חדשה - וכבר עם בקשה...

שינובו

New member
חדשה - וכבר עם בקשה...

אני משתתפת "סמויה" (ומכורה) כבר זמן רב, ורק עכשיו קיבלתי אומץ לכתוב. אנחנו מנסים כבר חצי שנה,והפעם כבר חשבתי שזו תהיה הפעם אבל דימום קל גורם לי לחשוש שכנראה לא. אני עדיין מקווה שזהו דימום ההשרשה המיתולוגי, כי עברו מהביוץ 10-12 ימים אבל יותר סביר שזה המחזור שהקדים. בבקשה - תחזיקו לי אצבעות ! מאוד מאוד קיויתי (אני עדיין מקווה) שהפעם זה יצליח, כי אם לא, אז הולכים לרופא (בגלל גילי המופלג - בת 34).
 

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מחזיקה לך אצבעות קודם כל ושמחה שיש בפורום מישהי בת גילי(אני בחודש הבא). את תמצאי פה הרבה תמיכה ואפילו כשתכנסי להריון לא תירצי לעזוב את הבית החם פה. אז שהות נעימה וקצרה פה. בהצלחה.
 
ברוכה הבאה

מאחלת לך שהות קצרה כאן ושאכן הדימום הוא של השרשה ולא של משהו אחר מחזיקה אצבעות
 

נטע 123

New member
המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

מחזיקה אצבעות שהדימום אינו קשור למחזור אלא להשתרשות!
 

שינובו

New member
תודה על קבלת הפנים החמה../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

אני מאוד שמחה שסופסופ הצטרפתי לפורום באמת, ובזכות קבלת הפנים שלכן עכשיו אני מרגישה שייכת. בעניין יום ההולדת, זו טעות - הופתעתי לראות את המזלטוב בכרטיס שלי - ותיקנתי (לאט לאט אני לומדת את פלאי הטכנולוגיה של הפורום).
 

Galit29

New member
אז שיהיה לך קצר פה

למרות שבאמת חמים ונעים, בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה.
 

שינובו

New member
מצטרפת למירוץ נובמבר ../images/Emo10.gif

זהו, סופית זהו המחזור (הידוע כאן יותר בכינויו המכשפה, אבל עדיין יש לי קצת אמון בו אז אני לא משמיצה...) עצוב לנו - לי ולבעלולי המקסים שתומך בי כל כך - אבל סוף זה גם התחלה חדשה, ואולי היום זה היום הראשון של ההריון שיהיה. בכל אופן, בשבוע הבא הולכים לרופא וגם זה קצת מעודד - אולי יהיה לו איזה "קיצור דרך" בשבילנו. מי עוד במירוץ? זה נחשב נובמבר או דצמבר?
 

מירב8

New member
אוי.. רק עכשיו ראיתי שהיא כבר הגיעה

מצטערת אבל את האצבעות אני שומרת בשביל החודש הבא
 
למעלה