חדשדשה

The Immortal Me

New member
חדשדשה

היי, מה נשמע
אני רוני, בת 13 וחולה אנושות על סיריוסקסי תעשה לי כלב. ~ווי לאב יו רוני~ הייתי סמויה פה כבר כמה זמן וזה נראה לי פורום מאגניב אז אמרתי בואו נעשה את זה רשמי. ד"א יש לי שאלה, איך הקטע של האנימאגים מסתדר עם הבגדים? כאילו, כשהם הופכים לחיות אז אין להם בגדים אבל כשהם חוזרים לבני אדם פתאום מופיעים הבגדים? (אני פשוט קוראת פיק קונדסאים כבר כמה זמן ותהיתי...) תודה מראש
רוני בלק (ומי יעז להתנגד?!).

ברוכה הבאה !

יעקב בן 28 מירושלים. לגבי שאלתך: אני מניח שזאת הסיבה שקוראים להם קוסמים. הם יכולים לעשות סטרפטיז, מבלי להתפשט, והם יכולים להיות לבושים מבלי להתלבש. די מדהים, כשחושבים על זה. זה נותן המון מחשבות לראש, למוגלגים כמונו.

The Immortal Me

New member
סלח לי,

שהמשפט הזה העלה לי בראש כמה תמונות לא נעימות... (או נעימות, תלוי איך מסתכלים על זה...)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifברוכה הבאה D:

אני רוית, בת 14 וחצי מחולון ^^ מי לא אוהב/ת את סיריוסקסי, הא?
ולדעתי הקסם הזה פועל ככה שהבגדים נעלמים יחד עם הדמות האנושית שלהם, בדיוק כמו שהפרווה נעלמת יחד עם הדמות החייתית [טוב, בהנחה שהקסם בוצע כראוי ולא שובש באמצע..
]

The Immortal Me

New member
אוו נכון../images/Emo70.gif

איו, אנשים פרוותיים... בעע. נ.ב.- כן, כן, פאנגירל. הייתי מוסיפה תמונות שלי מדגמנת אבל אתם יודעים מה אמא אומרת... לא לקחת סוכריות ווירטואליות מזרים... לא? זאת רק אני?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifגאוני! ../images/Emo2.gif

אני גם צריכה כזה
ביום מן הימים אני אקנה לי אחד כזה D: וסוכריות וירטואליות מזרים זה בהחלט מסוכן O: לא רק נזהרת מהן O:

Koki Girl1

New member
אה איזה מגניב חח אני גם אעשה !

יש לך משפט מגניב שקשור ללופין?

The Immortal Me

New member
אממ

Many people were under the impression that I owned a badly behaved rabbit... תסתכלי על חתימות של אנשים! ד"א יש לי גם חולצה של אבריבאדי לייס, קריצ'רס אוף דה נייט יונייט!ואיים וויד מאגל --> אני הכי מאגניבה בעולם!

Yael Dark Spell

New member
לא בהכרח -

הפרווה היא חלק מהגוף של החיה, אבל הבגדים הם לא חלק מהגוף של האדם.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכמובן שהפרווה היא חלק מהגוף

שלא כמו הבגדים, אבל מבחינת האנימאגים אז הפרווה היא חלק מהקסם- ממש אביזר לבוש [טוב, זו לא המילה הכי טובה שיש אבל לא מצאתי אחת טובה יותר] בשבילם- בדיוק כמו הבגדים.

למעלה