חדישה

xtina 4 ever

New member
וואלה. היית רוצה!../images/Emo210.gif

כמו שמישהי פה אמרה - "בביונסה יש משהו בהמתי." כן, לדעתי זה נכון. אני לא אומרת שביונסה לא יפה. ממש לא. תמיד אמרתי שהיא מהממת. מדובר בהתנהגות שלה קצת ובעיקר בגוף שלה. יחסית, היא מאוד שמנה באיזור הרגליים ומטה, וזה מה שיוצר אצלה צלוליטיס. בריטני (בתקופה הטובה שלה) הייתה רזה (בצורה המחמיאה), יפה, ואנשים פשוט נהנו להסתכל עלייה ולהזיל ריר. היא הייתה (ועדיין) מודל לחיקוי לכל כך הרבה בנות בעולם. אני בטוחה שהיא שימשה כמודל לחיקוי יותר מביונסה. בקיצור, אתה יכול להמשיך לחשוב מה שבא לך, אבל העולם והנתונים מראים אחרת.

MYHOT3

New member
ביופי לכל אחד דעה מישלו חולק על משו

"אבל העולם והנתונים מראים אחרת" בריטני כרגע נכון להיום מוכתרת המתלבשת הכי גרועה בכל המגזינים בארה"ב ובעולם אפילו בארץ בידיעות ציינו את זה. בריטני כיום לא במיטבה והיא יוצאת לרחוב באופן מזוויע.. לא הייתי מגדיר את ביונסה בהמתית אלא פרועה וזה מה שיפה אצלה היא משלבת אותנטיות ופרעיות שילוב של עפרה חזה ויטני יוסטון וטינה טרנר. וכיום הזמרות הכי חמות ולהטות עם כריסטינה ביונסה.

SuperShiro

New member
יש הבדל בין צורת לבוש לבין יופי

עם יופי נולדים, תווי פנים יפים, גוף יפה וכדומה. כל אחת בעולם תוכל להתלבש יפה וזה ממש אבל ממש לא מצביע על יופי. יופי זה עניין של טעם, אתה חושב ככה ומישהו אחר חושב אחרת, אין פה מה להתווכח:/

אבל איך אתה יכול בכלל להשוות???

בריטני לא עושה כרגע כלום! לעומת ביונסה שמקדמת אלבום וסרט קולנוע. בריטני כיום לא עושה ונכון לשנת 2006 לא עשתה כלום!!!! ועדיין נשארה כזאת מפורסמת גדולה, זה רק מראה כמה אוהבים אותה.

Shexy Peanut

New member
אבל עובדה.

למרות כל המגרעות האלה שכרגע הזכרת.. איך אתה מסביר את העובדה שהיא עדיין שם?! כ ילא נמאס ממנה. ואף פעם לא יימאס. כי היא עשתה היסטוריה והיא שינתה את פניי מוזיקת הפופ. כי היא מלכה. והיא לא צריכה להתאמץ בכלל

aviv57

New member
בריטני של פעם הייתה אחת הנשים

הכוסיות והשוות ,סמל סקס חבלז''י.היום בריטני נראית כמו עגלה היא שמנה ועושה שטיות והיום היא לא סמל סק אלא סמל טיפשות . חבל עלייה.בניונסה וכל אחת אחרת מכניסה אותה לכיס היום.אולי פעם לא אבל היום ברור שכן.

Smelly

New member
אתם ממש חייבים להפסיק להתווכח על זה

סטטיסטקות ומכירות הן לא מדד לאיכות... חוץ מזה, הרי אתה יודע שאין סיכוי שתצליח להזיז אותם מהאמונה שלהם שכריסטינה הכי מוכשרת, יפה, מצליחה וכו', והם בטח לא יצליחו להזיז אותך מההערצה שלך לביונסה, ככה שכל הוויכוחים האלה הם חסרי טעם... אני חייב להודות שלפעמים ההודעות שלך על המכירות של ביונסה והשוואתן התמידית לכריסטינה לפעמים נראות פאטתיות, ומתוך אמונה שאתה לא רוצה להצטייר כאדם כזה אני מצע שפשוט תפסיק את ההשוואה... והכי חשוב לזכור: מרבית האנשים בפורום הזה שאוהבים את כריסטינה אוהבים גם את ביונסה, ולהיפך, ככה שממש אין טעם להתווכח על שטויות שכאלו...

furtadofanatic

New member
../images/Emo45.gif . אני מסכים ../images/Emo3.gif..

אבל עדיין, זה ממש מעצבןן שהם חושבים שהיא מצליחה..זה גם מצחיק. וגם עלוב .אבל מעצבן
שנלי נכשלה אני צעקתי כמו מפגר "ווואיי איזה להיט ענק היא" . ? לא. ישבתי בצד וחכיתי שהיא תעשה קאמבק. הקטע עם כריס, זה שאת כריסטינה הרדיו האמריקאי אף פעם לא ניגן, חוץ מבאלבום הבכורה שלה ומביוטיפול. ועדיין. אם אתה אוהבים אותה,את האדום האדום שלה ואת שיר העשור , CANDY MAN
|NOT| , זכותכם , רק אל תבואו ותחפרו לנו כמה שהיא "מצליחה" ,כי היא לא. והיא גם לא מעניינת לאף אחד תצורה. וחוץ מזה, לשקר זה לא טוב->האף שלכם ייגדל (ויש פה חלק שצריכים להזהר מהתופעה, בלי להזכיר שמות.) .

Shexy Peanut

New member
אין לה יחסי ציבור.

היא שומרת על הפרטיות שלה. בגלל זה לא שומעים ממנה הרבה. לא מופיעה בכל חור וחור. אם אתה מעריץ אתה תיגש ותחפש מידע תחפש. אבל לא כל העולם צריך לדעת על ההא ודא שלך.

Shexy Peanut

New member
..

היא מוכשרת בטירוף! ואני חולה עליה באמת באמת.. היא פשוט לא יפה לדעתי.. יש לה סטייל מגניב ותיסרוקות יפות ושירים מדהימים.. אבל היא לא כוסית ^^

MYHOT3

New member
ב2007 המלך והמלכה הפופ חוזרים

המלך - מייקל ג'קסון חוזר עם אלבום קאמבק ענק המלכה - בריטני חוזרת גם מקווה לטוב בקשר למייקל הוא מכר מהאלבום אולפן שלו שיצא ב2001 ללא יחסי ציבור עם סינגל אחד בכיס 5.7 מיליון עותקים בחודשים!!! פשוט מלך!!!

למעלה