חדשה בפורום

מ ט ר נ ה

New member
חדשה בפורום

הי, אני חדשה כאן בפורום. ילדתי לפני שבועיים את בני לוטן ויש לי עוד ילד בבית שקוראים לו אביב והוא בן 4 עוד מעט. מקווה שיהיה לי זמן להיות פעילה בפורום. בינתיים יש לי שאלה. אני רוצה לקנות מנשא בד לתינוק מהסוג "הטבעי" כל אל עם הקשירות. מה מומלץ? איזה חברה, איזה סוג ואיפה? למישהי שיש או שמעה, תייעצו לי בבקשה.

ו שתי

New member
בדיוק עכשיו ביררתי לחברה

יש את המנשארי, התינוכיס, המנשא של מילגה. המנשארי צר יחסית, ומנסיון, כשהילד גדול זה פחות נוח התינוכיס מול המילגה: המילגה זול יותר, והבד נראה לפחות פחות קשיח, אבל עמיד (עד כה- שימוש מסיבי של חודש) איפה קונים? אצל היצרנים (מילגה בגן שמואל, תינוכיס- חפשי ב-144, ואת כולם יש בחנויות למוצרי תינוקות- רב קט, מוצצים, בייבי קלאב, שילב, דיאדה, בייבי טבע וכו')

ברוכה הבאה

בעקרון כל המנשאים האלה דומים מאוד ועובדים על אותו עקרון. למשל בין המנשארי לתינוכיס יש רק שני הבדלים - אחד יותר רחב מהשני (אבל כבר לא זוכרת איזה יותר רחב מאיזה) והתינוכיס בא עם חוברת הסברים יותר מפורטת עם יותר סוגי קשירות. הכי טוב זה ללכת לנסות מנשא אצל חברה. לא כ"כ משנה איזה חברה. אם זה נוח לך - תקני כזה. אם זה לא נוח, תחפשי חברות נוספות ותנסי את שלהן.

בהחלט לנסות...

אני קיבלתי תינוכיס ונועם שונא אותו (גם אני לא מתה על הקילומטרים של הבד). לדעתי כדאי לראות שנוח לך עם המנשא, נוח להכניס ולהוציא את התינוק וכיף לתינוק בפנים. ממש ממליצה לך לנסות לפני שאת קונה.

lulyK

New member
אני הכי אוהבת את המינשארי.

השתמשנו בו ה-מ-ו-ן. אני מעדיפה אותו בגלל האלסטיות.

ברוכה הבאה

לנו היה את המנשארי ולא ממש אהבתי אותו, הוא צר והבד דק יותר. התינוכיס מעולה!!! אנחנו רק איתו (כבר 4 חודשים).

../images/Emo26.gif מנצלת לשאלה

אני ניסיתי את התינוכיס והנסיך פשוט לא מעוניין ממש מתרגז. מה אפשר לעשות? כ"כ רציתי להשתמש בו. יש הצעות?

מ ט ר נ ה

New member
החלטתי לצרף

את התמונה של הבונבון. תודה על התגובות המהירות. אשמח לעוד המלצות!

h i l a e

New member
אנחנו משתמשים במינשארי

ומאד מרוצים, הכובד לא מתרכז בכתפיים או בידיים אלא מתחלק על כל הגוף. עם הגדולה קנינו מנשא רגיל שגרם לי לכאבי גב-ממליצה על המינשארי. אף פעם לא ניסיתי מנשא בד אחר אז אין לי אפשרות לייעץ.

רענן2

New member
תינוכיס

לנו יש את התינוכיס. בני כיום בן חצי שנה ומאוד מאוד אוהב אותו. עד גיל חודשיים בערך לא כ"כ אהב אותו אבל מאז הוא מאוד נהנה להיות קרוב לאמא...

למעלה