כי בדרך כלל שלושת החודשים הראשונים עוברים טוב... אבל זה לא הולך לנו! וכולם מסביבי בהריון וזה פשוט משגע אותי! חברה טובה בארץ סיפרה לי שהיא בתחילת ההריון השלישי שלה, ואני מאושרת בשבילה באמת! ועוד חברה מכאן בהריון ואפילו רוצה שאני אהיה איתה בלידה כי אין לה אף אחד מהמשפחה כאן, עוד כמה בנות שאני מכירה בארה"ב בהריון ומצפות לילד ראשון, ורק לנו זה לא הולך!!! אני לא יודעת אם אני פוליציסטית או משהו אחר, כי רק שבוע הבא אני אוכל סופסופ ללכת לרופא... קיצר, היום נשברתי בבכי איום ונורא לבעל שהיה בנסיעת עסקים, ואין לי איפה להתפרץ ולבכות כי כולם בארץ יושבים לי על הזנב, במיוחד אימא שלי ואין לי עצבים לזה. אני מזהה את הביוץ שלי בדרך כלל לפי ההפרשות שלי אבל כבר חודשיים שלא היה ביוץ
אני יודעת שאין הרבה מה להגיד לי אבל הייתי חייבת פשוט להוציא את זה ממני! תודה על ההקשבה

yaeli 7

New member
היי יקירה

אני מבינה אותך!! אכן זה מאכזב, מעצבן ואף מכעיס שכול הבנות סביבך נכנסות להריון ואת לא! אבל משהו חשוב עלייך להבין- לזוג ללא בעיות נותנים עד שנה לפני שמתערבים רפואית. את אומרת שהיה לך ביוצים קבועים ורק לאחרונה אין לך, אולי זה מלחץ? ואת מכניסה לראש שיש בעיות כשאין? התת מודע הרי מאמין למה שאנחנו אומרים לו! אם יש לך הרגשה ממש חזקה שיש בעיה עלייך לבדוק את זה. אני אחרי 3 חודשיים שאני ובעלי ניסינו באתי לקינקולוג שלי ודרשתי איקקולומין וכאשר הוא לא היה מוכן אמרתי לו משהו לא תקין ובאמת אחרי חודש כשאחר לי המחזור ב-3 שבועות ללא הריון ונעשו הבדיקות נודע שיש לי שחלות פוליצסטיות! אם את מקבלת מחזור בקביעות אזיי ביוץ! האם את מקבלת מחזור קבוע? יקירה תנסי להיות כמה שיותר רגוע אולי איזה כוס יין בערב :) מאחלת לך בהצלחה אצל הרופא! תעדכני אותנו... סוף שבוע מקסים

MiraD1

New member
אז זהו שהמחזורים שלי בכלל לא סדירים... יש

חודשים שכן ויש (ברוב המקרים) שממש לא.. יש לפעמים איחורים של שלושה שבועות ואף יותר ללא הריון אבל עם המון סימנים (בחילות, כאבי חזה וכו'). בגלל זה נמאס לי... כי יש לי את כל הסימנים אבל אין לי הריון
טוב, שבוע הבא אני אצל הרופא סוףסוף... ודרך אגב, כאן טיפולי פוריות הם רק באופן פרטי, זה אחד הדברים שאני מקנאה בישראליות... אצלנו כל טיפול הוא בסביבות ה 10.000$!!!

למעלה