חדר שירותים ללא אמבטיה/מקלחת נחשב חדר רטוב?

מורןס

New member
חדר שירותים ללא אמבטיה/מקלחת נחשב חדר רטוב?

אין לנו ברירה אלא למקם שם ארון חשמל קומתי. יש עם זה איזושהי בעיה? תודה מראש לעונים

מורןס

New member
גם לא לרשויות?

כלומר לחברת חשמל שמאשרת תקינות החשמל בבית עם טופס 4

באבל בי

New member
אתה מקשיב לעצמך?! ארון חשמל בשירותים?!

תהיה לי בריא אתה חי בלה לה לנד

מאגר

New member
ארון חשמל משני בשרותים

אסור ע"פ חוק צר לי שכל שפץ חושב שהוא יודע את החוק ומחליט החלטות שלא בסמכותו על דברים כאלה ואחרים בפרט בנושא חשמל שיש לו חוק כתווב, כל חוק שנכתב בחוק החשמל יש לו סיבה מספיקה לקיומו מאחר והוא נכתב אחרי דיון ונסיון של בעלי מקצוע מהבכירים בארץ. ארון חשמל לא יכול להיות בחדר שרותים מכמה סיבות: 1. נגישות מידית. 2. מרווח הנגישות בין הארון לקיר שמנגד. 3 . אפשרות עמידה של שני אנשים לידו לצורך עבודה או תיקון כל שהו. 4 . סכנה עקב קירבה למים (צינור ההזנה של הניאגרה יכול להוות סכנה כאשר הוא נפרץ והיו דברים מעולם. כדאי מאוד לבדוק עם האדריכלית ולמקם את הארון במקום חופשי יותר וללא סיכונים.

אם אתה לא מביא את החוק , התשובה שלך

חסרת ערך . אצלי בבית לא לוח משנה אלא הלוח הראשי בשירותי אורחים , 10 בודקים היו אצלי בבית מטעם חברת החשמל הבודקים עצמם ועוד כאלו שלומדים להיות בודקים , אף אחד מהם לא צייץ בכוון אם היה אפשר לצלם את הלוח והאסלה ביחד היית מראה לך זאת כל הסיבות שהבאת לא מחזיקות מים

מאגר

New member
החוק

בפרק ג' בחוק החשמל ותקנותיו תת פרק 10 א' כתוב: המרווח המזערי החופשי בין החלק הבולט ביותר של הלוח לבין הקיר שממול יהיה. 1 . 1 מטר כאשר הוא משמש גם כמעבר: 2 . 0.8 מטר כאשר הוא משמש לתפעול בלבד.(הסבר שלא כתוב בחוק הכוונה לחדר חשמל ) 3 . 0.6 מטר כשקיים בלוח ציוד הנתן לשליפה והוא המצב שלוף או כשקיימת דלת והיא במצב פתוח..(הסבר שלא כתוב בחוק הכוונה לחדר חשמל כאשר ישנם לוחות העומדים במקביל ) אז תעשה לי טובה אל תלמד אותי את החוק כל עוד אני אחד מאילו שכותבים אותו. ואם וכאשר לא עלינו יקרה משהו ויגרם אסון יתברר לך כי האחריות כולל הפיצוי יהיהו האחריותך בלבד קיימות כבר פסיקות בבתי המשפט בנושא

מאגר

New member
החוק מחייב כי בזמן עבודה על לוח יהיו שני אנשי

למרות שאף אחד לא מקיים את החוק הזה פרט למוקמות מסויימים במקרה של אסון לא עלינו האחריות היא על החשמלאי ובעל הבית ויש כבר תגדימים משפטיים בנושא

למעלה