חדשה זה טוב?

חדשה זה טוב?

כבר הרבה זמן לא הייתי חדשה באיזה פורום, אז סלחו לי אם אני קצת נרגשת
את התואר השני-השני שלי (כלומר, כבר עשיתי תואר שני אחד והתחלתי תואר שני נוסף)התחלתי לפני כ-11 שנים. הייתי חדורת מוטיבציה וסיימתי את מרבית חובותי לתואר בשנה אחת, כולל הגשת הצעת דוקטורט ואישורה, ועם סיבוך טרגי נוסף של פטירתו הפתאומית של המנחה שלי והגשת הצעה חדשה למנחה אחר ואישורה של זו. לקראת סוף אותה שנה, ובעקבות כמה אירועים אישיים מהסוג ה"כבד", פרשתי מהלימודים באופן חד-צדדי (אפילו לא הודעתי לאוניברסיטה
). עברו 10 שנים, במהלכן הספקתי לעבור אי אילו חוויות ושינויים אישיים ומקצועיים. העבודה שלי היא בתחום המחקר של מה שלמדתי, כך שאפילו נוספו לי פרסומים והצגתי בכנסים בארץ ובחו"ל וכד'. בשנה שעברה, בעקבות שינוי מסוים במקום העבודה שלי (עברתי למקום אחר, נשארתי באותו תחום), החלטתי שזה הזמן לחזור ללימודים ולהשלים את מה שהתחלתי. יצרתי קשר עם האוניברסיטה, שלתדהמתי קיבלתה אותי בזרועות פתוחות. סוכם שאסיים את התואר השני שהתחלתי עם מירב הפטורים האפשריים (שלושה סמינריונים ושני פרקטיקומים, ללא שעורים "רגילים"), ואמשיך את העבודה על הצעת המחקר שאושרה אז כתזה (יש לי את כל השאלונים והניתוחים הסטטיסטיים, נותר כמעט רק לכתוב). בקיצור, שנה"ל הסתיימה, היה מוזר ומענג לחזור לאקדמיה בגלגולה הנוכחי (כל כך הרבה השתנה בעשר שנים!). נותרו לי עוד 3 עבודות להגיש ואת התזה, כמובן, ואני מקווה לסיים הכל עד סוף אוקטובר ולהתחיל לחפש מנחה לדוקטורט בתחום שמעניין אותי כעת (ולא מה שעניין אותי לפני 10 שנים
). בינתיים התחלתי לקרוא פה, בהזמנתה של מעין, ונעים פה ונחמד, אז הנה אני גם כותבת

ללס1

New member
זה טוב מאד../images/Emo214.gif

לא שאני מוותיקות הפורום, אבל ברוכה הבאה.הסיפור שלך נשמע מעניין מאד ולחזור ללמוד זה תמיד טוב לא משנה אחרי כמה זמן. אם האונ' אישרה לך להגיש את התזה עם חומרים מלפני עשור אז סחטיין,כנראה ממש אוהבים אותך שם. שיהיה המון הצלחה.

ברוכה הבאה

אני זוכרת אותך באותו ניק מפורום אחר, לפני... המון המון שנים (שיניתי ניק, אז פרטים במסר אם תרצי). ואין כמו לחזור לאקדמיה עם הבגרות והפרספקטיבה של השנים, יסלחו לי כל צעירי הפורום

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gifיפתי, כמה טוב לראותך גם כאן

אני עדיין מחכה לכך שנתארגן על איזה דיקסי מצוי
אבל לראותך גם כאן בוירטואלי זה טוב
.

למעלה