חדשהה (: אני חדשה P: קוראים לי וייינקD: ואני מתהה על טוויליט וכל מה שקשור לזה (:
ו ויינק New member 14/3/09 #1 חדשהה אני חדשה P: קוראים לי וייינקD: ואני מתהה על טוויליט וכל מה שקשור לזה
ש שולצקי New member 14/3/09 #2 טחחח וינקברט ? D: את הילללללדה הכי יפפה וחוופרת שאני מכירה D: בהצלחחחחחחה וברוכה הבאה חיייםשל . P: אוהבת הכי שיש , ובבקשה על הפתיחת משתמש שעשיתי לך XD צ'אאאאו חפרווואי [:
טחחח וינקברט ? D: את הילללללדה הכי יפפה וחוופרת שאני מכירה D: בהצלחחחחחחה וברוכה הבאה חיייםשל . P: אוהבת הכי שיש , ובבקשה על הפתיחת משתמש שעשיתי לך XD צ'אאאאו חפרווואי [:
ה ההולנדית המעופפת New member 14/3/09 #3 הרובה הבאה והשתלבות נעימה! ../images/Emo187.gif היי,אני נוי, בת 13 ממרכז הארץ D: וואוו ציטוט של מישהי פה: "אם הייתי מקבלת שקל על כל מישהו חדש פה.." הלוואי
הרובה הבאה והשתלבות נעימה! ../images/Emo187.gif היי,אני נוי, בת 13 ממרכז הארץ D: וואוו ציטוט של מישהי פה: "אם הייתי מקבלת שקל על כל מישהו חדש פה.." הלוואי
ה ההולנדית המעופפת New member 14/3/09 #4 **ברוכה** יוו מה נהיה ממני? ../images/Emo69.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo187.gif
V vampire girl1 New member 14/3/09 #7 ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif אני תמר, בת 12 מהמרכז. התלשבות נעימה
E Emergency Exit New member 14/3/09 #13 הייO: ../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif בהתחלה לא הבנתי, אבל אז הבנתי שקוראים לך מאי. XD היי אני ליאור, בת 16 מנתניה.
הייO: ../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif בהתחלה לא הבנתי, אבל אז הבנתי שקוראים לך מאי. XD היי אני ליאור, בת 16 מנתניה.
X x SAPIR x New member 14/3/09 #16 ../images/Emo15.gifברווווכה הבאה ספיר , 14 , ראש העין . השתלבות מהירה
O OverAndOver New member 15/3/09 #18 אוי הייתי בטוחה שאמרתי לך! |במבה|../images/Emo183.gif ברוכה הבאה! מיכאל בת עוד מעט 15 מת"א D: