חדר הורים בקומה מעל חדר ילדים

noboddy

New member
חדר הורים בקומה מעל חדר ילדים

אני לפני מעבר דירה לדירת פנטהוז שבקומה השניה נמצאת יחידת הורים, אני מתלבטת אם אני יכולה להרשות לעצמי להיות למעלה כשהילדים (בני 4,3, ו שנה וחצי) יהיו למטה.. חברים אמרו לי שהכל ענין של הרגל.. אבל אני פוחדת מהמרחק בינינו.. כשאני לא רואה בדיוק מה קורה בחדרם. אשמח לשמוע אם יש מישהו שעשה כך.. תודה

lulyK

New member
תלוי בילדים שלך ובשינה שלהם.

עםהילדים שלי סידור כזה היה בלתי אפשרי (או לפחות כרוך בתקופת הסתגלות לא קלה). יש אפשרות לשכן אתכם בינתיים בקומה התחתונה, רק כפתרון זמני?

polegra

New member
זה לדעתי תלוי בך אישית

אותי מפליד היום הקרב בו אני אעביר אותו לחדר משלו (לקראת גיל שנה...) אישית לא הייתי יכולה לחיות ככה אבל לא חסר כאלה שכן... טלי

happy00

New member
אני לא הייתי יכולה

הילדים שלי מתעוררים בוכים בלילה. הבת קמה מהמיטה ומחפשת אותנו.

ayala26

New member
גם אני לא

אצלנו כל חדרי השינה בקומה למעלה ולמטה רק הסלון והמטבח. אבל בעצם, בכל מקרה הבן שלי לא ישן בחדר שלו אלא בשלי
אבל גם אם הוא היה ישן בחדר שלו וגם כשנקנה לו מיטת מעבר נראה לי שעדיין צריך לתת לו את האפשרות לחפש אותנו גם באמצע הלילה אם הוא למשל מתעורר מחלום רע. לא הייתי רוצה שהוא ינסה לטפס במדרגות בלילה לבד..

סX

New member
גם אני לא הייתי יכולה

במיוחד שהוא במיטת נוער ויורד לבד

בוליפלג

New member
אנחנו עברנו כשהקטנה הייתה בת חצי שנה../images/Emo2.gif למצב

כזה. היא בקומה תחתינו (מפלס תחתינו) ואנחנו מעל...(מן הסתם
). בכל מקרה המעבר היה חד ומהפכני, כיוון שעד אז הייתה ב'חדר' שהיה למעשה מופרד מחדרינו שלנו על ידי מחיצה בדמות ארון. בלילות הראשונים זה בהחלט היה מוזר ו'קשה' בחוויה, אך מהר מאוד התרגלנו, ולכל אחד המקום שלו... הגילאים שאת מתארת הם אחרים, ולכן אני חושבת שאת צריכה לחשוב האם ילדייך דורשים אותך ואת בן זוגך בלילה, האם אתם נדרשים להגיע אליהם (שזה פחות בעייתי, אך עדיין יכול להיות מטרד כשמדובר ב'מרחק') או הם מגיעים אליכם - זה כבר עלול להיות מסוכן אם הם ידרשו לעלות מדרגות במהלך הלילה.. ...כל מקרה יש לבחון לגופו...מקווה שסייעתי ולו במעט. שיהיה בהצלחה ומזל טוב על המעבר.

מיכל754

New member
אנחנו עברנו לבית פרטי

לפני 3 שנים הבית הוא 3 קומות ויערה היתה אז בת שנתים ורועי בן שנה. בקומת קרקע הסלון, בקומה השניה כל חדרי הילדים ובקומה השלישית יחידת הורים. הרבה זמן חשבנו מה לעשות לבסוף החלטנו למרות שהיה לי קשה עם המצב שהילדים יהיו בקומה השניה ואנחנו ביחידת הורים בקומה השלישית. כרגע כל הילדים בקומה השניה ואנחנו בקומה השלישית ומסתדרים יופי. דאגתי לכך שבחדרים יהיה כמה שיותר בטוח וכך גם אני לא דואגת כל כך.

אכדית

New member
תלוי באיזה גיל

2 הגדולים נראה לי בסדר, אבל ילד בן שנה וחצי קומה מתחת לא הייתי מסוגלת לישון טוב.

למעלה