חדשה וחדשים.. אפשר להצטרף??

פיצית25

New member
חדשה וחדשים.. אפשר להצטרף??

שלום לכולם, חדשים בעולם הקבע (כולה חודשיים שבעלי מגוייס) וחדשה פה בפורום לצורך העניין.. צריכה עצה מנסיונכן: יש לו עוד מעט שבת תורן, מה אני והפיצית עושות עם זה????
להשאר בבית לבדנו? ללכת איתו לבסיס?
HELP

היי

אני אמנם עדיין בלי ילדים אבל אני תמיד מעדיפה לסוע אליו כשאפשר כמובן. כדאי לבדוק לפני אם קודם כל יש שירותים קרובים ואם הם ננעלים וכמובן שהוא יוודא שהם נקיים. אני כשנסעתי הייתי משתמשת בשירותי סגל ואז הסגל תמיד היה דואג שיהיה נקי. מקלחת תלוי לכמה זמן את נוסעת, אני הייתי נוסעת משישי בצהריים ועד שבת בערב אז הייתי מתקלחת בבית. חדר- האם הוא לבד בחדר בשבת והאם החדר ננעל. מנסיוני אין להם תרבות לדפוק בדלת ואם זה לא ננעל לא נעים כלכך... והכי חשוב מה הזמינות שלו בשבת, אם הוא כל היום מסתובב ולא נמצא רגע בבסיס לא שווה את הטרחה, אבל אם הוא קצין תורן ונמצא ויחסית פנוי שווה ביותר. מבחינת הפיצית אין לי תובנות אבל תחשבי מה חשוב לך שיהיה לה בשבת ולפי זה תראי מה כדאי. חשוב מבחינתה אולי שינקה את החדר שלו, אצל בעלי תמיד החדר הרצפה היתה מאוד מלוכלכת. תהני המון! וחג שמח

segalit

New member
אצלי החצי צריך לעבור מסדר עד שאני מסכימה

להיכנס לחדר, לא נקי ואין ריח של אקונומיקה - לא עובר.

פחות מפריע לי

אני הייתי יותר בקטע של השירותים. בכללי אני לא קשה עם נקיונות אז זה היה עובר בשלום.
אבל מסכימה שממש ממש חשוב לוודא כי רמת ההגיינה שם היא לא בשמיים בכלל....

segalit

New member
אצל החצי השירותים בחדר

וברור שזה האזור הכי חשוב.... אבל בהחלט חשוב שיהיה נקי ברמה סבירה....

זה בגלל התפקידים

כשהגעתי לסגור בעלי היה במוצבים ושם כמובן השירותים מופרדים. היה מוצב שהשירותים היו בצד השני של המוצב אבל גם עם זה התמודדנו. תכלס הכל תלוי באיזו רמה מדברים, אבל במוצבים זה תלוי מאוד בסגל והם ממש אהבו שהייתי מגיעה (כמובן עוגות וכו...) וגם היו מאוד מעריכים ומחכים שאגיע אז הם תמיד עשו כל מה שהתבקש, ציוץ אחד על שלא נקי ואחד המסמ"רים היה טס לנקות. זו היתה תקופה של שנה וחצי תפקיד שכל סופש שני הייתי במוצב והיה ממש כיף וחוויה שזכורה לטובה. גם עשה את התפקיד הרבה יותר קל למרות החצאים. מומלץ בחום!

פיצית25

New member
אמאל'הההה

השיחה הפכה ממש ממש מלחיצה!!! מה עכשיו? לחזור לימי הסדיר שלי? של לרוץ לשירותים בסוף העולם עם כפכפים וחלוק?? ושירותים ג'יפה של מוצבים וכאלה??? אז כבר עדיף שנישאר בבית הפיצית ואני לא?? לא משתחצנת או משהו, הסדיר שלי היה סבבה לגמרי, אבל כבודו במקומו מונח... אני צריכה לקחת את החצי שלי לשיחה בעניין!!

באמת שאין לך מה להלחץ ../images/Emo13.gif

זו חוויה ממש טובה, אבל הכל תלוי בך ובתנאים. תבררי קצת פרטים שחשובים לך לפני ותנסי שבת אחת. מה יכול להיות שלא תאהבי ולא תסעי שוב? אבל עם כן תרוויחי איתו שבתות כיפיות ממש באווירה שונה לחלוטין. אני יודעת שכל אחת לוקחת את הנושא אחרת, ובגלל שחג אין לך כלכך תגובות, אבל הכי כדאי שתנסי לפני שאת שוללת. אני העדפתי לסוע גם אם הייתה בזה לפעמים אי נוחות מאשר לחפש את עצמי לבד שבת שלמה. אבל שוב כל אחת ומה שהיא מעדיפה ואני כמובן גם בלי ילדים ובאותה תקופה ההבדל ביני לבין הסגל היה שנתיים שלוש שזה לא הרבה ולכן היה לי איתם שפה משותפת. עזבי הכל, תבדקי רק דברים טכניים וסעי! תחזרי לעדכן איך היה....

יעל י

New member
ברוכה הבאה/ברוכים הבאים...

לא מכירה את המצב. שלי אמנם בקבע אבל כל יום בבית.

פיצית25

New member
גם שלי כל יום בבית ב"ה

היי יעל, אני מדברת על שבת שהוא צריך לעשות בבסיס, קצין תורן, בסוף החודש ואין לי מושג איך לאכול את זה.

יעל י

New member
אני לא הייתי נוסעת...

בד"כ הייתי נוסעת להוריי או נשארת עם הילדים בבית. מעולם לא עשיתי שבת/חג בבסיס.

למעלה