חדשה בפורום ומחכה לפונדקאית!

גליקית1

New member
חדשה בפורום ומחכה לפונדקאית!

שלום בנות
אני חדשה בפורום ונדהמתי לראות את אחוות האמהות המיועדות והפונדקאיות!
בעלי ואני התחלנו תהליך אצל מירב וכעת אנו מחכים לפונדקאית רק שתבוא כבר!!!
ממש כייף לקרוא את ההודעות המשמחות של הזוגות שעוברים את התהליך...
שבת שלום

guti30

New member
התלבטתי אם לכתוב מעבר לברכת "ברוכה הבאה" והחל

הפורום אכן מלא באמהות, אמהות מיועדות ופונדקאיות שתומכות, משתפות ומשתדלות לעזור אחת לשנייה, גם אם לפעמים יש ביקורות ודיוהים וויכוחין סוערים - הכוונה מאחוריהם עדיין טובה. . הפורום הזה הוא בהחלט מקום מפגש מדהים ויחיד מסוגו לאנשים מיוחדים משני צידי הסקאלה.
מה שהפריע לי אישית בתחילת ההודעה שלך זו הפנייה למשתתפי הפורום כ"בנות". יהיו כאן שיאמרו שאני קטנונית אבל לי זה צורם ומפריע. מעבר לעובדה שיש בפורום גם אבות מיועדים, ברור לי שבאופן טבעי את פונה לנשות הקבוצה שהן גם הרוב השולט כאן. אבל גם בפנייתך אל נשות הקבוצה הייתי מודה לך אילו לא היית בוחרת במילה "בנות" שהיא מקטינה את האישה ומתאימה יותר לנערות בתיכון או יסודי. הנשים בקבוצה הן נשים חזקות שעברו דרך ארוכה עד שהגיעו לכאן וגם הפונדקאיות הן רחוקות מלהיות בנות (שמתקשר אצלי לגיל הטיפשעשרה וכל המשתמע מזה כולל קלילות דעת) הן נשים בוגרות ושקולות. בקיצור אני מבקשת שתתני לנשות הקבוצה; הן למיועדות והן לפונדקאיות את הכבוד להיקרא נשים כי שתיהן הרוויחו את זה ביושר. אני בטוחה שזה הגיע ממקום של חוסר מתן משמעות למילה ולשימוש הנרחב בכינויים מקטינים כמו בנות ודומיהן על נשים, ומתוך המצב בו נשים התרגלו כבר לכינויים שבמקור פוגעניים ומשום מה מקבלים ליגיטימציה. כמו שלעולם לא אפנה לקבוצת גברים ב"בנים"

גליקית1

New member
תגובה לגוטי

גוטי היקרה,
קצת קשה לי להבין את התגובה הקיצונית שלך לא התכוונתי לרגע לפגוע במעמד האישה או בנשים באשר הן ותאמיני לי גם אני בדיוק כמוך עוברת את אותה הדרך הקשה והמייסרת שגם את ושאר נשות וגברי הפורום עוברים לכן תגובתך נראת לי קצת מוגזמת. נכון כשכתבתי בנות התכוונתי לאמהות מיועדות ולפונדקאיות כי אלה הן השיחות שראיתי פה בפורום. גם לי יש בעל שעובר איתי את התהליך ואני לא מקטינה לא אותו ואף לא גבר אחר או אישה בפורום.
לדעתי תגובתך קצת יצאה מגדר הסביר כוונתי היתה טובה ואני לא חושבת שעליי להתנצל על מה שכתבתי אם נפגעת צר לי.
שבת שלום

guti30

New member
לא חשבתי שהתכוונת לפגוע וגם כתבתי את זה

אם תקראי שוב תראי שגם כתבתי שאני לא חושבת שכתבת זאת במטרה לפגוע! אלא כי צורת פנייה זו הפכה מקובלת (לצערי) כמו צורות ביטוי אחרות. ופשוט רציתי לציין ולהסב את תשומת ליבך, כמו שאר יושבי/ות הפורום שבעייניי המילה "בנות" על אף שמשום מה הפכה בתקופה האחרונה מילת פנייה ליגיטימית ומקובלת בחברה - לי אישית הפריעה. ובסך הכל ניסיתי להסב את תשומת ליבך, וליבן של שאר הנשים בפורום שבעיניי המילה לא מתאימה.
אני מצטערת אם חשת מותקפת, זו לא הייתה כוונתי. התלבטתי אם לפנות אלייך על גבי הפורום או בפרטי. בחרתי לעשות זאת על גבי הפורום מהסיבה שבשנים האחרונות פנייה כ"בנות", "בננות" הפכו למקובלות ו"כוסית", "פרגית".... נהייו למחמאות. וזאת אך ורק כי נשים מקבלות זאת. השפה העברית לא חסרה במילים שמקטינות את האישה, והרגשתי שאל לנו להגדיל ולהוסיף על זה עוד. היה ברור לי לגמרי וכתבתי את זה שלא פנית כך במטרה להקטין אף אחת, אלא כי פנייה זו הפכה לנורמת דיבור- וזה מה שצורם לי, וזה מה שניסיתי להעביר.
עזבי את זה, אני מקווה שתמצאי בקרוב אשה מדהימה שתכנס לחייכם ותעזור לכם להגשים את החלום להפוך להורים :)
שבת שלום

my angel10

New member
ברוכה הבאה :)
ובהצלחה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום

מאחלת לך תהליך קל,מהיר ומוצלח

מה הסיבה שבגללה אתם פונים לפונדקאות?

בהצלחה

שיהיה המון בהצלחה!
ההמתנה לפונדקאית לפעמים נראית כנצח אבל תהיי בטוחה שתקבלי בדיוק את הפונדקאית המתאימה לכם! מירב ואורית המדהימות יודעות מה הן עושות. וכשבעז״ה תפגשי את הפונדקאית שלכם את תראי שההמתנה היתה שווה.

בחרת ב"שדכנית" הכי טובה שיש!

סבלנות והפונדקאית שתגיע תהיה המתאימה ביותר! :)

שיהיה לכם תהליך קל, מהיר ופורה!!

למעלה